• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kuuban kiehtova kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 15 yötä
 • Kuuba
hinta alkaen € 1.319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 9 kertaa

Lähde kahden viikon kiertomatkalle Kuubaan ja näe Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad ja Varadero! Tarjoukseen sisältyy majoitukset paikallisissa casa particulareissa, aamiaiset, lennot Helsingistä, käsimatkatavaran ja retkiä.

Karibian trooppinen ilmasto, salsan rytmissä keinuvat lanteet, upea luonto, houkuttelevat hiekkarannat, värikkäät amerikanraudat ja tietysti maailman parhaimmat mojitot – tätä kaikkea pääset kokemaan Kuubassa! Majoitut casa particulareissa tutustuen paikallisiin ja kokien aitoa kuubalaista kulttuuria, jotta kokemuksesi saarivaltiosta olisi mahdollisimman todellinen ja ikimuistoinen. Kiertomatkalla kuljet Fidel Castron, Che Guevaran ja Ernest Hemingwayn jalanjäljissä nähden Kuuban parhaat palat Viñalesin tupakkaviljemien ja eksoottisesti sykkivän Havannan läpi Varaderon unenomaisille hiekkarannoille.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Havanna
 • 3 yötä Havannassa (sis. kaupunkikierroksen)
 • 3 yötä Viñalesissa (sis. retken tupakkaviljelmille)
 • 2 yötä Cienfuegosissa
 • 3 yötä Trinidadissa (sis. kaupunkikierroksen ja cocktail-kurssin)
 • 3 yötä Varaderossa
 • Käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitukset casa particulareissa
 • Aamiaiset
 • Viazulin liikennöimät linja-autokuljetukset (mahdollisuus korottaa yksityisiin kuljetuksiin)
Lisävaihtoehdot
 • Pyörätaksikierros Trinidadissa (päivä 11, väh. 2 henkilöä, kesto 1,5-2 tuntia)
 • Rantakierros Trinidadissa (päivä 11, väh. 2 henkilöä)
 • Valle de los Ingenios -retki Trinidadissa (päivä 11, väh. 2 henkilöä, kesto 4 tuntia)
 • Topes de Collantes -retki Trinidadissa (päivä 11, kesto 4 tuntia)
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • Oldtimer-kierros Havannassa (päivä 2, väh. 2 henkilöä, kesto 1 tunti)
 • Cayo Levisa -retki Viñalesissa (päivä 6, kesto 6 tuntia)
Reitti

Päivä 1 - 3: Havanna

Bienvenido a Cuba! Aloitat kiertomatkan Kuuban vilkkaasta pääkaupungista. Pitkän lennon jälkeen sinut haetaan José Martí -lentokentältä ja viedään ensimmäiseen casa particulariin. Sinulla on aikaa virkistäytyä ja tutustua isäntäväkeen sekä saada ensivaikutelmasi Havannasta. Kulje Habana Viejan s… Lue lisää

Villa Florez  tai vastaava

Päivä 4 - 6: Viñales

Neljännen päivän aamuna sinut haetaan majoituspaikastasi ja viedään Viazulin linja-autoasemalle. Matkan varrella ja Viñalesissa pääset ihailemaan alueen henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Saavuttuasi Viñalesin linja-autoasemalle paikalliset casan pitäjät voivat tulla tarjoamaan majoituspaikkaa, … Lue lisää

Villa Silvia  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Cienfuegos

Seitsemäntenä päivänä matka jatkuu kohti Cienfuegosia. Päivän ainut linja-auto lähtee aikaisin aamulla, joten pidä huoli, että olet ajoissa linja-autoasemalla. Matkan aikana voit levätä tai tutustua muihin matkalaisiin. Casasi Cienfuegosissa sijaitsee kaupungin keskustassa, joten voit kätevästi … Lue lisää

Cienfuegos Center Luis Emilio y Odalys  tai vastaava

Päivä 9 - 11: Trinidad

Yhdeksännen päivän aamuna herkullisen aamiaisen jälkeen suunnaksi otetaan viehättävä siirtomaa-aikainen kaupunki Trinidad. Kaupungissa voipi luulla ajan pysähtyneen. Kaduilla tulet näkemään hevosvaunuja ajelemassa mukulakivikatuja pitkin, kuulemaan salsamusiikkia jokaisen rakennuksen sisältä ja … Lue lisää

309 Calle Simón Bolívar  tai vastaava

Päivä 12 - 15: Varadero

Tervetuloa Varaderoon! Hicacosin niemimaalla sijaitseva kaupunki on uskomaton näky 20 kilometriä pitkällä valkoisella ja pehmeällä hiekkarannikollaan. Varaderossa voit kolmen päivän ajan rentoutua Karibian auringon alla ja virkistäytyä turkoosissa meressä. Varaderon rantaparatiisissa voit käydä … Lue lisää

Isorazul  tai vastaava
Majoitukset

Majoitut Kuuban kiertomatkan aikana casa particulareissa, laadukkaissa paikallisissa bed & breakfast -tyylisissä majataloissa. Casa particulareissa majoitut yleensä samassa rakennuksessa isäntäväen kanssa, jossa sinulla on oma osio, joka on yleensä varustettu kahdella erillisellä vuoteella sekä yksityinen kylpyhuone. Kolmen hengen majoituksessa huoneessa on yleensä kaksi parivuodetta. Toisin kuin hotellimajoituksessa, pääset tällä tavoin syventymään paremmin kuubalaiseen kulttuuriin ja saat loistavia matkustusvinkkejä isäntäväeltä.

Kuljetukset

Tämän tarjouksen peruspakettiin sisältyy liikennöintiyritys Viazulin liikennöimät linja-autokuljetukset. Olethan linja-autoasemalla vähintään tuntia ennen sen lähtöä tulostettujen kuljetusdokumenttien kanssa. Kuljetusdokumentit vaihdetaan paikan päällä linja-autolippuun.

Jos et halua matkustaa linja-autossa, valitse matkasi varausvaiheessa yksityiset kuljetukset. Tällöin kuljet kiertomatkan välimatkat autossa yksityisen kuljettajan kyyditsemänä. Huomioithan, että kuljettaja puhuu vain espanjaa. Tarkat noutoajat lähetetään sähköpostiisi matkat varaamisen jälkeen.

Huomioithan, että linja-autoaikataulut voivat muuttua alustavasti ilmoitetuista ajoista.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuuban turistikortti/turistiviisumi
 • Mahdollinen turistivero
 • Matkavakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huoneessa yksi henkilö
Kahden hengen huoneessa kaksi henkilöä
Kolmen hengen huoneessa kolme henkilöä (huomioithan, että kolmen hengen huoneessa on kaksi Queen size -vuodetta)

Retket

Kaikki oppaat puhuvat englantia ja espanjaa.
Vapaavalintaisten retkien kupongit pitää tulostaa ennen matkaa ja näyttää paikan päällä.

Rahayksikkö

Kuuban valuutta on Kuuban peso. Paikan päällä on hyvin vähän nostoautomaatteja, joten otathan mukaan paljon käteistä. Eurot voi vaihtaa Kuuban pesoihin esimerkiksi heti lentokentällä.

Huomioithan, että nostoautomaateista pystyy nostamaan rahaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla.

Turistikortti

Tarvitset turistikortin matkustaessasi Kuubaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Kuubaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä välilaskun kanssa kestää noin 14 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sinulta tullaan pyytämään saavuttaessa lentokentällä näyttämään voimassa oleva matkavakuutus. Tulosta englanninkielinen todistus valmiiksi ennen matkaa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Hintataso

Vesipullo: 0,60 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle: 14,00 €
Tuopillinen paikallista olutta: 0,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri: 1,00 €

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen