• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kuuban kiehtova kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 15 yötä
hinta alkaen € 1.399,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kahden viikon kiertomatkalle Kuubaan ja näe Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad ja Varadero! Tarjoukseen sisältyy majoitukset paikallisissa casa particulareissa, aamiaiset, lennot Helsingistä, käsimatkatavaran ja retkiä.

Karibian trooppinen ilmasto, salsan rytmissä keinuvat lanteet, upea luonto, houkuttelevat hiekkarannat, värikkäät amerikanraudat ja tietysti maailman parhaimmat mojitot – tätä kaikkea pääset kokemaan Kuubassa! Majoitut casa particulareissa tutustuen paikallisiin ja kokien aitoa kuubalaista kulttuuria, jotta kokemuksesi saarivaltiosta olisi mahdollisimman todellinen ja ikimuistoinen. Kiertomatkalla kuljet Fidel Castron, Che Guevaran ja Ernest Hemingwayn jalanjäljissä nähden Kuuban parhaat palat Viñalesin tupakkaviljemien ja eksoottisesti sykkivän Havannan läpi Varaderon unenomaisille hiekkarannoille.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Havanna
 • 3 yötä Havannassa (sis. kaupunkikierroksen)
 • 3 yötä Viñalesissa (sis. retken tupakkaviljelmille)
 • 2 yötä Cienfuegosissa
 • 3 yötä Trinidadissa (sis. kaupunkikierroksen ja cocktail-kurssin)
 • 3 yötä Varaderossa
 • Käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitukset casa particulareissa
 • Aamiaiset
 • Viazulin liikennöimät linja-autokuljetukset (mahdollisuus korottaa yksityisiin kuljetuksiin)
Lisävaihtoehdot
 • Oldtimer-kierros Havannassa (vähintään 2 henkilöä)
 • Retki Topes de Collantesin kansallispuistoon
 1. Päivä 1 - 3: Havanna

  Bienvenido a Cuba! Aloitat kiertomatkan Kuuban vilkkaasta pääkaupungista. Pitkän lennon jälkeen sinut haetaan José Martí -lentokentältä ja viedään ensimmäiseen casa particulariin. Sinulla on aikaa virkistäytyä ja tutustua isäntäväkeen sekä saada ensivaikutelmasi Havannasta. Kulje Habana Viejan siirtomaa-aikaisin rakennuksin reunustettuja mukulakivikatuja, vieraile Plaza de la Revoluciónilla ihailemassa suurta Che Guevaran muistomerkkiä, maista Hemingwayn lempijuomaa, daiquiria, hänen suosikkibaarissaan ja kävele tunnetulla Malecónin bulevardilla. Matkan toinen päivä alkaa runsaalla aamiaisella ja opastetulla kaupunkikierroksella. Kierroksella opit lisää Havannasta ja sen historiasta. Voit lisätä vapaaehtoisesti Oldtimer-kierroksen päiväohjelmaasi ja lähteä tutustumaan Havannaan amerikanraudan kyydissä. Loppupäivä sinulla on vapaata ohjelmaa ja voit tutustua Havannaan omaan tahtiisi. Ilta kannattaa viettää Havannan yössä keinuttaen lanteita salsan tahtiin. Jos tanssi on vielä tuntematon, opettavat paikalliset sinulle mielellään tanssin askeleet ja lanneliikkeet. Kolmannen päivän voit viettää haluamaasi tyyliin. Voit esimerkiksi ajaa Santa Marían rannalle rentoutumaan tai vierailla Havannan monilla nähtävyyksillä.

  José Martí International Airport -> Havana 18.4 km

 2. Päivä 4 - 6: Viñales

  Neljännen päivän aamuna sinut haetaan majoituspaikastasi ja viedään Viazulin linja-autoasemalle. Matkan varrella ja Viñalesissa pääset ihailemaan alueen henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Saavuttuasi Viñalesin linja-autoasemalle paikalliset casan pitäjät voivat tulla tarjoamaan majoituspaikkaa, mutta tarjouksesta kannattaa kohteliaasti kieltäytyä. Sinulle on nimittäin jo varattu huone lähellä sijaitsevasta casasta, jonne pääset kätevästi kävellen tai taksilla. Päästyäsi majoituspaikkaasi sinulle tarjoillaan tervetuliaisjuoma, jonka voit nauttia casan viihtyisällä terassilla. Viñales sijaitsee keskellä vehreää laaksoa ja kuuluisia mogotes-kukkuloita – vaikuttavia kivijärkäleitä, jotka ovat muodostuneet poikkeuksellisen kasvillisuuden ansiosta. Viidentenä päivänä pääset vihdoinkin vierailemaan tupakkaviljelmällä! Älä myöskään jätä väliin mahdollisuutta maistaa aitoa kuubalaista sikaria. Viljelmille kuljetaan joko jalkaisin tai hevosella ratsastaen. Tupakkaviljelmillä vierailun jälkeen ja seuraavan päivän saat viettää miten haluat. Uimarannalle haluavien kannattaa suunnata 65 kilometrin päähän Cayo Jutíasin rannalle. Illalla sinulla on mahdollisuus joko mennä aikaisin nukkumaan seuraavan aamun aikaisen herätyksen vuoksi tai lähteä paikalliseen kuppilaan kuuntelemaan live-musiikkia paikallisten kanssa. Seuraavan päivän linja-automatka Viñalesista Cienfuegosiin kestää noin 8 tuntia, joten sinulla on silloin hyvää aikaa nukkua ja levätä.

  Havana -> Vinales 181.0 km

 3. Päivä 7 & 8: Cienfuegos

  Seitsemäntenä päivänä matka jatkuu kohti Cienfuegosia. Päivän ainut linja-auto lähtee aikaisin aamulla, joten pidä huoli, että olet ajoissa linja-autoasemalla. Matkan aikana voit levätä tai tutustua muihin matkalaisiin. Casasi Cienfuegosissa sijaitsee kaupungin keskustassa, joten voit kätevästi kulkea sinne taksilla saavuttuasi linja-autoasemalle. Viimeistele päiväsi paikallisella illallisella casassa tai yhdessä kaupungin ravintoloista. Seuraava päivä on omistettu kaupungin tutkimiseen. Cienfuegosin kaupunki on perustettu vuonna 1819 ja on saanut paljon ranskalaisia vaikutteita. Kahdeksantena päivänä kannattaa lähteä seikkailulle, sillä sinulla on mahdollisuus vierailla El Nichon vesiputouksella ja Cienfuegosin kasvitieteellisessä puutarhassa sekä ainutlaatuinen tilaisuus uida delfiinien kanssa.

  Vinales -> Cienfuegos 411.0 km

 4. Päivä 9 - 11: Trinidad

  Yhdeksännen päivän aamuna herkullisen aamiaisen jälkeen suunnaksi otetaan viehättävä siirtomaa-aikainen kaupunki Trinidad. Kaupungissa voipi luulla ajan pysähtyneen. Kaduilla tulet näkemään hevosvaunuja ajelemassa mukulakivikatuja pitkin, kuulemaan salsamusiikkia jokaisen rakennuksen sisältä ja rentoja paikallisia nauttimasta elämästä terasseilla. Vietä ilta istuskellen Las Escalinatas -portailla nautiskellen cocktaileja ja kuunnellen tunteikasta live-musiikkia. Vauhdikkaampaa menoa etsivät voivat suunnata Disco Ayalan yökerhoon, joka on rakennettu luolan sisälle. Yhtä ainutlaatuisessa paikassa et tule varmasti koskaan tanssimaan! Seuraava aamu alkaa maittavalla aamiaisella, jonka jälkeen opas tulee hakemaan sinut opastetulle kaupunkikierrokselle. Kierroksen jälkeen pääset myös cocktail-kurssille, jossa opit kuubalaisten juomien valmistuksen salat. Iltapäivällä kannattaa lähteä Playa Ancónin uimarannalle rentoutumaan Karibian auringon alle tai kokeilemaan sukeltamista tai snorklaamista rannan kirkkaisiin vesiin. Seuraavana päivänä voit valita retken Topes de Collantesin kansallispuistoon. Noin klo 9.00 alkava retki koostuu haasteellisesta vaelluksesta, joten mukaan kannattaa ottaa riittävästi vettä ja eväitä. Upeat maisemat kuitenkin ovat tämän retken pääosassa, sillä maisemat koostuvat maan alla olevista luolista, vesiputouksista, virtaavista joista ja eukalyptusmetsistä sekä muista uskomattomista luonnonnähtävyyksistä. Seuraavana aamuna linja-auto lähtee aikaisin kiertomatkan viimeiselle etapille.

  Cienfuegos -> Trinidad 82.5 km

 5. Päivä 12 - 15: Varadero

  Tervetuloa Varaderoon! Hicacosin niemimaalla sijaitseva kaupunki on uskomaton näky 20 kilometriä pitkällä valkoisella ja pehmeällä hiekkarannikollaan. Varaderossa voit kolmen päivän ajan rentoutua Karibian auringon alla ja virkistäytyä turkoosissa meressä. Varaderon rantaparatiisissa voit käydä sukeltamassa, nähdä kauniita riuttoja ja lähteä tutkimusretkille salaperäisiin luoliin. Ilta kannattaa viettää varmasti Kuuban yhdessä tunnetuimmista kabareista, Tropicanassa. Loppupäivät kannattaa viettää rentoutuen, sillä ikimuistoinen loma lähenee jo loppuaan. Muista myös ostaa tuliaiset kotiin viemisiksi. Viimeisenä lomapäivänä matkaat linja-autolla takaisin Havannaan ja lentokoneella takaisin Suomeen.

  Trinidad -> Varadero 266.7 km

Majoitukset

Majoitut Kuuban kiertomatkan aikana casa particulareissa, laadukkaissa paikallisissa bed & breakfast -tyylisissä majataloissa. Casa particulareissa majoitut yleensä samassa rakennuksessa isäntäväen kanssa, jossa sinulla on oma osio, joka on yleensä varustettu kahdella erillisellä vuoteella sekä yksityinen kylpyhuone. Kolmen hengen majoituksessa huoneessa on yleensä kaksi parivuodetta. Toisin kuin hotellimajoituksessa, pääset tällä tavoin syventymään paremmin kuubalaiseen kulttuuriin ja saat loistavia matkustusvinkkejä isäntäväeltä.

Kuljetukset

Tämän tarjouksen peruspakettiin sisältyy liikennöintiyritys Viazulin liikennöimät linja-autokuljetukset. Olethan linja-autoasemalla vähintään tuntia ennen sen lähtöä tulostettujen kuljetusdokumenttien kanssa. Kuljetusdokumentit vaihdetaan paikan päällä linja-autolippuun.

Jos et halua matkustaa linja-autossa, valitse kalenterista yksityiset kuljetukset. Tällöin kuljet kiertomatkan välimatkat autossa yksityisen kuljettajan kyyditsemänä. Huomioithan, että kuljettaja puhuu vain espanjaa. Tarkat noutoajat lähetetään sähköpostiisi matkat varaamisen jälkeen.

Huomioithan, että linja-autoaikataulut voivat muuttua alustavasti ilmoitetuista ajoista.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuuban turistikortti/turistiviisumi
 • Mahdollinen turistivero
 • Matkavakuutus
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huoneessa yksi henkilö
Kahden hengen huoneessa kaksi henkilöä
Kolmen hengen huoneessa kolme henkilöä (huomioithan, että kolmen hengen huoneessa on kaksi Queen size -vuodetta)

Retket

Kaikki oppaat puhuvat englantia ja espanjaa.
Vapaavalintaisten retkien kupongit pitää tulostaa ennen matkaa ja näyttää paikan päällä.

Rahayksikkö

Kuuban valuutta on Kuuban peso. Paikan päällä on hyvin vähän nostoautomaatteja, joten otathan mukaan paljon käteistä. Eurot voi vaihtaa Kuuban pesoihin esimerkiksi heti lentokentällä.

Huomioithan, että nostoautomaateista pystyy nostamaan rahaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla.

Turistikortti

Tarvitset turistikortin matkustaessasi Kuubaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Kuubaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä välilaskun kanssa kestää noin 14 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sinulta tullaan pyytämään saavuttaessa lentokentällä näyttämään voimassa oleva matkavakuutus. Tulosta englanninkielinen todistus valmiiksi ennen matkaa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Hintataso

Vesipullo: 0,60 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle: 14,00 €
Tuopillinen paikallista olutta: 0,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri: 1,00 €

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen