Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Tutustu Etelä-Espanjan sydämeen Andalusian kiertomatkalla

Kiertomatkat yötä Espanja

per henkilö alkaen € 889,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää yhteensä 7 yötä Málagassa, Sevillassa ja Granadassa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Málagan välillä, vuokra-auton sekä käsimatkatavaran.

Suurkaupungit Madrid ja Barcelona ovat hienoja, toki, mutta haluaisitko nähdä mitä muuta Espanjalla on tarjottavana? Jos kyllä, tämä kiertomatka Andalusiassa on täydellinen sinulle. Viettäessäsi seitsemän yötä eteläisessä Espanjassa, saat nähdä kolme alueen kauneimmista ja vivahteikkaimmista kaupungeista: Málagan, Sevillan ja Granadan. Hurista menemään Espanjan teitä tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla, tunne lämmin tuuli kasvoillasi avoimesta ikkunasta ja pysähdy välillä tutkimaan matkan varrella olevia pikkukyliä. TravelBirdin huolehtiessa käytännön järjestelyistä sinä voit keskittyä miettimään, mistä kaikesta haluat matkan aikana nauttia. Andalusia odottaa!

Tarjous sisältää
 • Majoitus kahden hengen huoneessa kolmessa eri hotellissa
 • 2 yötä Málagan Hotel Don Currossa
 • 2 yötä Sevillan Hotel Pasarelassa****
 • 3 yötä Granadan Hotel Corona de Granadassa****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Málaga
 • Vuokra-auto koko lomasi ajaksi
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Málaga

  Matkasi alkaa Malagan lentokentältä, josta noudat vuokra-autosi ja suuntaat hotellille. Viivyt Malagassa kahden yön ajan, mikä jättää rutkasti aikaa tutustua kaupunkiin ja sen historialliseen arkkitehtuuriin, kiehtoviin nähtävyyksiin ja museoihin sekä viehättäviin katukahviloihin. Älä unohda vaikuttavaa, ilta-aikaan valaistua La Manquitan katedraalia tai Picasso-museota, jossa on nähtävillä lähes 300 taiteilijan perheen lahjoittamaa työtä. Maksimoi vuokra-autosi hyödyt ja vieraile muissakin rannikkokaupungeissa, kuten Nerjassa tai Marbellassa. Lähde myös kävelyretkelle luonnon helmaan, upeaan Sierras de Tejeda -luonnonpuistoon. Illallisella sinua hemmotellaan tapaksilla ja muilla paikallisilla herkuilla. Jälkiruoaksi tarjolla on kaupungin vilkas yöelämä.

  entré

  Hotel Don Curro

  Hotelli Málaga, Espanja

  Kotoisan Hotel Don Curron sijainti Málagan keskustassa takaa, että saat kaiken lomastasi irti. Picasso-museo, Castillo di Gibralfaron linnoitus sekä lähin uimaranta sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Nautit päivittäin herkullisen aamiaisen, joka sisältää muun muassa kotitekoisia leivonnaisia. Hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään Málagan parhaimmat vierailukohteet.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Sevilla

  Kiertomatkan seuraavana kohteena on suloinen Sevilla, Andalusian pääkaupunki. Flamenco-tanssin juuret ulottuvat kaupungin tavernoihin, ja jalkapallostadion Estadio Ramón Sánchez Pizjuán on tunnettu Espanjan maajoukkueen lyömättömyydestä kentällä pelatuissa otteluissa. Keskiaikainen Alcazarin linna on vaikuttavuudessaan yksi Sevillan ykkösnähtävyyksistä, samoin kuin maailman suurin katolinen katedraali, joka pitää sisällään Kristoffer Kolumbuksen haudan. Rikkaan kulttuurin sekä upeiden nähtävyyksien lisäksi kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet shoppailuun sekä paikallisen elämänmenon tarkkailuun esimerkiksi aukioilla ja puistoissa.

  Hotel Don Curro -> Hotel Pasarela Sevilla 207.5 km

  room

  Hotel Pasarela Sevilla

  Hotelli Sevilla, Espanja

  Neljän tähden hotelli sijaitsee rauhallisella alueella lähellä vehreää Maria Luisa -puistoa. Hotel Pasarela henkii aitoa andalusialaista tunnelmaa sisustuksessa käytetyn marmorin ja paikallisen taiteen ansiosta. Saat myös nauttia maksuttomasta Wi-Fi-yhteydestä sekä päivittäisestä aamiaisesta.

  • +1
  Lue lisää
 3. Päivä 5 - 8: Granada

  Viimeisenä vuorossa on Granada – kaupunki täynnä espanjalaista kulttuuria ja intohimoa. Loman loppupuolella on mukava hemmotella väsynyttä kehoa hammam-kylpylässä tai hörppiä rauhoittavaa juomaa teehuoneissa. Granadan suurin nähtävyys on kiistämättä Alhambran palatsi, joka kerää kävijöitä näyttävällä arkkitehtuurillaan, koristelullaan ja pitkällä historiallaan. Nautittuasi kolme yötä Flamenco-esityksistä, espanjalaisen kitaran soinnuista sekä suussa sulavista ruoista, voit palauttaa vuokra-autosi Málagan lentokentälle ja suunnata kohti kotia täynnä unohtumattomia elämyksiä.

  Hotel Pasarela Sevilla -> Hotel Corona de Granada 250.1 km

  Room

  Hotel Corona de Granada****

  Hotelli Granada, Espanja

  Neljän tähden hotelli sijaitsee Granadan keskustassa, loistavalla paikalla ostoskadun läheisyydessä. 15 minuutin kävelyn jälkeen löydät itsesi kaupungin kuuluisasta katedraalista. Hotel Corona de Grananda**** tarjoaa asiakkailleen maksuttoman Wi-Fi-yhteyden, ravintolan, baarin sekä squash-kentän.

  Lue lisää
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Pysäköintimaksut hotelleissa
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi

Lapsialennus

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.
0–1-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Hotel Don Curro:
2-11-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta, mutta maksavat lennoista normaalisti.

Hotel Pasarela****:
2-12-vuotiaat lapset saavaat majoituksesta 60 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.

Hotel Corona de Granada****:
2-12-vuotiaat lapset saavaat majoituksesta 50 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys kaikissa hotelleissa

Pysäköinti

Pysäköinti Hotel Don Currossa: 16,20 € per yö
Pysäköinti Hotel Pasarelassa****: 7,00 € per yö
Pysäköinti Hotel Corona de Granadassa****: 7,00 € per yö
Maksetaan hotellissa

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Helsingistä Malagaan kestää noin 4 tuntia 30 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.