• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Satumaisia hetkiä Prahassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Praha
9 arvostelua
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 28 kertaa

Luo oma tarinasi ja lähde nauttimaan Prahasta 2, 3 tai 4 yöksi Superior-huoneeseen. Tarjous sisältää lennot, 4* majoituksen Hotel International Praguessa, pääsyn kuntosalille, aamiaiset ja tervetuliaisjuoman.

Keskiaikaisella charmillaan pullistelevan Prahan sillat, linnoitukset ja tornit kuuluvat Itä-Euroopan tarunhohtoisimpien nähtävyyksien joukkoon. Kaupungin kaduilta löydät vuosisatojen verran värikästä historiaa sekoitettuna moderneihin myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Tarinoiden lumoa huokuva Praha on yksi historiallisesti kiinnostavimmista matkakohteista: kaupungin halki virtaavan Vltava-joen varrelta löydät mielenkiintoisia maamerkkejä ja kulttuuriaarteita, kapeita mukulakivikatuja sekä unohtumatonta arkkitehtuuria.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Prahaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yötä Superior-huoneessa Hotel International Praguessa****
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Vapaa pääsy kuntosalille
 • Turistivero
 • Käsimatkatavara
Praha

Prahan kaduilla kävellessäsi tunnet hypänneesi mukaan keskiaikaan sijoittuvaan kertomukseen. Týn kirkon edustalta löytyvällä keskusaukiolla pysähdyt ihailemaan taitavia katutaiteilijoita, jotka välittävät tunteidensa paloa yleisölle musiikin ja tanssin avulla. Historiallisen keskustan varrelta löydät vanhoihin kivitaloihin perustettuja paikallisia myymälöitä. Jättäessäsi värikkäät kivirakennukset taaksesi ja kävellessäsi vanhankaupungin laidalla kohoavan tornin portista astut lähes 700 vuotta vanhalle Kaarlensillalle, jota ylittäessäsi aistit kaupungin historiaa hallitsijoiden ja pyhimysten patsaiden opastamana. Toiselta puolelta jokea löydät Prahan historiallisen linnan, jonka ylevien portaiden kapuaminen palkitaan eteesi aukeavalla näkymällä kaupungin yli. Prahan taivaanmaisemaa vartioivan linnoituksen alueella nouseva Pyhän Vituksen katedraali voidaan laskea Euroopan kauneimpien joukkoon. Palatessasi vanhankaupungin puolelle pääset rantaviivaa seuraamalla pulahtamaan paikalliseen kulttuuriin, kun kaupunkilaiset kerääntyvät viettämään iltaansa Vltavan varrelle. Vastarannalla linnan värikkäät valot luovat öisellä taivaalla maagisen tunnelman koko kaupungin ylle.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel International Prague

 • Hotelli
 • Praha, Tšekki
lobby

Art deco -tyyliin sisustettu, 1950-luvulla perustettu hotelli sijaitsee kaupungin pohjoisosassa, noin 2,5 kilometrin päässä Prahan linnasta. Sky Loungessa kohtaat upean panoramanäkymän Prahan kuvankaunisiin maisemiin. Hotellin ravintola tunnetaan kaupungissa vaikuttavien kulinaristien keskuudessa niin paikallisten kuin kansainvälistenkin aterioidensa laadusta. Hotellin pohjakerroksessa sijaitsee Armstrong Bar, missä voit rentoutua päivän jälkeen ja rauhoittaa mielesi lasillisen siivittämänä. Tarjoukseen sisältyy myös maksuton pääsy hotellin kuntosalille, minkä lisäksi hotellin sauna ja solarium ovat käytettävissä maksua vastaan.

 • +4
Lue lisää
room

Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Ilmastoiduista ja ajattomasti sisustetuista Superior-huoneista löytyy televisio, minibaari, työpöytä, tallelokero, kahvin- ja teenkeittovälineet, puhelin sekä maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme ja kylpytuotteita. Huoneista on puutarhanäkymä.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Liikut vaivattomasti hotellillesi linja-autolla tai taksilla. Taksilla matka taittuu alle 20 minuutissa ja linja-autoa käyttäen 30 minuutissa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi enintään 11-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta pinnasängyssä ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta pinnasängyssä ja maksaa lennoista täyden hinnan.
3–11-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa lennoista täyden hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotellilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Enintään yksi lemmikki sallittu huoneessa hintaan 20,00 per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Pysäköinti 20,00 € per yö. Summa maksetaan paikan päällä.

Keskilämpötilat

Praha on ympärivuotinen matkakohde, jossa riittää tekemistä vuodenajasta ja lämpötilasta riippuen.

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu 0 °C

Tietoa kohteesta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000.

Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autopysäkki 50 m
Prahan lentokenttä 12,5 km
Prahan vanhakaupunki 3,3 km
Kaarlensilta 3,5 km

Rahayksikkö

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lentokentästä, Prahan linnasta, Kaarlensillasta, vanhastakaupungista ja muista kaupungin keskeisistä kohteista. Matka lentokentältä hotellille kestää auton kanssa noin 20 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen noin 40 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen