Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihania hetkiä Prahassa

Kaupunkilomat 2, 3 tai 4 yötä Praha

per henkilö alkaen € 199,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Luo oma tarinasi ja lähde nauttimaan Prahasta 2, 3 tai 4 yöksi Superior-huoneeseen. Tarjous sisältää lennot Helsingistä, käsimatkatavaran, 4* majoituksen, vapaan pääsyn kuntosalille, aamiaiset ja tervetuliaisjuoman.

Keskiaikaisella charmillaan pullistelevan Prahan sillat, linnoitukset ja tornit kuuluvat Itä-Euroopan tarunhohtoisimpien nähtävyyksien joukkoon. Kaupungin kaduilta löydät vuosisatojen verran värikästä historiaa sekoitettuna moderneihin myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Tarinoiden lumoa huokuva Praha on yksi historiallisesti kiinnostavimmista matkakohteista: kaupungin halki virtaavan Vltava-joen varrelta löydät mielenkiintoisia maamerkkejä ja kulttuuriaarteita, kapeita mukulakivikatuja sekä unohtumatonta arkkitehtuuria.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Praha
 • 2, 3 tai 4 yötä Superior-huoneessa Hotel International Praguessa****
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Vapaa pääsy kuntosalille
 • Turistivero
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Maksuton pinnasänky 0-2-vuotiaalle
 • Lentokenttäkuljetukset
Praha

Prahan kaduilla kävellessäsi tunnet hypänneesi mukaan keskiaikaan sijoittuvaan kertomukseen. Týn kirkon edustalta löytyvällä keskusaukiolla pysähdyt ihailemaan taitavia katutaiteilijoita, jotka välittävät tunteidensa paloa yleisölle musiikin ja tanssin avulla. Historiallisen keskustan varrelta löydät vanhoihin kivitaloihin perustettuja paikallisia myymälöitä. Jättäessäsi värikkäät kivirakennukset taaksesi ja kävellessäsi vanhankaupungin laidalla kohoavan tornin portista astut lähes 700 vuotta vanhalle Kaarlensillalle, jota ylittäessäsi aistit kaupungin historiaa hallitsijoiden ja pyhimysten patsaiden opastamana. Toiselta puolelta jokea löydät Prahan historiallisen linnan, jonka ylevien portaiden kapuaminen palkitaan eteesi aukeavalla näkymällä kaupungin yli. Prahan taivaanmaisemaa vartioivan linnoituksen alueella nouseva Pyhän Vituksen katedraali voidaan laskea Euroopan kauneimpien joukkoon. Palatessasi vanhankaupungin puolelle pääset rantaviivaa seuraamalla pulahtamaan paikalliseen kulttuuriin, kun kaupunkilaiset kerääntyvät viettämään iltaansa Vltavan varrelle. Vastarannalla linnan värikkäät valot luovat öisellä taivaalla maagisen tunnelman koko kaupungin ylle.

Hotel International Prague

Hotelli Praha, Tšekki
Hotel

Art Deco -tyyliin sisustettu, 1950-luvulla perustettu hotelli sijaitsee kaupungin pohjoisosassa, noin 2,5 kilometrin päässä Prahan linnasta. Sky Loungessa kohtaat upean panoramanäkymän Prahan kuvankaunisiin maisemiin. Hotellin ravintola tunnetaan kaupungissa vaikuttavien kulinaristien keskuudessa niin paikallisten kuin kansainvälistenkin aterioidensa laadusta. Hotellin pohjakerroksessa sijaitsee Armstrong Bar, missä voit rentoutua päivän jälkeen ja rauhoittaa mielesi lasillisen siivittämänä. Tarjoukseen sisältyy myös maksuton pääsy hotellin kuntosalille, minkä lisäksi hotellin sauna ja solarium ovat käytettävissä maksua vastaan.

Lue lisää
room

Huoneet

Superior-huoneista löytyy kylpyhuone, televisio, minibaari, puhelin sekä maksuton Wi-Fi.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi enintään 11-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta pinnasängyssä ja maksaa sylivauvan hinnan lennoista
2-vuotias majoittuu maksutta pinnasängyssä ja maksaa täyden hinnan lennoista
3–11-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa täyden hinnan lennoista
Lapsialennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Hotellilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi

Lemmikkieläimet

Enintään yksi lemmikki per huone hintaan 20 € (ei sis. ruokaa). Summa maksetaan paikan päällä

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Pysäköinti 20 € per päivä. Summa maksetaan paikan päällä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Prahaan kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Sijainti

Hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää sekä Prahan linnaa, Kaarlensiltaa, vanhaakaupunkia ja muita kaupungin keskeisimpiä kohteita, joihin hotellilta on helpot kulkuyhteydet metrolla ja raitiovaunulla. Matka lentokentältä hotellille kestää auton kanssa noin 20 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen noin 40 minuuttia.

Hotel International Prague
Koulova 15
16045 Praha
Tšekki