• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Hemmottelua rakastetulla Maltalla

 • Aurinkomatkat
 • 5, 7, 10 tai 14 yötä
 • Saint Paul's Bay
7 arvostelua
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 21 kertaa

Vietä 5, 7, 10 tai 14 yön loma Maltan värikirjossa. Majoitut Hotel Porto Azzurrossa sekä nautit aamiaisista ja kuljetuksien helppoudesta.

Kaivat aurinkorasvan esiin kylpyhuoneen kaapista ja tarkistat onko päiväystä vielä jäljellä, sillä Maltan aurinkorannat odottavat! Otat ikimuistoisia lomakuvia kaupunkien satamista ja sievistä värikkäistä kalastajaveneistä. Upottaudut paikalliseen tunnelmaan maistelemalla paikallisia herkullisia ruokia, nautiskellen lasillista rantabulevardilla ja tarkkailemalla paikallisia. Kulttuurinnälkäisenä matkailijana vatsasi ei myöskään jää tyhjäksi, sillä saaren vuosituhansia vanha kulttuuri on kiinnostava sekoitus useilta eri aikakausilta, ja alueelta löytyykin muun muassa maailman vanhimpia temppeleitä.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Malta
 • 5, 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Porto Azzurrossa
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Satamaristeily
Malta

Maltan kaunis saaristo tarjoaa vierailijalleen yli 200 kilometriä rantaviivaa kristallinkirkkaan meren ympäröimänä. Malta on myös ilmastoltaan usein suotuisa lomailijalle, sillä lämpötila kipuaa usein lähelle 20 celsiusastetta jo toukokuussa. Usein leuto ja lämmin ilma jatkuu myös pitkälle syksyyn asti kesäkuukausien ollessa lämpimiä ja kuivempia. Maltalainen keittiö on saanut vaikutteita historiansa aikana monesta suunnasta: Välimeren alueelta, arabikulttuureista ja Britteinsaarilta. Keittiön vaikutteet kuvastavat myös alueen historiaa, jota voisi kuvata vähintäänkin värikkääksi ja vaihtelevaksi.

Lomakohteesi, St. Paul's Bay, syntyi, kun kolme paikallista kalastajakylää, Qawra, Bugibba ja Xemxija, yhdistyivät. Paikallistenkin suosimat rannat ovat etupäässä kivipohjaisia. Alueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sijaitsevat suurimmaksi osin Qawran ja Bugibban alueella. Majoituksesi läheltä Xemxijan alueelta löytyy kuitenkin myös viihtyisiä ravintoloita. Kaikki kolme kaupunkia ovat toisistaan kävelymatkan päässä. Voit myös liikkua paikasta toiseen linja-autolla tai taksilla.

Hotel Porto Azzurro

 • Hotelli
 • Saint Paul's Bay, Malta
pool4

Hotel Porto Azzurro sijaitsee Xemxijan kaupunginosassa, St. Paul's Bayn kaupungissa kalajastakylien lomassa. Hotellilta aukeaa kaunis näkymä lahdelle ja paikalliselle maaseudulle. Hotellin palveluvalikoimasta löytyvät oleskelutila, ravintola, baari, välipalakahvila, televisiohuone sekä lahjakauppa. Lisäksi hotellin varusteluun kuuluvat sauna, poreamme, kuntosali sekä tietenkin ulkouima-allas.

 • +7
Lue lisää
Studio

Yksiö

Yksiö on varustettu kylpyhuoneella, ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella sekä lisämaksullisella tallelokerolla. Lisäksi huoneessa on keittiökomero, joka on varusteltu jääkaapilla, kahdella keittolevyllä, mikroaaltouunilla, leivänpaahtimella sekä tavallisilla keittiötarvikkeilla, kuten ruokailuvälineillä ja kattiloilla.

Double room

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, televisiolla, puhelimella ja lisämaksullisella tallelokerolla.

Vapaavalintainen retki

Satamaristeily: Varauksen yhteydessä voit valita jännittävän satamaristeilyn, jossa saat kurkistuksen Maltan historiaan sekä pääkaupunki Vallettaa ympäröiviin kahteen luonnonsatamaan. Matkan kuluessa saat perusteellisen johdatuksen Vallettan historiaan sekä niin sanottuihin Kolmeen kaupunkiin, joilla oli suuri rooli Maltan suurten piiritysten aikaan vuosina 1565 ja 1942. Risteilyn aikana saat ihailla myös monia muita historiallisia kohteita, jotka ovat nähtävissä ainoastaan mereltä. Risteilyjä järjestetään noin 5–6 kertaa päivässä, ja ne lähtevät Slieman lautoilta, jonne matkaa hotelliltasi on noin 18 kilometriä. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Voit myös matkustaa Vallettaan linja-autolla, jolloin matka kestää noin tunnin.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Yksiö
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Iso yksiö

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 17,00 - € 57,00

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pantit

Hotelli veloittaa uima-altailla käytettävistä pyyhkeistä 5,00 € pantin ja 0,50 € maksun. Omat pyyhkeet ovat altaalla sallittuja.

Turvalokerosta veloitetaan 10,00 € pantti sekä sen käytöstä 2,00 € per päivä.

Hotelli veloittaa kaukosäätimestä 10,00 € pantin.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Xemxijassa, aivan lahden rannalla ja noin 1,5 kilometrin päässä San Pawl il-Baharin keskustasta. Qawraan on matkaa noin viisi kilometriä. Sen sijaan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen