• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Hemmottelua rakastetulla Maltalla

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Saint Paul's Bay
7 arvostelua
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 20 kertaa

Vietä 8 päivää Maltan värikirjossa. Tarjous sisältää 7 yön majoituksen Hotel Porto Azzurrossa, aamiaiset, lentokenttäkuljetukset, lennot Maltalle sekä käsimatkatavaran.

Kaivat aurinkorasvan esiin kylpyhuoneen kaapista ja tarkistat onko päiväystä vielä jäljellä, sillä Maltan aurinkorannat odottavat! Otat ikimuistoisia lomakuvia kaupunkien satamista ja sievistä värikkäistä kalastajaveneistä. Upottaudut paikalliseen tunnelmaan maistelemalla paikallisia herkullisia ruokia, nautiskellen lasillista rantabulevardilla ja tarkkailemalla paikallisia. Kulttuurinnälkäisenä matkailijana vatsasi ei myöskään jää tyhjäksi, sillä saaren vuosituhansia vanha kulttuuri on kiinnostava sekoitus useilta eri aikakausilta, ja alueelta löytyykin muun muassa maailman vanhimpia temppeleitä.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 yön majoitus Hotel Porto Azzurrossa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Satamaristeily
Malta

Maltan kaunis saaristo tarjoaa vierailijalleen yli 200 kilometriä rantaviivaa kristallinkirkkaan meren ympäröimänä. Malta on myös ilmastoltaan usein suotuisa lomailijalle, sillä lämpötila kipuaa usein lähelle 20 celsiusastetta jo toukokuussa. Usein leuto ja lämmin ilma jatkuu myös pitkälle syksyyn asti kesäkuukausien ollessa lämpimiä ja kuivempia. Maltalainen keittiö on saanut vaikutteita historiansa aikana monesta suunnasta: Välimeren alueelta, arabikulttuureista ja Britteinsaarilta. Keittiön vaikutteet kuvastavat myös alueen historiaa, jota voisi kuvata vähintäänkin värikkääksi ja vaihtelevaksi.

Lomakohteesi, St. Paul's Bay, syntyi, kun kolme paikallista kalastajakylää, Qawra, Bugibba ja Xemxija, yhdistyivät. Paikallistenkin suosimat rannat ovat etupäässä kivipohjaisia. Alueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sijaitsevat suurimmaksi osin Qawran ja Bugibban alueella. Majoituksesi läheltä Xemxijan alueelta löytyy kuitenkin myös viihtyisiä ravintoloita. Kaikki kolme kaupunkia ovat toisistaan kävelymatkan päässä. Voit myös liikkua paikasta toiseen linja-autolla tai taksilla.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel Porto Azzurro

 • Hotelli
 • Saint Paul's Bay, Malta
pool4

Hotel Porto Azzurro sijaitsee Xemxijan kaupunginosassa, St. Paul's Bayn kaupungissa kalajastakylien lomassa. Hotellilta aukeaa kaunis näkymä lahdelle ja paikalliselle maaseudulle. Hotellin palveluvalikoimasta löytyvät oleskelutila, ravintola, baari, välipalakahvila, televisiohuone sekä lahjakauppa. Lisäksi hotellin varusteluun kuuluvat sauna, poreamme, kuntosali sekä tietenkin ulkouima-allas.

 • +7
Lue lisää
Studio

Yksiö

2 aikuista majoitustyypissä yksiö

Yksiö on varustettu kylpyhuoneella, ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella sekä lisämaksullisella tallelokerolla. Lisäksi huoneessa on keittiökomero, joka on varusteltu jääkaapilla, kahdella keittolevyllä, mikroaaltouunilla, leivänpaahtimella sekä tavallisilla keittiötarvikkeilla, kuten ruokailuvälineillä ja kattiloilla.

Double room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huone on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, televisiolla, puhelimella ja lisämaksullisella tallelokerolla.

Vapaavalintainen retki

Satamaristeily: Varauksen yhteydessä voit valita jännittävän satamaristeilyn, jossa saat kurkistuksen Maltan historiaan sekä pääkaupunki Vallettaa ympäröiviin kahteen luonnonsatamaan. Matkan kuluessa saat perusteellisen johdatuksen Vallettan historiaan sekä niin sanottuihin Kolmeen kaupunkiin, joilla oli suuri rooli Maltan suurten piiritysten aikaan vuosina 1565 ja 1942. Risteilyn aikana saat ihailla myös monia muita historiallisia kohteita, jotka ovat nähtävissä ainoastaan mereltä. Risteilyjä järjestetään noin 5–6 kertaa päivässä, ja ne lähtevät Slieman lautoilta, jonne matkaa hotelliltasi on noin 18 kilometriä. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Voit myös matkustaa Vallettaan linja-autolla, jolloin matka kestää noin tunnin.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,50 € per henkilö ja yö. Turistivero on enintään 5,00 € per henkilö.
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Yksiö
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Iso yksiö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
Yli 2-vuotiaat saavat majoituksesta alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti. Alennuksen määrä perustuu majoittujan ikään ja matkan ajankohtaan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on myös hissi.

Internet

Hotellin aulatiloissa on maksuton Wi-Fi.
300 minuutin Wi-Fi-yhteys maksaa 3,00 € ja 600 minuutin Wi-Fi-yhteys maksaa 5,00 €. Viikon rajaton Wi-Fi-yhteys maksaa 15,00 €.

Pantit

Hotelli veloittaa uima-altailla käytettävistä pyyhkeistä 5,00 € pantin ja 0,50 € maksun. Omat pyyhkeet ovat altaalla sallittuja.

Turvalokerosta veloitetaan 10,00 € pantti sekä sen käytöstä 2,00 € per päivä.

Hotelli veloittaa kaukosäätimestä 10,00 € pantin.

Kuljetukset

Yhteistyökumppanimme on sinua ja matkaseuruettasi vastassa lentokentällä TravelBird-kyltin kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Maltan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Maltan väkiluku on noin 423 280. Saint Paul's Bayn kaupungissa asuu puolestaan noin 21 000 ihmistä. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Myös italiaa ymmärretään yleisesti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autoasema 60 m
Qawran ravintolat ja rannat 5 km
Maltan kansallinen akvaario 6 km
Valletta 20 km
Mdina 10 km
Comino 20 km
Maltan lentokenttä 20 km

Liikkuminen kohteessa

Maltan saarella on tehokas ja edullinen julkinen liikenne. Kertalippu linja-autoon maksaa noin 0,30–1,00 €. Saatavilla on myös päivälippuja. Linja-autoilla liikkuessa kannattaa pitää pientä rahaa mukana, sillä isompia seteleitä ei mielellään rikota. Lippuja voi ostaa kuljettajalta, lippuautomaateista sekä lipunmyyntipisteistä. Halutessasi voit myös vuokrata auton.

Kätevin tapa liikkua Saint Paul's Bayn kaupungissa on jalkaisin. Kaupungissa kulkee myös paikallisbusseja ja takseja.

Maltan keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +17 °C
Joulukuu +14 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Xemxijassa, aivan lahden rannalla ja noin 1,5 kilometrin päässä San Pawl il-Baharin keskustasta. Qawraan on matkaa noin viisi kilometriä. Sen sijaan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen