Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Laskettelua Itävallan Tirolissa

 • Talviurheilu
 • Innsbruck
hinta alkaen € 709,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Luminen hiihtoloma Tirolissa odottaa! Sisältää 3, 4 tai 7 yön majoituksen Hotel Bon Alpinassa, hissilipun, puolihoidon ja lennot.

Hengitä raikasta vuoristoilmaa ja nauti henkeäsalpaavan kauniista maisemista Tirolin Alpeilla. Vietä päiväsi lasketellen lumisilla rinteillä, rentouttaen lihaksesi saunan lämmössä ja nautiskellen puolihoidon maistuvista aarteista. Loma perinteisessä ja rauhallisessa itävaltalaisessa kylässä tekee tästä lomasta täydellisen romanttiselle hiihtoreissulle kuin koko perheen laskettelulomalle. Pakkaa sukset mukaan, laita monot jalkaan ja hyppää Patscherkofelin valkeisiin rinteisiin!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 7 yön majoitus Hotel Bon Alpinassa
 • Hissilippu Patscherkofelin hiihtokeskukseen
 • Hiihtobussin käyttö (pysäkki aivan hotellin edustalla)
 • Puolihoito (aamiaisbuffet ja kolmen ruokalajin illallinen + salaattibaari, ei juomia)
 • Vapaa pääsy kylpyläosastolle ja kuntosalille
 • Viikoittainen teemailta (live-musiikkia ja tirolilainen tai italialainen illallisbuffet)
 • Käsimatkatavara
Patscherkofelin hiihtokeskus

1400 metriä Innsbruckia korkeammalla sijaitseva Patscherkofelin hiihtokeskus sijaitsee aivan hotellisi lähettyvillä. Vauhdikkaat lasketteluhetket ovat siis aivan naapurissasi! Hiihtokeskukseen kuljet kätevästi lasketteluvarusteidesi kanssa tarjoukseen sisältyvillä hiihtobussikyydityksillä. Patscherkofelista voit myös kätevästi vuokrata varusteet koko loma ajaksi. Nimittäin jos molemmat vanhemmat vuokraavat Intersport-vuokraamosta sukset tai lumilaudan, saavat alle 10-vuotiaat lapset vuokrata kaikki lasketteluvarusteensa maksutta samaksi ajaksi. Patscherkofelin rinteet sopivat myös koko perheelle, ja haastavuutta riittää niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Patscherkofelin rinteillä on kilpailtu jopa vuoden 1964 ja 1976 talviolympialaisissa. Hissejä löytyy hiihtokeskuksesta 9 kappaletta sekä sinisiä rinteitä 10 kilometrin ja punaisia 8 kilometrin pituudelta.

Hotel Bon Alpina

 • Hotelli
 • Innsbruck, Itävalta
Hotel winter

Vain noin 6 kilometrin päässä Innsbruckin keskustasta sijaitseva Hotel Bon Alpina tarjoaa mukavan majoittumisen perinteisessä itävaltalaisessa ympäristössä. Päivittäin sinua hemmotellaan maistuvien aamiaisten ja illallisten aterioilla, joiden runsaan valikoiman ansiosta et tällä hiihtolomalla laskettele tyhjin vatsoin. Lasketteluntäyteisen päivän jälkeen voit rauhoittua hotellin suuren kylpyläosaston rentouttavassa miljöössä. Kylpyläosastolta löytyy muun muassa sisäuima-allas, lämmitetty ulkouima-allas, kaksi saunaa ja kuntosali. Lisämaksusta voit hyödyntää myös solariumia. Hotel Bon Alpinassa on viihtyisä ravintola ja baari sekä hiihtovarusteiden säilytysmahdollisuus. Hotellin edustalta lähtee linja-autoja sekä Innsbruckiin että Patscherkofelin hiihtokeskuksen rinteille. Hiihtokeskukseen pääset kulkemaan maksutta tarjoukseen sisältyvillä kuljetuksilla.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Lue lisää
Double room

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin Standard-huoneet ovat kooltaan noin 18 m² ja majoittavat enintään kolme henkilöä. Huoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode, televisio ja puhelin. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaimella.

Kolmen hengen Deluxe-huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin Deluxe-huoneet ovat kooltaan noin 22 m² ja majoittavat enintään kolme henkilöä. Huoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode, televisio, istuma-alue, tallelokero ja puhelin. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaimella.

3-person room

Neljän hengen huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin neljän hengen huoneet ovat varustettu parivuoteella ja kahdella yhden hengen vuoteella. Huoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode, televisio, istuma-alue, tallelokero ja puhelin. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaimella.

Hissilippu Patscherkofelin hiihtokeskukseen

Saat varausvahvistuksen yhteydessä hissilippujen kupongit. Muistathan tulostaa kupongit ennen matkaa ja ottaa ne mukaasi. Tarkista Patscherkofelin hiihtokeskuksen aukioloajat keskuksen kotivuilta etukäteen. Esitä kupongit niissä lukevassa osoitteessa, jolloin ne vaihdetaan virallisiin hissilippuihin. Huomioithan, että sinulla on oltava hissilippuja haettaessa mukana virallinen henkilöllisyystodistus. Alle 9-vuotiaiden hissiliput eivät sisälly tarjoukseen, mutta ne on mahdollista ostaa paikan päältä.

Hissilippu ei ole voimassa saapumis- ja paluupäivänä. 3 yön vaihtoehdossa tarjoukseen sisältyy 2 päivän hissilippu, 4 yön vaihtoehdossa 3 päivän ja 7 yön vaihtoehdossa 5 päivän hissilippu.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään -1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen Deluxe-huone
Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Neljän hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: 100% alennus per majoituskerta
10–11 vuotiaat lapset: 60% alennus per yö
2–9 vuotiaat lapset: 75% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lumitakuu

TravelBird ei voi taata rinteiden lumisuutta. Matkaa ei voi peruuttaa tai muuttaa sääolosuhteiden vuoksi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -2°C
Helmikuu +1 °C

Tietoa kohteesta

Iglsissä on noin 2000 asukasta ja läheisessä Innsbruckin kaupungissa noin 124 500.

Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu
englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Patscherkofelin hiihtohissit 400 m
Innsbruck 6,5 km
Münchenin lentokenttä noin 205 km

Liikkuminen kohteessa

Iglsin ja Innsbruckin välillä kulkee päivittäin useita linja-autoja. Myös useisiin lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin on järjestettyjä kuljetuksia. Tirolissa on kätevää liikkua myös autolla.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävallan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Rinnealueen ravintolat ovat myös hieman muita ravintoloita hintavampia.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Münchenin lentokentältä on noin 205 kilometrin matka Iglsiin. Nopeiten matka taittuu, jos vuokraat lentokentältä auton, jolloin matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia. Julkisen liikenteen välinein matka taittuu noin 3–3,5 tunnissa, mutta joudut vaihtamaan kulkuneuvoa useamman kerran.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Bon Alpina sijaitsee noin 6,5 kilometrin päässä Innsbruckista ja noin 205 kilometrin päässä Münchenin lentokentältä. Matka autolla kestää noin 3–3,5 tuntia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen