Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihana loma historiallisen Rooman sydämessä

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 779,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Rooma ja Espanjalaiset portaat odottavat! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus 7 Inn Spanish Steps -hotellissa, aamiaiset, minibaarin maksuton käyttö, meno-paluulennot Helsingistä ja käsimatkatavaran.

Ainutlaatuisen historian värittämä iki-ihana Rooma kutsuu unohtumattomalle lomalle kauniiden katujen, uskomattoman arkkitehtuurin ja historiallisten nähtävyyksien keskelle. Ihana ruoka, vaikuttava kaupunkikuva, vuolaana virtaava viini ja merkittävät taideaarteet antavat kaupungille sen omaleimaisen ja ainutlaatuisen luonteen. Lomasi täydentää majoittuminen aivan Rooman tunnettujen nähtävyyksien lähettyvillä – Espanjalaiset portaat ja Colosseum ovat vain kävelymatkan päässä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • 2, 3 tai 4 yötä 7 Inn Spanish Steps -hotellissa
 • Aamiaiset
 • Minibaarin maksuton käyttö
 • Käsimatkatavara
Kaikki tiet vievät Roomaan

Vilkas Rooma kuhisee aina elämää. Vaikka nykyaika on tavoittanut antiikin mahtavimman kaupungin, sen upea historia on edelleen näkyvissä monessa kaupungin kolkassa. Merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat tietenkin upea Colosseum, vaikuttavat Espanjalaiset portaat, henkeäsalpaava Pantheon, toiveikkaiden rakastama Trevin suihkulähde ja upea Vatikaani monine nähtävyyksineen. Kulje kaupungin kauniita katuja ja uppoudu matkan lumoon. Skootterit hurauttelevat ohi siellä täällä ja muistuttavat historiaan uppoutunutta matkaajaa siitä, millä vuosituhannella eletäänkään. Rooman matka on aina oivallinen ajatus!

7 Inn Spanish Steps

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

7 Inn Spanish Steps on tyylikäs boutique-hotelli, ja sijaitsee useiden Rooman nähtävyyksien lähettyvillä. Espanjalaiset portaat, Colosseum ja Fontana di Trevi ovat kaikki kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja vieraanvarainen henkilökunta, joka kertoo mielellään vinkkejä lähialueen nähtävyyksistä. Hotellin lähettyvillä sijaitsee myös hyvät ostosmahdollisuudet.

Lue lisää
7 Inn Spanish Steps, Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tilavat huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja ainutlaatuisesti. Varustukseen kuuluu iPad, ilmastointi, lämmitys, tohvelit, maksuton Wi-Fi ja maksuton minibaarin käyttö. Kylpyhuoneessa on tilava suihku ja hiustenkuivain.

When in Rome...

Lue lisää alta Rooman upeista nähtävyyksistä ja vierailtavista kohteista.

 • Espanjalaiset portaat: Piazza di Spagnan aukiolla sijaitsevat portaat täyttyvät usein uteliaista lomailijoista, mutta ovat ihmispaljoudesta huolimatta näkemisen arvoiset. Aloita illanvietto yhdessä läheisten kujien ravintoloista, ja jatka iltaa Espanjalaisille portaille ihailemaan kaunista auringonlaskua, joka piiloutuessaan historiallisten rakennusten taakse maalaa koko taivaan upean väriseksi.
 • Trastevere: aitoa roomalaista tunnelmaa etsivien kannattaa suunnata Trasteveren alueelle. Hurmaava Trastevere on nimittäin täynnä tyypillisiä postikorttimaisemia kapeine kujineen, historiallisine rakennuksineen ja vilkkaine markkinoineen.
 • Villa Borghese: ihmispaljoutta kannattaa paeta Villa Borghesen puistoon. Piknikille tai romanttisille kävelyille täydellinen puisto on upea vuoden ympäri. Vieraile samalla myös Villa Medicin kartanossa ja Galleria Borghesen taidegalleriassa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 3,50 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00 - 18:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

89,00–266,00 € riippuen matkan ajankohdasta ja kestosta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei ole hissiä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Roomaan kestää noin 3,5–5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti sähköpostiisi. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Hintataso

Perineinten pasta-annos noin 7,00 €
Salaatit noin 5,00 €
illallinen juomineen noin 15,00
Pizza noin 5,00 €
Viinilasi noin 3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotelli 7 Inn Spanish Steps sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Espanjalaisista portaista. Flaminion metroasemalle kävelee 5 minuutissa. Lentokentältä kestää autolla noin 35 minuuttia ja julkisia kulkuvälineitä käyttäen noin tunti.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen