Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Puolan kaunis pääkaupunki kutsuu

 • Kaupunkilomat
 • Varsova
hinta alkaen € 429,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Puolan historiallisen pääkaupungin parhaimmat palat ikimuistoisen kaupunkiloman aikana! Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Campanilessa, aamiaiset sekä käsimatkatavaran.

Puolan pääkaupunki hehkuu historiaa ja mahdollisuuksia. Euroopan sydämessä sijaitsevaa Varsovaa ovat historian traagiset tapahtumat muokanneet vuosien varrella, mutta kiehtova kaupunki elpyy ja kehittyy päivä päivältä. Tarinat menneisyydestä elävät kuitenkin kaupungin katukuvassa. Kuljeskele uudelleen rakennetun vanhankaupungin kapeilla kujilla ihastellen värikästä arkkitehtuuria, vieraile näyttävässä kuninkaanlinnassa ja antaudu hiljaisuuden vietäväksi Pyhän Johanneksen katedraalissa. Katukuvassa loistavat pilvenpiirtäjät ja ostoskeskukset luovat yhdessä historiallisten rakennusten kanssa kiehtovan kokonaisuuden, jonka antaa mahdollisuuden ikimuistoisiin hetkiin ja kulttuurielämyksiin. Koska lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno–paluulennot Helsinki–Varsova
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Campanilessa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Varsova

Kaupungin historia on iso osa Varsovan viehätysvoimaa. Toisen maailmansodan pommitukset tuhosivat kaupungin lähes maan tasalle, mutta entisöinnin ansiosta kaupunki ilahduttaa matkailijoita alkuperäisessä loistossaan, muistuttaen kuitenkin kiehtovasti menneisyydestään. Historian havina on kuultavissa erityisesti ainutlaatuisissa museoissa, joista kuuluisin on Varsovan historiasta kertova Muzeum Warszawy.

Kaupunki kätkee saloihinsa myös lukuisia kulttuuriaarteita. Tiesitkö muuten, että Varsova on tunnetun säveltäjä Chopinin lapsuudenkoti? Chopinista kiinnostuneille suosittelemme vierailua Pyhän ristin kirkossa, sillä yhteen kirkon pilareista on haudattu säveltäjän sydän. Pyhän ristin kirkko sijaitsee kuuluisan Trakt Królewskin eli Kuninkaallisen tien varrella, joka on täynnä kiehtovia kohteita ja vaikuttavia rakennuksia. Tutustu presidentin virka-asuntona toimivaan Radziwill-palatsiin, vieraile Pyhän Annan kirkossa ja ihastele Kopernikuksen patsasta. Neljä kilometriä pitkälle tielle mahtuu myös lukuisia kauppoja ravintoloita. Kuninkaallinen tie päättyy Łazienkin puistoon, jossa voit vierailla Puolan viimeisen kuninkaan palatsissa. Odottamattomat ja kiehtovat muistot odottavat!

Hotel Campanile

 • Hotelli
 • Varsova, Puola
Property

Varsovan länsipuolella sijaitseva moderni ja viihtyisä hotelli tarjoaa mukavat olosuhteet lomailuun. Julkisen liikenteen avulla pääset vaivattomasti kaupungin sydämeen ja lukuisten nähtävyyksien äärelle. Esimerkiksi Varsovan rautatieasema sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Hotellin ravintola tarjoaa monipuoliset aamiaiset ja halutessasi myös ihanat illalliset sekä puolalaiseen että ranskalaiseen tyyliin. Hotellin vastaanoton henkilökunta on apunasi vuorokauden ympäri.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Lue lisää

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin modernit ja viihtyisät huoneet ovat kooltaan noin 16 m². Huoneesta löydät vuoteen, ilmastoinnin, puhelimen, Wi-Fin, television, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä kylpyhuoneen.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, 0–11-vuotias lapsi ja sylivauva. Huomioithan, että lapselle ei ole huoneessa omaa vuodetta.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat majoittuvat maksutta, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotellilla on saatavilla pinnasänkyjä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat varata pinnasängyn.

Yksin matkustavan lisämaksu

Ei lisämaksuja

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Wi-Fi

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Suora lento Helsingistä Varsovaan kestää noin 1,5 tuntia. Lento välilaskulla kestää noin 3,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Sijainti

Hotelli sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Varsovan rautatieasemalta ja 2,5 kilometrin päässä Nowy Świat Streetiltä, josta löydät erilaisia kauppoja sekä kahviloita. Varsovan lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä. Autolla matka taittuu noin 20 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen