Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Hotel Rural Finca Salamanca + vuokra-auto + lennot – Teneriffa

Aurinkoloma

per henkilö alkaen € 949,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Näe ja koe Teneriffa uusin silmin vuokra-auton kyydissä! Tarjous sisältää lennot Helsingistä tai Oulusta, vuokra-auton koko loman ajaksi, 7 tai 14 yön majoituksen, aamiaiset ja matkatavarat.

Kristallinkirkas meri, vehreää luontoa, tuhansia aktiviteettimahdollisuuksia ja ympärivuotista lämpöä – juuri näin voisi kuvailla Kanariansaarten hohtavaa helmeä, kuvankaunista Teneriffaa, joka ihastuttaa satumaisella ympäristöllään. Saaren lukuisat lomakohteet tarjoavat hemmottelua pehmeillä hiekkarannoillaan ja erinomaisilla ravintoloillaan, mutta Teneriffa on paljon muutakin – hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan saaren kiehtoviin saloihin. Aja läpi vaihtuvien luonnonmaisemien, koe ja näe Teneriffa paikallisten silmin, pysähdy ihastelemaan tulivuoria sekä vieraile idyllisissä kylissä. Tältä lomalta käteen jää rusketuksen ja rentoutuneen olon lisäksi seikkailullisia muistoja sekä ainutlaatuisia nähtävyyksiä. Koska lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsingistä tai Oulusta Teneriffalle (Norwegian)
 • 7 tai 14 yön majoitus Hotel Rural Finca Salamancassa
 • Aamiaiset tai puolihoidon (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi (Toyota Aygo tai vastaava)
 • Käsimatkatavara 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
 • Ruumamatkatavara 20 kg
Teneriffa uusin silmin

Espanjan toiseksi suurin saari, upea Teneriffa, hehkuu eksoottista tunnelmaa ja ainutlaatuisia luonnonähtävyyksiä. Saaren pehmeät hiekkarannat ja lukuisat aktiviteetit houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Lomasi aikana pääsetkin nautiskelemaan auringosta ja ihanasta lämmöstä hotellisi uima-altaalla tai läheisellä hiekkarannalla. Lue suosikkikirjaasi auringon sivellessä ihoasi ja tuulen leikkiessä kevyesti hiuksillasi.

Tällä matkalla saat kuitenkin myös mahdollisuuden nähdä ja kokea Teneriffan tuntemattomamman puolen tarjoukseen kuuluvan vuokra-auton avulla. Ihastele vulkaanisia maisemia, aja läpi vehreiden metsien sekä ikuista mieleesi matkan varrelle sattuvat kirkot ja suloiset rakennukset. Teneriffan kuuluisin nähtävyys on 3718 metriä korkea Teiden tulivuori, joka majesteettisesti kohoaa keskellä saarta. Voit nousta Las Cañadasin kraaterialueelta köysiradan kyydissä 3555 metrin korkeuteen, ja huipulta eteesi avautuvat henkeäsalpaavat maisemat, jotka saavat sinut tuntemaan saapuneesi juuri uudelle planeetalle. Teideä ympäröivä kansallispuisto on mielenkiintoinen nähtävyys upeiden maisemien ja monipuolisen luonnon vuoksi.

Rural Finca Salamanca

Hotelli Santa Cruz de Tenerife, Espanja
Pool

Rauhallisella alueella, lähellä Güimarin kylää sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat olosuhteet lomailuun. Kasvitieteellisten puutarhojen ja vuoristoisten maisemien ympäröimästä hotellista matkaa lähimmälle rannalle on noin kolme kilometriä, mikä taittuu vaivattomasti vuokra-autollasi. Teneriffan pääkaupunki, Santa Cruz de Tenerife on 27 kilometrin päässä. Sen sijaan Güimarin kylä sijaitsee ihan kivenheiton päässä.

Maalaisromanttinen ja puukalusteilla sisustettu hotelli tarjoaa asiakkailleen ulkouima-altaan, maksuttoman pysäköinnin ja ystävällisen vastaanoton. Hotellin ravintola on voittanut palkinnon herkullisista aterioistaan, joten suosittelemme ihanaa illallista auringonlaskun aikaan.

Lue lisää
Superior Doppelzimmer

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kotoisat huoneet on varustettu puisilla huonekaluilla. Huoneesta löydät television, puhelimen, minibaarin, säilytyslokeron ja kylpyhuoneen.

Doppelzimmer

Kahden hengen Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kotoisat Superior-huoneet ovat kooltaan normaaleja huoneita isompia, ja ne on varustettu puisilla huonekaluilla. Huoneesta löydät television, puhelimen, minibaarin, säilytyslokeron ja kylpyhuoneen kylpytakilla sekä hiustenkuivaajalla.

TravelBirdin vinkit Teneriffalle

Vuokra-auton avulla pääset vaivattomasti liikkumaan vaikka koko saaren ympäri. TravelBird suosittelee vierailemaan ainakin seuraavissa kohteissa:

 • Vieraile Güimarin pyramideilla, jotka sijaitsevat hotellisi lähellä. Kuusi porraspyramidia muistuttavat maailmankuuluja, Meksikossa sijaitsevia, mayojen ja asteekkien pyramideja. Pyramidien alkuperää ei ole vielä tänäkään päivänä pystytty vahvistamaan. Pyramideja ympäröivä etnologinen puisto on suosittu ja äärimmäisen kiehtova vierailukohde Teneriffalla.
 • Lähde tutustumaan saaren vanhimpaan kaupunkiin, La Lagunaan, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotelliltasi. Värikäs kaupunki tarjoaa upeine rakennuksineen ja kapeine katuineen valtavasti nähtävää ja koettavaa. UNESCOn suojelema kaupunki on täynnä pieniä putiikkeja, joista voi löytyä mitä mielenkiintoisimpia kotiinviemisiä. Myös iltapäiväkahvit kannattaa kaupungissa juoda, sillä pienten kujien varrelta löytyy useita suloisia kahviloita.
 • Noin 90 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee kiehtova vuoristokylä, Masca, jonka sanotaan tarjoavan koko Teneriffan upeimmat maisemat. Kylä on kaunis nähtävyys, mutta ainutlaatuinen elämys on ajaa kohteeseen pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä.
 • Käy ihmettelemässä Costa Adejen luksushotelleja ja maailmankuuluja merkkiliikeitä. Nykyaikainen ja Teneriffan uusin lomakeskus sijaitsee noin 60 kilometrin päässä hotelliltasi.
 • Heittäydy pääkaupungin vauhdikkaisiin pyörteisiin Santa Cruzissa. Kaupunki on mielenkiintoinen päiväretken kohde erityisesti monipuolisten ostosmahdollisuuksien vuoksi.
Tarjous ei sisällä
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Matkavakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–1-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

90–181 € hotellin hinnasta riippuen matkan ajankohdasta ja pituudesta sekä 100 % vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotellilta on mahdollista varata pinnasänky maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Hotellin edustalla on maksuton pysäköinti

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi yleisissä tiloissa

Puolihoito

Tarjoukseen kuuluu aamiaiset. Voit kuitenkin valita myös puolihoidon, joka kattaa aamiaisen lisäksi myös päivittäiset kolmen ruokalajin illalliset.

Vuokra-auton

Vuokra-auton kuljettajan ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Teneriffan eteläiselle lentoasemalle kestää noin 6 tuntia ja Oulusta noin 7,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen).

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee ihan Güimarin kylän kupeessa. Teneriffan eteläiseltä lentokentältä matkaa hotellille on 40 kilometria. Matka taittuu vaivattomasti vuokra-autolla 30 minuutissa.

Rural Finca Salamanca
Carretera de Güímar-Puertito, 2
38500 Güímar - Santa Cruz de Tenerife
Teneriffa, Espanja