Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Loma Välimeren kiehtovalla helmellä

 • Aurinkomatkat
 • 7 tai 14 yötä
 • Saint Paul's Bay
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 7 tai 14 yötä aurinkoisella Maltalla. Tarjoukseen sisältyy majoitus Topaz Hotelissa aamiaisilla, lennot Maltalle, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavara. Matka on varattavissa myös puolihoidolla!

Kahdeksasta saaresta koostuva Malta on kerta kaikkiaan ainutlaatuinen helmi Välimeren aaltojen hellässä huomassa. Pieni saarivaltio tarjoaa matkailijoille häkellyttäviä elämyksiä kauniilta aurinkorannoilta aina historiallisesti merkittäviin kulttuuriaarteisiin. Lähde tutustumaan Maltan luonnon uskomattomimpiin luonnonihmeisiin, rakastu alueen merellisyyttä hehkuvaan tunnelmaan, seikkaile pääkaupunki Vallettan sykkeessä ja nauti kirkkaana taivaalta paistavan auringon kultaisista säteistä. Kalkkikivirakennukset ja idylliset kalastajasatamat sekä majesteettiset jyrkänteet tarjoavat nähtävyyksiä, joihin on mahdotonta törmätä yhtäaikaisesti missään muualla maailmassa. Oletko valmis seuraavalle lomamatkallesi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 tai 14 yön majoitus Topaz Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Monipuolinen Malta

Malta tarjoaa täydellisen vaihtoehdon heille, jotka haluavat löytää täysin uudenlaisen rantalomakohteen Euroopan rajojen sisäpuolelta. Vallettassa ihastelet kivirakennuksia ja pienen pääkaupungin romantiikkaa, ja pääasiallisena kulkuneuvona toimivat jalkasi. St. Julian’sissa ja Sliemassa koet Maltan vauhdikasta yöelämää ja shoppailumahdollisuuksia, kun taas Gozolle kannattaa suunnata ainutlaatuisten kalliomuodostelmien sekä koskemattoman luonnon perässä. koska merta edemmäksi ei tarvitse mennä kalaan, löytyy hotellisi läheiseltä rannalta puitteet myös ihanille hemmotteluhetkille. Tiesitkö. että Maltaa ympäröivän Välimeren vedet ovat Euroopan kirkkaimpia? Näin ollen voit lomaltasi odottaa satumaisia merimaisemia ja paratiisimaisia hetkiä. Majoitut Bugibban rantakylässä, joka sijaitsee tunnetun St. Paul's Bayn reunamilla. Kylässä on lukuisia ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja se tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisälle lomalle.

Topaz Hotel

 • Hotelli
 • Saint Paul's Bay, Malta
Pool

Hotelli sijaitsee Bugibban rauhallisessa lomakylässä St. Paul's Bayssa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Aloita päiväsi tarjoukseen kuuluvilla aamiaisilla Topaz Hotelin omassa ravintolassa. Hotellilta löytyy uima-altaat niin sisä- kuin ulkotiloista sekä lasten oma allas. Ulkoallasta reunustavat lokoisat aurinkotuolit ja baari, jonka valikoima virkistää mieltä päivän kuumimpaan aikaan.

 • +7
Lue lisää
Room3

Standard-huone

Hotellin kotoisat, non 17 m² kokoiset Standard-huoneet on varustettu kahdella erillisellä sängyllä, ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella, tallelokerolla, jääkaapilla sekä kahvin- ja teenkeittovälineillä. Yksityisestä kylpyhuoneesta löytyy suihku.

TravelBird suosittelee

Pienen koonsa ansiosta Maltalla voi vaivattomasti tehdä erilaisia päiväretkiä lähiympäristön kohteisiin. Lue tästä suosikkimme!

 • Dinglin kalliojyrkänteet: Maltan kokeimmalla kohdalla sijaitseva Dinglin kaupunki tarjoaa valloittavat maisemat jyrkkine kalliojyrkänteineen. Tällaisia näkymiä on vaikea löytää muualta. Dingli sijaitsee noin 12 kilometrin päässä hotelliltasi.
 • Mdina: Maltan entinen pääkaupunki Mdina on yksi maailman parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupunki on kokonaan kielletty autoilta, joten ainutlaatuiset elämykset koetaan täällä kävellen. Vaikuttava Mdina on koti kapeille kujille, näyttäville palatseille ja historialliselle arkkitehtuurille. Kaupungissa vierailu saa tuntemaan, kuin aika olisi pysähtynyt. Ei siis ihme, että Mdinaa kutsutaan yleisesti Hiljaiseksi kaupungiksi. Mdinaan matkaa hotelliltasi on noin 8 kilometriä.
 • Sininen laguuni: Cominon saarella sijaitseva Sininen laguuni on pala paratiisia Välimeren hellässä huomassa. Pääset Cominon saarelle vaivattomasti veneellä, joita lähtee Maltan saarelta useasti päivässä. Vaikuttavan luonnonkohteen ääreltä löydät unenomaisia rantoja, lumoavan kirkasta vettä sekä vaikuttavia maisemia.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Ruoka & juoma

Hotelli tarjoaa päivittäiset aamiaiset. Halutessasi voit varasvaiheessa lisätä lomapakettiisi puolihoidon, joka kattaa aamiaisten lisäksi myös illalliset.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat saavat majoituksesta 50 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Yli 13-vuotiaat saavat majoituksesta 30 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Maltan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Maltan väkiluku on noin 423 280. Saint Paul's Bayn kaupungissa asuu puolestaan noin 21 000 ihmistä. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Myös italiaa ymmärretään yleisesti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autoasema 500 m
Lähin ranta 800 m
Valletta 17 km
Mdina 8 km
Comino 20 km
Maltan lentokenttä 19 km

Liikkuminen kohteessa

Maltan saarella on tehokas ja edullinen julkinen liikenne. Kertalippu linja-autoon maksaa noin 0,30–1,00 €. Saatavilla on myös päivälippuja. Linja-autoilla liikkuessa kannattaa pitää pientä rahaa mukana, sillä isompia seteleitä ei mielellään rikota. Lippuja voi ostaa kuljettajalta, lippuautomaateista sekä lipunmyyntipisteistä. Halutessasi voit myös vuokrata auton.

Kätevin tapa liikkua Saint Paul's Bayn kaupungissa on jalkaisin. Kaupungissa kulkee myös paikallisbusseja ja takseja.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lento Maltalle kestää noin 4–10 tuntia. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Bugibban lomakylässä St. Paul's Bayn kaupungissa Maltan pohjoisosassa. Lentokentälle on matkaa noin 20 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen