• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen eksoottista Pohjois-Intiaa

Kiertomatkat 11 tai 12 yötä Intia

per henkilö alkaen € 1.169,00
perustuen 2 henkilöön

Varattu jo 6 kertaa

Näe ja koe kiehtova Intia! Tarjous sisältää lennot, 10 yön majoitukset Jaipurissa, Delhissä, Mandawassa, Bikanerissa, Pushkarissa ja Agrassa, kaikki kuljetukset, aamiaiset sekä 6 retkeä.

Värikästä taidetta, historiaa ja kulttuuria – koe 11 päivän seikkailu taianomaisessa Intiassa. Matkasi tulee olemaan täynnä kiehtovan kulttuurin kokemista, upean arkkitehtuurin ja taiteen ihastelua sekä mausteisten ruokien maistelua. Koe suurkaupungin syke Delhissä ja upea Taj Mahal Agrassa, näe kauniin vaaleanpunainen Jaipur ja Pushkarin pyhäköt sekä ihastele taiteiden Mandawaa ja kapeiden kujien Bikaneria. Pakkaa mukaasi kameran lisäksi reilusti seikkailumieltä ja valmistaudu elämäsi kiertomatkalle Pohjois-Intiassa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Delhiin (Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yötä Delhissä (Hotel Sohi Residency tai vastaava)
 • 1 yö Mandawassa (Hotel Mandawa Haveli tai vastaava)
 • 1 yö Bikanerissa (Hotel Desert Winds tai vastaava)
 • 2 yötä Pushkarissa (Pushkar Resort tai vastaava)
 • 2 yötä Jaipurissa (Hotel Amer View tai vastaava)
 • 1 yö Agrassa (Hotel Taj Villa tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaupunkikierros Delhissä, Mandawassa, Bikanerissa ja Jaipurissa
 • Retki Fatehpur Sikrille, Taj Mahalille ja Abhenin porraskaivolle
 • Kaikki sisäänpääsymaksut
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen intialaisen perheen luona (Delhi)
 • Mohabbat The Taj -show
 • Vierailu elefanttien pelastuskeskuksessa
 1. Päivä 1 & 2: Tervetuloa Delhiin

  Nukuttuasi yön lentokoneessa saavut viimein Intian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Delhiin. Sinua vastassa lentokentällä on kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi lepäämään. Loppupäivän voit viettää kuten haluat. Saa ensivaikutelmasi Delhistä ja ihastele kaupunkia, jossa maailmankuuluun värikkääseen kulttuuriin sekoittuu ihastuttavalla tavalla myös moderneja piirteitä. 3 000 vuotta vanhassa kaupungissa asuu kolminkertainen määrä ihmisiä Suomen asukaslukuun verrattuna.

  Päivä 2 alkaa klo 9.30 opastetulla kaupunkikierroksella. Noin 4–5 tuntia kestävän kierroksen aikana tutustut sekä New Delhiin että vanhaankaupunkiin. Vierailun kohteina ovat muun muassa Punainen linnoitus, Mahatma Gandhille omistettu Raj Ghat -muistomerkki, parlamenttitalo, presidentin palatsi, Intian suurin moskeija, Jama Masjid, ja monia muita kohteita. Voit lisäksi tilausvaiheessa lisätä illaksi perinteisen illallisen intialaisen perheen luona.

  Hotel Sohi Residencytai vastaava

  Hotelli Delhi, Intia

  Hotellisi sijaitsee vain 3 kilometrin päässä Delhin päärautatieasemalta. Sekä vastaanotto että hotellin pieni kahvila ovat avoinna vuorokauden ympäri. Ravintola tarjoilee aasialaisia ja eurooppalaisia aterioita. Hotelli sijaitsee lähellä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Hotellin huoneet on sisustettu modernisti. Varustukseen kuuluu ilmastointi, tallelokero sekä teen- ja kahvinkeittovälineet. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 2. Päivä 3: Kohti Mandawaa

  Kolmantena päivänä suuntaat kohti Mandawaa linja-auton kyydissä. Liikenteestä riippuen matka kestää noin 5–7 tuntia. Loppupäivän voit viettää haluamaasi tapaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi värikkäät ja vilkkaat paikallismarkkinat tai perinteisten intialaisten makujen maistelu kauniita maisemia samalla ihastellen Monica Rooftop -ravintolassa? Mahdollisuuksia on moneen, ja voit tehdä vierailustasi niin seikkailuntäyteisen kuin itse haluat!

  Hotel Sohi Residency -> Hotel Mandawa Haveli 238.1 km

  Hotel Mandawa Havelitai vastaava

  Hotelli Mandawa, Intia

  Hotellisi sijaitsee noin 50 metrin päässä Raghunath-temppeliltä ja noin 500 metrin päässä Mandawan linnoitukselta. Hotellilla on kahvila, ravintola, puutarha, huonepalvelu ja maksuton Wi-Fi. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla ja vedenkeittimellä. Kylpyhuoneessa on suihku.

  Lue lisää
 3. Päivä 4: Mandawa ja Bikaner

  Neljäntenä päivänä sinut haetaan klo 9.30 seuraavalle seikkailullesi! Noin 3–4 tuntia kestävä opastettu kaupunkierros vie sinut Mandawan tunnetuimmille nähtävyyksille. Kaupunki on tunnettu alueen suosituimpana kauppapaikkana, ja kierroksen aikana tutustut erityisesti Mandawan mutkikkaisten kujien salaisuuksiin ja vaikuttavaan historialliseen arkkitehtuuriin. Juurikin historiansa vuoksi Mandawa on täynnä kauniita varakkaiden kauppiaiden rakennuttamia rakennuksia, jotka ovat täynnä upeita maalauksia ja freskoja.

  Iltapäivällä matka jatkuu kohti Bikaneria. Nauti ajelusta läpi laakean aavikon, joka auringonlaskun aikaan on henkeäsalpaavan kaunis.

  Hotel Mandawa Haveli -> Hotel Desert Winds 191.6 km

  Hotel Desert Windstai vastaava

  Hotelli Bikaner, Intia

  Hotellisi Bikanerissa sijaitsee noin 700 metrin päässä Junagarhin linnoitukselta. Hotellilla on ulkoterassi ja ravintola, kahvila sekä maksuton Wi-Fi. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla ja parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 4. Päivä 5: Bikaner ja Pushkar

  Yövyttyäsi Bikanerissa sinua odottaa taas jännittävä päivä täynnä elämyksiä. Noin klo 9.00 sinut haetaan linja-autolla hotelliltasi sykähdyttävälle kaupunkikierrokselle. Kierroksen kohokohta tulee varmasti olemaan Junagarhin linnoitus, yksi Rajasthanin osavaltion kauneimmista ja kuuluisimmista nähtävyyksistä. 1500-luvulla rakennettu mahtipontinen linnoitus on yli 5 hehtaarin kokoinen ja erityisen ihastuttava palatseineen, temppeleineen ja terasseineen.

  Iltapäivällä jatkat matkaasi linja-autolla kohti Pushkaria.

  Hotel Desert Winds -> Pushkar Resorts 258.8 km

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resorttai vastaava

  Hotelli Pushkar, Intia

  Pushkar Resort tarjoaa miellyttävän majoittumisen Pushkarissa. Rentoudu hotellin pihalla sijaitsevalla uima-altaalla ja nauti järjestetystä iltaohjelmasta. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja intialaisia aterioita tarjoileva ravintola. Hotellin huoneet on sisustettu lämpimin sävyin. Varustukseen kuuluu parveke, televisio ja kylpyhuone suihkulla.

  Lue lisää
 5. Päivä 6 & 7: Pushkar

  Hindulaisen uskomuksen mukaan Pushkar syntyi Brahman pudotettua lootuskukan maan pinnalle. Kolme terälehteä loivat aavikolle kolme järveä. Hindujumalat kokoontuivat näistä suurimmalla, Pushkar-järvellä, jossa nykyajan hindut käyvät puhdistamassa sielunsa. Pushkaria pidetään pyhänä kaupunkina, ja vuosittain tuhannet pyhiinvaeltajat saapuvat kaupunkiin. Pushkarissa on hyvä muistaa, että alkoholi ja lihan syönti on kielletty.

  Pushkarissa ei ole järjestettyä ohjelmaa. Voit kuitenkin tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi. Rentoudu uima-altaalla tai uppoudu hindulaiseen uskontoon vieraillessasi temppeleillä, markkinoilla ja kaupungin pyhillä kohteilla.

  Tämän yön vietät myös Pushkar Resortissa. Seitsemäntenä päivänä matka kohti Jaipuria alkaa.

  Pushkar Resorts -> Hotel Amer View 163.3 km

 6. Päivä 8: Vaaleanpunainen Jaipur

  Hyvien yöunien jälkeen on aika herätä Intian vaaleanpunaisesta kaupungista, Jaipurista, joka on myös Rajasthanin osavaltion pääkaupunki. Jaipuria koristaa uljaat patsaat ja torien värijuhla. Paikallisilta markkinoilta voikin ostaa kauniita käsitöitä ja koristeltuja vaatteita. Koko kaupunki on täynnä ihmisiä, kauniita vaatteita ja upeita rakennuksia sekä hauskoja kameleita! Pääset tutustumaan Jaipuriin paremmin opastetulla kaupunkikierroksella. Noin viiden tunnin mittaisella kierroksella näet muun muassa Hawa Mahal -palatsin sekä Amerin linnoituksen ja kuuluisan Sheesh Mahalin peilipalatsin. Näet myös Jaipurin City Palacen ja Jantar Mantarin marmorisen observatorion sekä tietysti lukemattoman määrän vaaleanpunaisia rakennuksia.

  Illalla sinut viedään paikallisille markkinoille rikšan kyydissä.

  Hotel Amer Viewtai vastaava

  Hotelli Rajasthan, Intia

  Hotel Amer View sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Jal Mahalin palatsista ja noin 5 kilometrin päässä City Palacesta. Hotellilta on upeat näkymät aivan Jaipurin ulkopuolella sijaitsevalle Amerin linnoitukselle. Hotellin julkisissa tiloissa on maksuton Wi-Fi, ravintola ja kahvila. Hotellin huoneet on sisustettu perinteisillä intialaisilla huonekaluilla. Huoneessa on viihtyisä istuma-alue, televisio, minibaari ja kylpyhuone.

  Lue lisää
 7. Päivä 9: Jaipurista Agraan

  Yhdeksännen päivän ohjelmassa on matkata Jaipurista Agraan linja-autolla. Matkan aikana ohitat Fatehpur Sikrin kaupungin, joka toimi Intian poliittisena pääkaupunkina Akbarin hallinnon aikana 1500-luvulla. Fatehpur Sikristä löytyy myös Chand Baorin porraskaivo, joka on yksi Rajasthanin upeimmista nähtävyyksistä.

  Kirjauduttuasi sisään hotelliisi Agrassa voit itse suunnitella iltaohjelmasi. Nauti rauhallisesta ja maittavasta illallisesta tai vietä ilta perinteisen esityksen parissa. Tilausvaiheessa voit lisätä varaukseesi Mohabbat The Taj -show’n. Noin 30–40 minuuttia kestävä esitys kertoo rakkaudesta, joka johti suurenmoisen Taj Mahalin rakentamiseen.

  Hotel Amer View -> Hotel Taj Villa & Restaurant 252.0 km

  Taj Villa Room

  Hotel Taj Villatai vastaava

  Hotelli Dhandhupura, Intia

  Moderni Hotel Taj Villa sijaitsee vain kilometrin päässä kuuluisasta Taj Mahalista. Hotellissa on uima-allas, maksuton Wi-Fi ja 24-tuntinen vastaanotto. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 8. Päivä 10: Taj Mahal ja takaisin Delhiin

  Tänään on vihdoin aika nähdä yksi maailman uusista seitsemästä ihmeestä: Taj Mahal! Vuonna 1631 Shah Jahanin toimesta rakennettua mausoleumia on kuvattu usein rakkauden symboliksi. Suurmogulin kuolleelle suosikkivaimolle rakennettu valkea marmorinen mausoleumi on upea ilmestys. UNESCOn maailmanperintökohdelistallakin olevaa Taj Mahalia pidetään nykypäivänä indoislamilaisen arkkitehtuurin kulmakivenä.

  Vierailtuasi Agrassa sinut kuljetetaan takaisin Delhiin, jossa yövyt samassa hotellissa kuin kiertomatkan kaksi ensimmäistä yötä.

  Hotel Taj Villa & Restaurant -> Hotel Sohi Residency 216.9 km

 9. Päivä 11: Takaisin Suomeen

  Valitettavasti on tullut aika hyvästellä Intia ja palata takaisin Suomeen. Sinut kuljetetaan hotellilta lentokentälle, mieli toivottavasti täynnä unohtumattomia muistoja ja matkalaukku täynnä tuliaisia. Laukku kannattaa täyttää ylellisillä pashmina-huiveilla, koruilla, mausteilla ja teellä. Lahjat ovat täydellisiä kotiinviemisiä perheelle ja ystäville sekä itselle, jotta muistot Intiasta säilyvät vielä kotiin palaamisen jälkeenkin.

  Turvallista kotimatkaa!

Lisävaihtoehdot

Kuuden tarjoukseen kuuluvan retken lisäksi voit tilausvaiheessa valita kaksi retkeä lisää.

 • Päivä 2: Vietä ilta Delhissä intialaisen perheen luona maistellen paikallisia ruokia. Ilta on myös hyvä tapa päästä paremmin sisälle intialaiseen kulttuuriin.
 • Päivä 7: Vieraile elefanttien pelastuskeskuksessa tutustumassa näihin suloisiin jättiläisiin. Retki kestää noin 2 tuntia.
 • Päivä 9: Nauti ilta Mohabbat The Taj -show's parissa. Noin 30–40 minuuttia kestävä esitys on täynnä tanssia ja musiikkia, jotka kertovat tarinaa Taj Mahalista. Sisältää myös kuljetukset.
TravelBird suosittelee

Intiassa pääset maistelemaan monipuolisia kasvis- ja liharuokia. Herkuttele esimerkiksi naanleivällä, intialaisesta juustosta ja pinaatista valmistetulla palak paneerilla tai samosa-kasvisnyyteillä. Jälkiruoaksi kannattaa kokeilla kheer-riisivanukasta.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta, mutta maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavat

Matka on saatavilla myös yhden hengen huoneella.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Osassa hotelleja on maksullinen tai maksuton Wi-Fi.

Rahayksikkö

Intian rahayksikkö on rupia (INR), joka on arvoltaan noin 0,014 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä suurten kaupunkien ravintoloissa ja kaupoissa. Käteisautomaatteja löytyy ympäri maata, mutta pienissä kylissä raha saattaa loppua automaateista kesken. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokorteilla tehdyistä maksuista. Säilytäthän käteisnostoista saadut kuitit, sillä saatat tarvita niitä vaihtaessasi rupioita takaisin euroihin.

Hintataso

Intian hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,00–3,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,20–0,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,30–0,50 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Intian sää

Intiassa on kesä-lokakuussa monsuunikausi. Pohjois-Intiassa yölämpötila voi talvella olla alle 10 plusasteen, kun taas kevät- ja kesäkuukausina mittari näyttää jopa +40 °C . Sään puolesta suotuisin aika matkustaa Intiaan on sadekauden jälkeen syksyllä sekä ennen huhtikuuta.

Aikaero

Intian aikaero Suomeen talviaikaan on +3,5 tuntia. Kesäaikana aikaeroa on +2,5 tuntia.

Retkiet ja opastukset

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat vähintään 3 ja enintään 30 henkilön kanssa ryhmässä.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Passi

Suomen kansalaisella on oltava voimassa oleva passi matkustaessaan Intiaan. Passin on lisäksi oltava voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Intiaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Intiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.