Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Lasketteluloma Itävallassa

 • Talviurheilu
 • Thaur
hinta alkaen € 719,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä talvinen hiihtoloma Itävallan Tirolissa! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus Hotel Stanglissa, lennot Innsbruckiin, täysihoito juomineen, pääsy kylpyläosastolle ja hissilippu Glungezerin hiihtokeskukseen.

Alkavatko syksyn pimeät illat jo kyllästyttämään ja alat kaipailemaan virkistävää pakkasta, vitivalkoista lunta sekä talviurheilulajien harrastamista? Vietä talven hiihtolomasi Itävallan Alpeilla hiihtäen, perheen kanssa aikaa viettäen ja paikalliseen kulttuuriin tutustuen. Koe huimia hetkiä lasketellessa Glungezerin hiihtokeskuksen rinteitä alas ja rentouttavia nautintoja energiat palauttavalla kylpyläosastolla. Pakkaa mukaasi lämpimät talvivaatteet ja kiirehdi Tiroliin kokemaan aitoa itävaltalaista tunnelmaa talviurheilun merkeissä. Hyppää talviseen lasketteluseikkailuun Itävallassa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Innsbruckiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Stanglissa
 • Hissilippu Glungezerin hiihtokeskukseen
 • Täysihoito (aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä juomat)
 • Pääsy kylpyläosastolle (klo 15.00–18.00 välisenä aikana)
 • Schatzkarte-alennuskortti alueen aktiviteetteihin
 • Käsimatkatavara
Glungezerin hiihtokeskus

Glungezerilla on yli 100 vuoden kokemus hiihdon ja laskettelun asiantuntijana. Jos haluat viettää hiihtolomasi lasketellen rauhallisia rinteitä ilman pitkiä jonoja, on Glungezerin hiihtokeskus loistava kohde. Rinteitä on keskuksessa monipuolisesti ja niitä löytyy kaikentasoisille laskijoille. Voit halutessasi tuoda mukanasi omat lasketteluvarusteet tai tarpeen vaatiessa vuokrata ne loman ajaksi Glungezerin hiihtokeskuksesta. Glungezerin korkein kohta on 2 678 metriä, ja keskuksesta löytyy jopa 23 kilometrin mitalta rinteitä. Sinisiä rinteitä on yhteensä 6,5 kilometriä, punaisia 15,5 kilometriä ja mustia 1 kilometri. Glungezerin hiihtokeskus sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Voit halutessasi vuokrata auton heti Innsbruckin lentokentältä tai hyödyntää julkisia kulkuneuvoja, jolloin matka rinteille kestää noin tunnin ja 15 minuuttia.

Jos etsit vaativampia rinteitä tai haluat lisää haastetta, on hyvä suunnata Olympia SkiWorld Innsbruckiin. Itävallan yhdeksi suurimmista hiihtokeskuksista tituleerattu Olympia SkiWorld sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Glungezerista. Keskuksesta löytyy 300 kilometrin mitalta rinteitä, ja soveltuvat parhaiten kokeneemmille hiihtäjille ja lumilautailijoille. Huomioithan kuitenkin, että Glungezerin hissilippu sisältyy tarjoukseen, mutta Olympia SkiWorld Innsbruckin ei.

Hotel Stangl

 • Hotelli
 • Thaur, Itävalta
hotel snow

Viihtyisä Hotel Stangl henkii aitoa tirolilaista tunnelmaa. Hotellin sijainti Thaurin kaupungissa Nordketten vuorijonon lähettyvillä tarjoaa upeita maisemia ikimuistoisella hiihtolomalla. Hotellissa on ravintola, baari, aula istuma-alueineen, oluttarha ja lasten ulkoleikkikenttä. Hotellin vierailla on lisäksi pääsy kylpyläosastolle, joka on varustettu saunalla ja höyryhuoneella.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Lue lisää
Room hotel stangl

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 25 m², ja ovat varustettu vuoteella, televisiolla, radiolla, istuma-alueella ja mahdollisella parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain ja meikkauspeili.

Kahden hengen huone kahdella lisävuoteella

3 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 25 m², ja ovat varustettu vuoteella, kahdella lisävuoteella, televisiolla, radiolla, istuma-alueella ja mahdollisella parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain ja meikkauspeili.

Schatzkarte-alennuskortti

Tarjoukseen sisältyvällä Schatzkarte-alennuskortilla saat useita alennuksia alueen aktiviteeteista. Saat kortin saavuttuasi hotellille. Kortti tarjoaa muun muassa seuraavia alennuksia (muutokset ovat mahdollisia):

 • Alennuksen Schwimmbad Hall in Tirol -uimahallin sisäänpääsymaksusta
 • Alennuksen Absam-museon sisäänpääsymaksusta
 • Alennuksen Tratzbergin linnan sisäänpääsymaksusta
Täysihoito

Tervetuliaisjuoma
Aamiaiset
Iltapäiväkeitto
Kolmen ruokalajin päivälliset
Virvoitusjuomia, vettä ja olutta sekä talon viiniä klo 10.00-22.00

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset hotellilta Glungezerin hiihtokeskukseen
 • Turistivero € 1,50 per henkilö per yö
 • Hissilipun takuumaksu € 2,00 per henkilö kerran
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Sijainti

Hotel Stangl sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Innsbruckin keskustasta. Innsbruckin lentokenttä on noin 16 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 20 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen noin 1,5 tuntia. Linja-autoja lähtee Innsbruck Vögelebichl -asemalta vähintään kerran tunnissa Hall in Tirol -asemalle. Asemalta on noin 3 kilometrin matka hotellille. Voit halutessasi myös vuokrata suoraan Innsbruckin lentokentältä auton, jota voit hyödyntää koko lomasi ajan. Autolla kuljet Glungezerin hiihtokeskukseen myös kätevästi.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone kahdella lisävuoteella

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–10-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
11–12-vuotias majoittuu 70 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellin aulassa

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan.

Hissiliput

Hissilippu on voimassa 4 päivää 5 yön matkalla ja 6 päivää 7 yön matkalla.

Huomioithan, että hissilippu ei ole voimassa saapumis- ja lähtöpäivänä.

TravelBird tai hotelli ei korvaa hissilippuja, jos rinteiden lumen puutteen tai niiden huollon vuoksi ei ole mahdollista lasketella.

Viimeisteltyäsi varauksesi, saat hissilippukupongin sähköpostiisi. Kuponki on tulostettava ja otettava mukaan hiihtokeskukseen, jossa se vaihdetaan viralliseen hissilippuun. Hiihtokeskuksen osoite näkyy kupongissa. Huomioithan, että vain tulostettu kuponki hyväksytään.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Tietoa kohteesta

Vietät lomasi Thaurin kylässä lähellä Innsbruckia. Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu
englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Innsbruckin lentokenttä 16,5 km
Glungezerin hiihtokeskus 12 km
Innsbruck 8 km
Thaurin keskusta 550 m

Keskilämpötilat

Tammikuu -2°C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6°C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +16 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +0 °C

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävallan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Rinnealueen ravintolat ovat myös hieman muita ravintoloita hintavampia.

Liikkuminen kohteessa

Thaurin ja Innsbruckin sekä noin 3 kilometrin päässä sijaitsevan Hall in Tirolin ja Innsbruckin välillä kulkee päivittäin useita linja-autoja. Glungezerin ja muiden lähialueen hiihtokeskusten välillä on myös järjestettyjä kuljetuksia.

Ateriat

Tarjoukseen sisältyvä täysihoito alkaa saapumispäivänä illallisella ja päättyy lähtöpäivänä aamiaiseen.

Wellness

Kylpyläosasto on avoinna päivittäin klo 15.00–18.00.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotel Stangl sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Innsbruckin keskustasta. Innsbruckin lentokenttä on noin 16,5 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 20 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen noin 1,5 tuntia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen