Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiehtovan Kiinan salat kiertomatkalla

Kiertomatkat 11 yötä Kiina

per henkilö alkaen € 1.449,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää menolennon Pekingiin ja paluulennon Shanghaista, 10 yön kiertomatkan majoituksineen, 5 kaupunkia, aamiaiset, 5 opastettua retkeä, kuljetukset sekä käsimatkatavaran.

Vietä elämykselliset 11 päivää mystisten tarinoiden, kiehtovien vastakohtien, lumoavan luonnon, itämaisen eksotiikan ja arvokkaiden kulttuuriperinteiden äärellä mahdollisuuksien mekassa! Kiina yhtenä maailman kiehtovimpana kohteena tarjoaa maailmaluokan metropoleja, vehreitä jokilaaksoja, ainutlaatuisia maailmanihmeitä ja näyttäviä vuoristoja. Voiko olla erinomaisempaa mahdollisuutta nähdä maan kirkkaimmat helmet kerralla, kuin unohtumaton kiertomatka? Maista kuuluisaa ankkaa Pekingissä, ihaile silmänkantamattomiin jatkuvaa Kiinan muuria, hämmästele terrakotta-armeijan suuruutta ja rakastu kiinalaiseen kulttuuriin, joka on täynnä tuhansia tarinoita ja ihmeellistä lumoa.

Tarjous sisältää
 • 10 yön kiertomatka Kiinassa
 • Menolento Pekingiin ja paluulento Shanghaista
 • Käsimatkatavara
 • 2 yön majoitus Howard Johnson Paragon Hotelissa**** tai vastaavassa (Peking)
 • 1 yön majoitus yöjunassa Peking–Pingyao
 • 1 yön majoitus Xinglongyi Hotelissa tai vastaavassa (Pingyao)
 • 2 yön majoitus Wannian Hotelissa tai vastaavassa (Xi’an)
 • 1 yön majoitus New Friendship Hotelissa**** tai vastaavassa (Luoyang)
 • 1 yön majoitus yöjunassa Luoyang-Shanghai
 • 2 yön majoitus Haiyan Hotelissa tai vastaavassa (Shanghai)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • 5 opastettua retkeä englanniksi (Kiinan muuri, Pekingin kaupunkikierros, Pingyaon kaupunkikierros, terrakotta-armeija, Shanghain kaupunkikierros)
 • Kaikki kuljetukset Kiinassa
Lisävaihtoehdot
 • Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja Kungfu-show (päivä 3)
 • Retki Longmenin luolille (päivä 8)
 • Vierailu Pearlin televisiotornissa ja jokiristeily (päivä 9)
 • Junalipun päivitys nopeampaan junaan (2 tuntia) Xi'anista Luoyangiin (päivä 7)
Kiinan kiertomatka

Maailman väkirikkain valtio, historiallinen Kiina, on ainutlaatuinen matkakohde niin luontonsa, nähtävyyksiensä kuin myös kulttuuriperintöjensä ansiosta. Kiehtova sekoitus menneisyyden aarteita, kuvankauniita maalaiskyliä ja moderneja liikekeskuksia muodostaa kokonaisuuden, joka hämmästyttää ja jättää sanattomaksi. 11 päivän unohtumattoman kiertomatkan aikana pääset englanninkielisen oppaan avulla syvemmälle mystisen maan saloihin nähden sykkiviä metropoleja sekä maailmankuuluja ihmeitä, jotka ihastuttavat pitkällä historiallaan ja jännittävillä tarinoillaan. Tutustu Pekingin Kiellettyyn kaupunkiin, hämmästele Pingyaon historiallisia nähtävyyksiä, ihmettele terrakottasotilaiden näyttävää armeijaa, vieraile Longmenin luolissa ihailemassa muinaisia veistoksia ja anna Shanghain sykkeen viedä sinut mukanaan. Tätä matkaa et unohda ikinä!

 1. Päivä 1: Saapuminen Pekingiin

  Tervetuloa Kiinan ihmeelliseen pääkaupunkiin, sykkivään Pekingiin! Ihailit varmasti jo lentokoneen ikkunasta vaikuttavia maisemia ja metropolin moderneja liikerakennuksia, mutta nyt pääset tutustumaan kaupunkiin itse. Lentokentältä sinut viedään hotellillesi, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä. Vietä loppupäivä rentoutuen ja keräten voimia seuraavan päivän seikkailuja varten. Käy tunnustelemassa kaupungin elämänmenoa hotellin lähiympäristössä ja syö ensimmäinen Kung Po -annoksesi.

  Beijing Capital International Airport -> Beijing 29.7 km

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijing****tai vastaava

  Hotelli Peking, Kiina

  Tunnelmallinen ja tyylikäs neljän tähden hotelli sijaitsee hyvällä paikalla 5 minuutin kävelymatkan päässä Pekingin rautatieasemalta. Voit herkutella ja nautiskella hotellin kolmessa ravintolassa ja kartoittaa alueen palveluita yleisten tilojen Wi-Fin avulla. Hotelli sijaitsee lähellä hyviä ostosmahdollisuuksia, ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Taivaallisen rauhan aukiolta ja Kielletystä kaupungista. Dongdanin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, joten voit vaivattomasti lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Hotellin miellyttävät huoneet on varustettu ilmastoinnilla, kylpyhuoneella, taulutelevisiolla, säilytyslokerolla, minibaarilla ja kahvinkeittovälineillä.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Päiväretki Kiinan muurille ja Ming Tombsiin

  Toisena lomapäivänäsi pääset ainutlaatuisten elämysten ja hämmästyttävän uuden maailmanihmeen äärelle! Noin klo 8.00 sinut haetaan linja-autolla koko päivän kestävälle retkelle kahteen UNESCOn suojelemaan maailmanperintökohteeseen. Noin kaksi tuntia kestävän matkan jälkeen pääset vierailemaan majesteettisella Kiinan muurilla, joka on maailman suurin ihmisen tekemä rakennelma ja samalla koko Kiinan symboli. Tuhansia kilometrejä pitkä muuri on suuruudessaan ainutlaatuinen nähtävyys.

  Kiinan muurilta matka jatkuu Ming Tombsiin, joka on valtava kokoelma Ming-dynastian vaikutusvaltaisten keisarien 1400-luvulla rakennuttamia mausoleumeja. Englanninkielinen opas vie sinut syvemmälle Ming-dynastian vaikuttavan historian tarinoihin, ja opit valtavasti Kiinan menneisyydestä. Kierroksen jälkeen on aika palata Pekingiin. Noin kahdeksan tuntia kestävään päiväretkeen kuuluu lounas.

 3. Päivä 3: Pekingin kaupunkikierros

  Kolmantena lomapäivänäsi saat mahdollisuuden tutustua Pekingin kiehtoviin nähtävyyksiin ja sykkivään tunnelmaan. Sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 8.30, jonka jälkeen matka jatkuu kaupungin uniikkien ja historiallisten kohteiden luo mielenkiintoisen kiertomatkan merkeissä. Viisi tuntia kestävän retken aikana pääset vierailemaan niin näyttävällä Tiananmen Squarella eli Taivaallisen rauhan aukiolla, Kiinan keisarien Kielletyssä kaupungissa kuin myös näyttävällä Taivaan temppelillä. Kierros vie sinut jännittävälle aikamatkalle Ming-dynastian ja keisarien aikakauteen. Kierrokseen ei kuulu lounasta, mutta sinulla on riittävästi aikaa lounastaa omatoimisesti nähtävyyksien lähiympäristössä.

  Illalla matkasi jatkuu yöjunalla kohti Pingyaota, joka sijaitsee noin 600 kilometrin päässä Pekingistä. Noin klo 23.50 lähtevä juna kestää noin 9 tuntia ja 35 minuuttia.

  Vaihtoehtoinen retki:

  Lomasi varausvaiheessa voit lisätä kolmannen päivän ohjelmaasi kaupunkikierroksen perinteisellä riksalla eli kuljetusrattailla. Kierroksen aikana pääset ihailemaan Pekingin kapeita ja värikkäitä katuja sekä koet Pekingin tunnelman aidoimmillaan. Kierros alkaa noin klo 19.30 ja päättyy klo 21.00 näyttävään Kungfu-show’hun. Retken hinta on 60,00 €. Varausvaiheessa löydät retken nimellä Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja Kungfu-show.

 4. Päivä 4: Muinainen Pingyao

  Yöjuna saapuu Pingyaon historialliseen kaupunkiin noin klo 9.30, jonka jälkeen pääset rentoutumaan hotellillesi. Pingyao oli Qing-dynastian aikana Kiinan talouselämän keskus, ja muinaisine taloineen sekä näyttävine kaupunginmuureineen se on yksi Kiinan parhaiten säilyneistä historiallisista kaupungeista. Pingyaon rakennukset ja tunnelma muistuttavat matkailijaa sekä Ming- että Qing-dynastiasta. Aamiaisen jälkeen pääset jännittävälle retkelle kaupungin upeisiin kohteisiin – tutustu Kiinan muinaiseen historiaan Rishengchang-museossa, Ming –Qing -kadulla, jota kutsutaan myös Kiinan Wall Streetiksi, Confuciuksen temppelissä, UNESCOn suojelemilla kaupunginmuureilla ja muinaisella Xianyan hallintotalolla. Opas on mukana retkellä 3–4 tuntia, ja lopun ajasta pääset tutustumaan Pingyaoon matkaseurueesi kesken. Noin kahdeksan tuntia kestävän kierrokseen ei kuulu lounasta, mutta kierroksen aikana sinulla on riittävästi aikaa nauttia kiinalaisen keittiön antimista omatoimisesti.

  Beijing -> Pingyao 589.3 km

  Xinglongyi Inntai vastaava

  Hotelli Jinzhong, Kiina

  Kiinalaisia perinteitä kunnioittava hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Pingyaon rautatieasemalta. Voit tutustua alueen nähtävyyksiin maksuttoman Wi-Fin avulla ja vuokrata vaikka pyörän lomasi ajaksi. Kodikkaista huoneista löytyy kylpyhuone, televisio, pyyhkeet ja tohvelit.

  Lue lisää
 5. Päivä 5: Pingyaosta Xi’aniin luotijunalla

  Aamulla sinulla on aikaa tutustua hotellisi ympäristöön ja syödä maukas lounas. Iltapäivällä sinut haetaan hotelliltasi ja viedään juna-asemalle, mistä nopea luotijuna lähtee kohti Xi’ania noin klo 13.55. Matkustat luotijunan 2. luokassa. Vaikuttava Xi’an oli yli tuhannen vuoden ja 13 dynastian ajan Kiinan keisarillinen pääkaupunki, ja se oli kuuluisan Silkkitien alkupiste. Näin ollen nähtävää ja koettavaa löytyy valtavasti yhdessä Kiinan vanhimmassa kaupungissa. Juna saapuu Xi’aniin noin klo 17.05, jonka jälkeen pääset kirjautumaan hotelliisi. Loppupäivän voit viettää seikkaillen omatoimisesti Xi’anin ympäristössä. Vieraile esimerkiksi yhdessä kaupungin upeista temppeleistä ja Isossa villihanhipagodassa.

  Pingyao -> Xian 500.6 km

 6. Päivä 6: Ikuinen Xi’an ja terrakotta-armeija

  Kuudentena lomapäivänäsi pääset ainutlaatuisen ihmeen äärelle. 45 kilometrin päässä Xi’anin kaupungista sijaitsee nimittäin yksi maailman merkittävimmistä arkeologisista löydöistä, valtava terrakotta-armeija, jonka maanviljelijät löysivät vuonna 1974. Kiinan ensimmäisen keisarin, Qin Shi Huangdin, hautaa vartioivat lähes 8000 sotilaspatsasta, 130 sotavaunua, 520 hevosta ja 150 ratsastajaa. Saviset figuurit ovat asetettu ympäröimään hautaa pitkissä jonoissa, mikä muodostaa kokonaisuudesta pysäyttävän nähtävyyden. Vuonna 221 ennen ajanlaskun alkua rakennettu armeija on tänä päivänä UNESCOn suojelema maailmanperintökohde. Noin kahdeksan tuntia kestävä retki on elämys, jolle ei löydy vertaista. Retki ei sisällä lounasta, mutta omatoimiselle lounaalle on varattu riittävästi aikaa.

 7. Päivä 7: Xi’anista Luoyangiin

  Vielä aamulla ehdit nauttia aamiaisesta ja Xi’anin kiehtovasta ympäristöstä. Iltapäivällä sinut haetaan hotelliltasi ja viedään Xi’anin juna-asemalle, josta matka jatkuu junalla historialliseen Luoyangiin noin klo 13.05. Junassa sinulla on tavallinen istumapaikka. Viisi tuntia kestävän matkan sijasta voit varausvaiheessa päivittää junalippusi nopeampaan junaan, joka vie sinut perille vain kahdessa tunnissa. Hitaampi juna saapuu perille noin klo 18.20, jonka jälkeen sinut viedään hotellillesi. Loppuillan voit viettää ihanan illallisen merkeissä ja tutustuen uuteen kohteeseen.

  Xian -> Luoyang 377.6 km

  New Friendship Hotel + Hotel front

  New Friendship Hoteltai vastaava

  Hotelli Luoyang, Kiina

  Tyylikäs hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun. Voit herkutella hotellin ravintolan aterioilla tai lähteä lähialueen ravintoloihin illalliselle. Hotellin vastaanotto on apunasi vuorokauden ympäri. Ilmastoidut ja viihtyisät huoneet on varustettu tietokoneella, kahvinkeittovälineillä, taulutelevisiolla, kylpyhuoneella ja säilytyslokerolla.

  Lue lisää
 8. Päivä 8: Luoyangista Shanghain metropoliin

  Kahdeksantena lomapäivänäsi pääset omatoimisesti tutustumaan Luoyangin kaupunkiin, joka on yksi Kiinan neljästä muinaisesta pääkaupungista Pekingin, Xi’anin ja Nanjingin lisäksi.

  Vaihtoehtoinen retki:

  Matkan varausvaiheessa voit lisätä lomaohjelmaasi päiväretken UNESCOn suojelemiin Longmenin luoliin, jotka hämmästyttävät upeilla buddhalaisilla taideteoksilla ja muinaisilla veistoksillaan. Ainutlaatuista aluetta värittävät yli 100 000 patsasta ja 1400 luolaa. Viisi tuntia kestävän retken hinta on 75,00 €. Löydät retken varausvaiheessa nimellä Retki Longmenin luolille.

  Mielenkiintoisen ja jännittävän päivän jälkeen matka jatkuu yöjunalla kohti Shanghaita, joka on Kiinan suurin kaupunki. Juna lähtee noin klo 16.05, ja noin 14 tunnin jälkeen saavut Shanghaihin suunnilleen klo 6.05. Yöjunassa majoitut neljän hengen makuuvaunussa.

  Luoyang -> Shanghai 1084.8 km

 9. Päivä 9: Shanghain kaupunkikierros

  Tervetuloa yhteen maailman suurimmista kaupungeista! Kiinan moderneimman ja suurimman kaupungin titteliä hallitseva, upea Shanghai, vie aitoon metropolin sykkeeseen ja johtavan teknologian äärelle. Nykyaikaisesta ympäristöstä ja taivasta hipovista pilvenpiirtäjistä huolimatta kaupungissa voit kuitenkin tutustua myös historian saloihin ja puutarhoiden lumoavaan tunnelmaan.

  Junan saapuessa aikaisin aamulla Shanghaihin pääset aamiaiselle hotellillesi. Energiatankkauksen jälkeen sinut viedään elämykselliselle kaupunkikierrokselle läpi kaupungin suurimpien nähtävyyksien. Noin kahdeksan tunnin mittaisen retken aikana vierailet Yun häkellyttävässä puutarhassa, Jade Buddhan temppelissä, Nanjing-kadulla, joka on yksi maailman pisimmistä ostoskaduista, ja Bundin kiehtovalla alueella, joka merellisen sijaintinsa ansiosta tarjoaa lumoavan ympäristön. Retki ei sisällä lounasta, mutta omatoimiselle lounastamiselle on varattu tarpeeksi aikaa.

  Matkan varausvaiheessa voit lisätä yhdeksännelle lomapäivällesi vierailun 468 metriä korkeaan Pearlin televisiotorniin ja tunnelmallisen jokiristeilyn Huangpu-joella. Noin 4 tuntia kestävän retken hinta on 65,00 €. Varausvaiheessa löydät ohjelman nimellä Vierailu Pearlin televisiotornissa ja jokiristeily.

  Hai Yan Hotel tai vastaava

  Hotelli Shanghai, Kiina

  Shanghaissa majoitut Pohjois-Bundin alueella, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä metroasemasta ja 5 minuutin ajomatkan päässä Bundista. Hotellin lähiympäristössä on useita putiikkeja, ravintoloita ja katumarkkinoita. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, vedenkeittimellä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku, kylpytuotteita ja tohvelit.

  Lue lisää
 10. Päivä 10: Moderni Shanghai

  Viimeisenä lomapäivänäsi pääset tutustumaan mahdollisuuksien ja nykyaikaisuuden kaupunkiin omatoimisesti. Shoppaile maailmanluokan ostoskaduilla, vieraile tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ja herkuttele kiinalaisen keittiön aarteilla. Käy tyydyttämässä historianjanosi Shanghain museossa tai vietä hauska päivä Shanghain Disney Resortissa. Shanghaissa kaikki on mahdollista!

 11. Päivä 11: Kotimatka

  Värikkään ja tapahtumarikkaan kiertomatkan jälkeen on aika jättää ihmeellinen Kiina ja lähteä takaisin koto-Suomeen. Hotelliltasi sinut viedään Long Yangin juna-asemalle, josta jatkat omatoimisesti junalla Pudongin lentokentälle. Matka hotellilta lentokentälle kestää noin 1,5 tuntia. Turvallista kotimatkaa!

  Shanghai -> Shanghai Pudong International Airport 46.6 km

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumi ja viisumimaksut
 • Ohjelmassa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat
 • Matkavakuutus
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa.
Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.
Enintään kolme henkilöä kolmen hengen huoneessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Saatavilla on yhden hengen huoneita. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Yli 3-vuotiaat maksavat matkasta täyden hinnan.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Internet

Kaikissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Seuraavissa hotelleissa on hissi:
Hai Yan Hotel
Howard Johnson Paragon Hotel****
New Friendship Hotel****

Ruoka ja juoma

Kaikissa hotelleissa on ravintola

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen.

Viisumi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Huomioithan, että olet itse vastuussa viisumin hankkimisesta.

Passi

Matkaajien passien on oltava voimassa 6 kuukautta eteenpäin suunnitellusta matkan paluupäivästä.

Jos tilaat uuden passin tai jos olemassa olevan passisi tiedot muuttuvat ennen matkalle lähtöä, ilmoitathan uudet tiedot asiakaspalveluumme.

Rokotukset

Matkustaessasi Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Pysäköinti

Hotelleilla ei valitettavasti ole pysäköintialuetta

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Ostokset matkan aikana

Kiertomatkan aikana pysähdytään kaksi kertaa opastetusti paikallisiin kauppoihin. Olet tervetullut tekemään ostoksia, jos löydät jotakin mieluisaa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hotellien sijainnit

Howard Johnson Paragon Hotel Beijing****

18A Jianguomen Nei Avenue
Dongcheng, 100005 Peking
Kiina

Xinglongyi Inn

No. 42 West street
031100 Pingyao, Shanxi
Kiina

Wannian Hotel

93 Changle Zhonglu, Xian,
7100032 Kiina

New Friendship Hotel****

6 Xiyuan Road, Jian Xi,
471003 Luoyang
Kiina

Hai yan Hotel

325 Baoding Rd, Hongkou District,
Shanghai
Kiina

Check-in

Kaikissa hotelleissa check-in on klo 14.00

Check-out

Kaikissa hotelleissa check-out on klo 12.00

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Rahayksikkö

Kiinan rahayksikkö on juan. 1 CNY on arvoltaan noin 0,15 euroa.

Hintataso

Olutlasillisen saa parilla eurolla.
Ateria edullisessa ravintolassa maksaa alle 5,00 €.
Lasillinen virvoitusjuomaa maksaa noin euron.

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi