• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Neljän tähden hemmottelua Jurmalassa

Kylpyläloma 3 tai 4 yötä Riika

per henkilö alkaen € 269,00
perustuen 2 henkilöön

Tarjous sisältää 3 tai 4 yön majoituksen neljän tähden Jurmala Spassa, meno-paluulennot Helsingistä, Tampereelta tai Turusta, lentokenttäkuljetukset, aamiaiset, kylpylähoitoja, käsimatkatavaran ja paljon muuta.

Tervetuloa lämminhenkisen latvialaisen kylpyläkulttuurin pyörteisiin. Tämän loman aika pääset nauttimaan ihanista hemmotteluelämyksistä täysin siemauksin. Pitkät vaaleat hiekkarannat ja rentouttava yleistunnelma tekevät lomastasi kiireettömän ja stressittömän. Varaa itsellesi aika rentouttavaan jalkahoitoon tai perinteiseen hierontaan, ja anna endorfiinin virrata kehossasi. Laiskat päivät ovat Jurmalan kauniissa luonnossa enemmän kuin sallittuja!

Tarjous sisältää
 • 3 tai 4 yön majoitus Jurmala Spassa****
 • Meno-paluulennot Helsingistä, Tampereelta tai Turusta Riikaan
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 1 x kylpylähoito per henkilö ja majoitusyö
 • Saunan, uima-altaan ja kuntosalin käyttö
 • Kylpytakin käyttö
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Jurmala

Kylpyläkaupunki Jurmala sijaitsee aivan Riian lähellä, Itämeren rannalla. Kaupunki koostuu useammista pienemmistä kylistä, jotka kaikki ovat tunnettu pitkän aikaa tasokkaista hyvinvointi- ja kylpyläkulttuureistaan. Tänä päivänä Jurmala on suosittu lomakohde – ei vähiten rantansa, mutta myös kuuluisan baltialaisen charminsa takia. 33 kilometriä pitkä hiekkaranta antaa lomallesi loistavat puitteet. Hengitä ja tuoksuttele raikasta rannikkoilmaa kävellässäsi Riianlahden rannalla. Täällä elämä on ihanaa!

Jurmala Spa Hotel

(11 arvostelua)
Hotelli Jūrmala, Latvia
Jurmala Hotel

Jurmala Spa Hotel on moderni kylpylä- ja kokoushotelli heti Riian ulkopuolella. Voit hyödyntää hotellissa kylpyläosaston monipuoliset palvelut, kuten hieronnat, erilaiset altaat, saunat, solariumin ja kauneushoidot. Hotellin rauhoittavista tiloista löytyy myös ravintola ja baari, josta voit ihailla upeaa auringonlaskua. Jurmala Spa Hotelilla on rentouttava vaikutus niin kehoon kuin sieluun. Hotellin huoneet on varustettu parivuoteella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella. Huoneesta löydät myös television ja hiustenkuivaajan.

Lue lisää
Jurmala Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut mukavassa kahden hengen huoneessa, joko parivuoteessa tai kahdessa erillisessä sängyssä. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja jokaisessa on pieni ranskalainen parveke. Huoneista löytyy työpöytä, televisio ja minibaari. Kylpyhuoneista löytyy hiustenkuivain.

Kylpylähoidot

Tarjoukseen sisältyy yksi kylpylähoito jokaista majoittumisyötä sekä henkilöä kohden. Jos majoitut Jurmalassa esimerkiksi kolme yötä, saat hemmotella itseäsi kolmella kylpylähoidolla. Saat valita päivittäisen kylpylähoitosi muun muassa seuraavista:

 • Suolahuone
 • Aromaterapiakylpy
 • Jalkakylpy
 • Charko-suihku
 • Presoterapia
 • Ultra-äänikasvohoito
 • Kasvohoito
 • Hiusnaamio
 • Ja paljon muita vaihtoehtoja
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00 - 20:00

Check-out klo

08:00 - 12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla lisämaksusta. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Lennot

Lento Helsingistä, Tampereelta tai Turusta Riikaan kestää noin tunnin.

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Kuljetukset

Tarjoukseen sisältyy lentokenttäkuljetukset. Ajomatkaa on noin 20 kilometriä. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hintataso

Latviassa käytetään euroja. Suuremmissa liikkeissä, kylpylässä ja ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla mukana pienempiä ostoksia varten. Tässä muutama esimerkki Latvian hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 25,00 €
Paikallinen olut (0,5 litraa) noin 1,80 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00 €
Bussilippu noin 1,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,70 €

Sijainti

Jurmala Spa Hotel sijaitsee Jurmalassa, 25 kilometriä Riiasta länteen. Riian kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä.