• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Itä-Euroopan lumoa Krakovassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Krakova
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Vietä kiehtova kaupunkiloma historiallisessa Krakovassa. Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Yardenissa, lennot ja aamiaiset.

Tunnelmallinen Krakova on helmi itäeurooppalaisten kaupunkien joukossa. Kaupungin ainutlaatuinen historia huokuu katsojalle koristeellisen arkkitehtuurin ja taideaarteiden keskeltä. Vanhakaupunki on keskittynyt suuren, Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin aukioihin kuuluvan Rynek Głównyn ympärille. Toinen puoli Krakovan lumosta piilee sen pienissä arkisissa asioissa – viehättävissä kahviloissa, puistonpenkeillä istuvissa paikallisissa ja pulujen kujerruksessa. Millainen on sinun Krakovasi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Krakovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yötä Hotel Yardenissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Wieliczkan suolakaivokselle
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Päiväretki Auschwitziin
Krakova

Puolan vanhimpiin kaupunkeihin kuuluva Krakova ihastuttaa kiehtovalla historiallaan ja monipuolisella kulttuurillaan. Vanhakaupunki on säilyttänyt kauneutensa maailmansotien jälkeenkin. Katukuvan tilataideteokset muistuttavat sen juutalaisyhteisön synkästä historiasta. Kazimierzin kaupunginosassa kannattaa vierailla maistelemassa aitoja juutalaisruokia ja ihailemassa alueen erityistä arkkitehtuuria. Kuninkaallista loistoa ihailet Wawelin kukkulalla. Krakovassa kaikki on lähellä, eikä julkisiin kulkuneuvoihin tarvitse turvautua kuin matkatessasi kaupungin ulkopuolisille nähtävyyksille, esimerkiksi traagiselle Auschwitzin keskitysleirille tai Wieliczkan ainutlaatuiselle suolakaivokselle. Kaivosten uumenista löydät suolasta luotuja mestariteoksia patsaita ja henkeäsalpaavan upeaa katedraalia myöten.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel Yarden

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Breakfast

Krakovan sydämestä löytyvä hotellisi sijaitsee alle kilometrin päässä Barbican-linnoituksesta ja keskusaukiolta. Hotelli tarjoilee ravintolatiloissaan päivittäin laajan aamiaisbuffetin. Klassiseen tyyliin sisustetusta huoneestasi on näkymä joko Krakovan kaupunkiin tai hotellin suureen puutarhaan, missä pääset halutessasi rentouttamaan mielesi päivän päätteeksi.

 • +4
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kaikki hotellin huoneet on sisustettu tyylikkäästi klassisin huonekaluin. Majoitut kahden hengen huoneessa, joka on varustettu taulutelevisiolla, puhelimella, työpöydällä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja kylpytuotteita.

Lisävalintaiset retket

 • Päiväretki Auschwitzin keskitysleirille: Auschwitzin keskitysleirin olemassaolo on yksi aikamme suurimmista tragedioista. Sen viiden toimintavuoden aikana leirillä menetti henkensä 1,5 miljoonaa juutalaista ja muiden vähemmistöjen edustajaa. Nyt keskitysleirin alueella toimivan museon tarkoitus on toimia muistutuksena lähihistoriamme kenties synkimmästä ajanjaksosta, jotta pystyisimme välttymään samankaltaisilta kauheuksilta tulevaisuudessa. Leiristä on pyritty säilyttämään alkuperäisessä tilassaan mahdollisimman suuri osa ja tunnetkin historian painon, kun tutustut natsi-Saksan äärimmäisen tehokkaaksi hiottuun tuhoamiskoneistoon ja sen keskitysleirien käsittämättömään inhimilliseen kärsimykseen. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros, jonka aikana vieraillaan keskitysleirin molemmissa osissa.
 • Päiväretki Wieliczkan suolakaivoksille: Wieliczkan suolakaivokset ovat ainutlaatuinen vierailukohde, jota Krakovassa vierailevan ei kannata jättää kokematta. Alueen suolakerääntymät muodostuivat yli 13 miljoonaa vuotta sitten ja sitä alettiin louhia jo 1200-luvulla. Vuosisatojen saatossa kaivokset laajenivat laajenemistaan ja nyt kaivoskäytäviä on yli 200 kilometriä yhdeksässä tasossa, joista alimmat ulottuvat yli 300 metrin syvyyteen. Kaivoksista löytyy muun muassa sadan metrin syvyydessä sijaitseva maanalainen suolakirkko, joka on upea taidonnäyte suolan louhinnasta ja muotoilusta. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros suolakaivoksissa.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,37 per henkilö per yö
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Hotellissa on yksi esteetön huone. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Hotellissa on hissi.

Tietoa kohteesta

Krakovan väkiluku on noin 759 150.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Kraków Głównyn rautatieasema 1 km
Wawelin linna ja kukkula 2 km
Kazimierzin juutalaiskaupunginosa 2,6 km
Nowa Hutan kaupunginosa 16 km
Krakovan lentokenttä noin 15 km
Auschwitz-Birkenau 68 km
Wieliczkan suolakaivokset 15 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa liikkua Krakovan ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Krakovassa on myös toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai raitiovaunua. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 3,80 PLN (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemilta sekä kulkuneuvoista. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lomasi pituudesta riippuen joko yhden, kahden tai kolmen päivän lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti sen voimassaoloaikana. Päivälippu maksaa sen voimassaoloajasta riippuen 3,50–11,50 €. Lippu on leimattava aina kulkuneuvoon noustessa.

Keskilämpötilat

Tammikuu -4 °C
Helmikuu -2 °C
Maaliskuu +3 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu -2 °C

Rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin kilometrin päässä Krakovan keskusaukiolta. Lentokentälle on matkaa noin 15 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen