• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Itä-Euroopan lumoa Krakovassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Krakova
4 arvostelua
hinta alkaen € 159,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 13 kertaa

Vietä kiehtova kaupunkiloma historiallisessa Krakovassa. Majoitut 2–5 yötä Hotel Yardenissa, josta on matkaa vanhaankaupunkiin vain 500 metriä.

Tunnelmallinen Krakova on helmi itäeurooppalaisten kaupunkien joukossa. Kaupungin ainutlaatuinen historia huokuu katsojalle koristeellisen arkkitehtuurin ja taideaarteiden keskeltä. Vanhakaupunki on keskittynyt suuren, Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin aukioihin kuuluvan Rynek Głównyn ympärille. Toinen puoli Krakovan lumosta piilee sen pienissä arkisissa asioissa – viehättävissä kahviloissa, puistonpenkeillä istuvissa paikallisissa ja pulujen kujerruksessa. Millainen on sinun Krakovasi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Krakovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Yardenissa
 • Aamiaiset
Lisävaihtoehdot
 • Retki Wieliczkan suolakaivokselle
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Päiväretki Auschwitziin
Krakova

Puolan vanhimpiin kaupunkeihin kuuluva Krakova ihastuttaa kiehtovalla historiallaan ja monipuolisella kulttuurillaan. Vanhakaupunki on säilyttänyt kauneutensa maailmansotien jälkeenkin. Katukuvan tilataideteokset muistuttavat sen juutalaisyhteisön synkästä historiasta. Kazimierzin kaupunginosassa kannattaa vierailla maistelemassa aitoja juutalaisruokia ja ihailemassa alueen erityistä arkkitehtuuria. Kuninkaallista loistoa ihailet Wavelin kukkulalla. Krakovassa kaikki on lähellä, eikä julkisiin kulkuneuvoihin tarvitse turvautua kuin matkatessasi kaupungin ulkopuolisille nähtävyyksille, esimerkiksi traagiselle Auschwitzin keskitysleirille tai Wieliczkan ainutlaatuiselle suolakaivokselle. Kaivosten uumenista löydät suolasta luotuja mestariteoksia patsaita ja henkeäsalpaavan upeaa katedraalia myöten.

Hotel Yarden

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Breakfast

Krakovan sydämestä löytyvä hotellisi sijaitsee alle kilometrin päässä Barbican-linnoituksesta ja keskusaukiolta. Hotelli tarjoilee ravintolatiloissaan päivittäin laajan aamiaisbuffetin. Klassiseen tyyliin sisustetusta huoneestasi on näkymä joko Krakovan kaupunkiin tai hotellin suureen puutarhaan, missä pääset halutessasi rentouttamaan mielesi päivän päätteeksi.

 • +4
Lue lisää
Hotel Yarden, room

Kahden hengen huone

Kaikki hotellin huoneet on sisustettu tyylikkäästi klassisin huonekaluin. Majoitut kahden hengen huoneessa, joka on varustettu taulutelevisiolla, puhelimella, työpöydällä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja kylpytuotteita.

Lisävalintaiset retket

 • Päiväretki Auschwitzin keskitysleirille: Auschwitzin keskitysleirin olemassaolo on yksi aikamme suurimmista tragedioista. Sen viiden toimintavuoden aikana leirillä menetti henkensä 1,5 miljoonaa juutalaista ja muiden vähemmistöjen edustajaa. Nyt keskitysleirin alueella toimivan museon tarkoitus on toimia muistutuksena lähihistoriamme kenties synkimmästä ajanjaksosta, jotta pystyisimme välttymään samankaltaisilta kauheuksilta tulevaisuudessa. Leiristä on pyritty säilyttämään alkuperäisessä tilassaan mahdollisimman suuri osa ja tunnetkin historian painon, kun tutustut natsi-Saksan äärimmäisen tehokkaaksi hiottuun tuhoamiskoneistoon ja sen keskitysleirien käsittämättömään inhimilliseen kärsimykseen. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros, jonka aikana vieraillaan keskitysleirin molemmissa osissa.
 • Päiväretki Wieliczkan suolakaivoksille: Wieliczkan suolakaivokset ovat ainutlaatuinen vierailukohde, jota Krakovassa vierailevan ei kannata jättää kokematta. Alueen suolakerääntymät muodostuivat yli 13 miljoonaa vuotta sitten ja sitä alettiin louhia jo 1200-luvulla. Vuosisatojen saatossa kaivokset laajenivat laajenemistaan ja nyt kaivoskäytäviä on yli 200 kilometriä yhdeksässä tasossa, joista alimmat ulottuvat yli 300 metrin syvyyteen. Kaivoksista löytyy muun muassa sadan metrin syvyydessä sijaitseva maanalainen suolakirkko, joka on upea taidonnäyte suolan louhinnasta ja muotoilusta. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros suolakaivoksissa.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–3 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin kilometrin päässä Krakovan keskusaukiolta. Lentokentälle on matkaa noin 15 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen