Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kultaisten hiekkarantojen Algeciras

 • Aurinkomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Algeciras
hinta alkaen € 409,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lennä kesäiseen Etelä-Espanjaan! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus Hotel Globales Reina Cristinassa****, puolihoito ja lennot.

30 kilometrin päässä Gibraltarista sijaitseva Algeciras tunnetaan raikkaan vihreästä luonnostaan ja kultaisista hiekkarannoistaan. Täällä karistelet Suomen pölyt jaloistasi, otat rennosti auringon alla ja käyt bongaamassa apinoita Gibraltarin puolella. Satamakaupunki tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden hypätä Marokkoon, ja lyhyen lauttamatkan jälkeen huomaat saapuneesi täysin uudenlaiseen maailmaan.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Globales Reina Cristinassa****
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Käsimatkatavara
 • Turistiverot
Lisävaihtoehdot
 • Opastettu kierros Tangerissa
 • Kulttuuriretki Tangeriin
 • Kuljetukset Tangeriin
 • Päivämatka Tetouániin (vain lauantaisin)
Algeciras, Etelä-Espanja

Algeciras toimii loistavana lomakohteena ympäröivän luontonsa ja matkakohteidensa näkemiseen. Käy hassuttelemassa apinoiden kanssa Iso-Britannian hallinnoiman Gibraltarin puolella ja ihaile Gibraltarinvuorta, jota kreikkalaiset pitivät aikoinaan viimeisenä pylväänä maailman reunalla. Algecirasin Playa de Getaresilla kellit auringon alla ja illan saapuessa suuntaat illalliselle kaupungin satamaan, joka kuuluu Euroopan suurimpien joukkoon. Vierailemalla roomalaiskaupunki Baelo Claudian raunioissa sekoitat matkaasi ripauksen kulttuurihistoriaa. Rannoistaan tunnetussa naapurikaupunki Tarifassa voit puolestaan nähdä pienen palan Afrikkaa ja onnen lykästäessä myös salmessa kulkevia delfiinejä sekä valaita.

Hotel Globales Reina Cristina

 • Hotelli
 • Algeciras, Espanja
Hotel Globales Reina Cristina Front

Neljän tähden hotellisi on perustettu historiallisesti merkittävään rakennukseen, joka koostuu osittain 700-luvulla rakennetusta moskeijasta. Yli 100-vuotias hotelli on sittemmin majoittanut muun muassa kuningas Juan Carlos I:n ja Winston Churchillin kaltaisia merkkihenkilöitä. Nyt on kuitenkin sinun vuorosi nauttia hotellin klassisesta tunnelmasta, viehättävästä puutarhasta ja hulppeista näkymistä suoraan Gibraltarinsalmelle. Hotellilta löytyy uima-altaat sekä sisä- että ulkotiloista, tenniskenttiä, kuntosali ja sauna.

 • +8
Lue lisää
Hotel Globales Reina Cristina double room

Standard-huone

Standard-huoneesi on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä, hiustenkuivaimella, tallelokerolla ja omalla kylpyhuoneella.

Vapaavalintaiset matkat Marokkoon

Vaihtoehtoisena matkana voit suunnata Marokon puolelle Tangeriin tai Tetouániin. Näistä erityisesti suosikkikohde Tanger on noussut tunnetuksi helposti saavutettavana kaupunkina Afrikan puolella, joka tarjoaa palan aitoa marokkolaiskulttuuria päiväreissun aikana. Matka kestää kohteesta riippuen 6–9 tuntia. Matka Tangeriin lähtee viikon jokaisena päivänä, kun taas Tetouániin pääset matkaamaan vain lauantaisin.

 • Opastettu kierros Tangerissa: Tällä päiväretkellä pääset näkemään aitoa marokkolaista kulttuuria opastetun kierroksen aikana. Retkeen sisältyy edestakaiset lauttamatkat, opastettu kierros Tangerin modernissa kaupunginosassa, Medinassa sekä soukeissa, lounas tyypillisessä ravintolassa ja kuljetukset.
 • Kulttuuriretki Tangeriin: Näe Tangerin kiehtovimmat kulttuuriaarteet opastetun kierroksen aikana. Retkeen sisältyy edestakaiset lauttamatkat, opastettu kierros Tangerissa, vierailu useissa eri kulttuurikohteissa, valokuvaushetki kamelien selässä, bussikierros modernissa Tangerissa, lounas tyypillisessä ravintolassa ja kuljetukset.
 • Päivämatka Tetouániin: Koe aitoa marokkolaista kulttuuria aidossa marokkolaisessa ympäristössä. Retkeen sisältyy edestakaiset lauttamatkat, opastettu kierros Tetouánissa, vierailu Medinassa sekä juutalaiskortteleilla, lounas tyypillisessä ravintolassa ja kuljetukset.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Standard-huoneessa enintään kolme henkilöä.
Executive-huoneessa enintään kaksi aikuista ja 0–12-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoilla sylivauvan hinnan.
2–12-vuotias majoittuu 25 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.
Yli 13-vuotias kolmas henkilö majoittuu Standard-huoneessa 20 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita (otathan yhteyden asiakaspalveluumme). Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Rokotukset Marokkoon lähtiessäsi

Jos valitsit lisävaihtoehdoksi retken Marokkoon, suosittelemme ottamaan rokotukset seuraavasti:

Matkustaessasi Marokkoon suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi Marokossa

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkatessaan Marokkoon alle 90 päiväksi. Voimassa oleva passi on kuitenkin oltava mukana.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi veloittaa käteisnostoista noin euron.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +12 °C
Helmikuu +14 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +23 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +15 °C
Joulukuu +14 °C

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Pääset kätevästi siirtymään hotellillesi linja-autolla, jolloin matka taittuu 2 tunnissa ja 20 minuutissa. Voit halutessasi myös vuokrata suoraan lentokentältä auton, jolloin pääset lomasi aikana myös tutustumaan lähialueisiin kätevästi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Algecirasin sataman läheisyydessä, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen