Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Historian havinaa Roomassa

 • Kaupunkilomat
 • Rooma
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Retrome Colosseum Garden -hotellissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Rooman välillä sekä käsimatkatavaran.

Aikamatkailu on ainakin vielä toistaiseksi vain haaveilua, mutta lähimmäksi menneisyyteen loikkaamista pääset suuntaamalla Italian ikuiseen kaupunkiin, Roomaan. Lennä historian siivillä sinne, missä tuhansien vuosien mittainen korkeakulttuuri loistaa yhä kirkkaimmillaan. Kadut keikkuvat täynnä elämää, ihmiset hymyilevät ravintoloiden terasseilla ja kameran muistikortti täyttyy jo ensimmäisen matkapäiväsi aikana. Colosseumin läheisyydestä löytyvä hotellisi takaa, etteivät Rooman keskeisimmät nähtävyydet jää tällä matkalla etäisyyksien takia väliin.

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yötä Retrome Colosseum Gardenissa
 • Aamiaiset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • Käsimatkatavara
Loma Roomassa

Aurinkolasit? Check. Kamera? Check. Muikea lomahymy? Check. Ja sitten mennään! Keskustassa sijaitsevalta hotelliltasi hyppäät suoraan touhun ja tohinan keskelle. Rooma tarjoaa huikeita elämyksiä heille, jotka eivät jaksa jäädä rannalle köllöttelemään, vaan etsivät suurkaupunkien tarinoita jokaisen kulman takaa. Vatikaanissa Sikstuksen kappeli saa leukasi vapisemaan kunnioituksesta Michelangelon työnjälkeä kohtaan. Pantheonin, Colosseumin, espanjalaisten portaiden ja muiden tunnetuimpien nähtävyyksien lisäksi herkkusuut suuntaavat myös pastamuseoon, missä italialainen loma kokee aistittavan huippunsa. Roma locuta, causa finita!

Retrome Colosseum Garden

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
Hotel

Ainutlaatuinen Retrome Colosseum Garden sijaitsee nimensä mukaisesti aivan kaupungin kuuluisimman nähtävyyden vieressä. 50-luvun hurmaavaan tyyliin ihastuttava boutique-hotelli on sisustettu täysin Italian kultaisen elokuva-ajan mukaisesti ja tarjoaa lomallesi loistavan kontrastin kiireisiin katuihin rinnastettuna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
Kamer

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Myös huoneesi noudattaa hotellin retrotyyliä, josta tulet inspiroitumaan italialaisittain heti aamun ensihetkistä alkaen. Huone on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla ja maksuttomalla Wi-Fillä.

TravelBird suosittelee

Italia on tunnettu suussasulavasta ruoastaan. Hemmottele makunystyröitäsi esimerkiksi näissä ravintoloissa:

 • Pizzeria Da Baffettossa saat maistaa Rooman parhaimpia pizzoja. Ravintolan tunnistat kadulle asti ulottuvasta jonosta, valkoisista paperipöytäliinoista sekä huumaavasta pizzan tuoksusta. Pizzeria sijaitsee osoitteessa Via del Governo Vecchio, 114.
 • Nauti sardinialaisista kalaherkuista Capo Boissa. Ravintola sijaitsee osoitteessa vai Arno 80, Coppedèn alueella, jossa pääset ihastelemaan 1900-luvun alun Rooman tunnelmaa.
 • La Carbonara on tunnelmallinen osteria, jossa saat nauttia herkullisesta käsintehdystä pastasta. Ravintola tarjoilee lounasta ja päivällistä iltamyöhään. Yli 30-vuotias ravintola palvelee osoitteessa Via Panisperna, 214.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 3,50 € per yö ja henkilö
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä per huone

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

73,00–110,00 € riippuen matkan ajankohdasta ja kestosta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Roomaan kestää noin 4 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Hintataso

Bussi- tai metrolippu: alle 2,00 €
Lounas noin 5,00 eurosta ylöspäin
Illallinen noin 10,00 eurosta ylöspäin
Take away pizza noin 5,00 €
0,33 litran olutpullo noin 3,00–4,00 €
Lasillinen talon viiniä noin 3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Matka lentokentältä hotelliin

Rooman lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotellista. Pääset hotelliin taksilla liikenteestä riippuen 30 minuutissa, juna- ja raitiovaunumatka kestää kokonaisuudessaan reilun tunnin. Nouse lentokentän läheisyydessä olevalla Staziona Fiumicino Aeroporton asemalla Fara Sabinan suuntaan kulkevaan paikallisjunaan. Jää pois Trasteveren asemalla ja vaihda Valle Giuliaan menevään numero 3 raitiovaunuun. Jää pois Piazza Del Colosseon pysäkillä, ja jatka matkaa kävellen noin 300 metrin verran.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee 200 metrin päässä Colosseumilta. Matkaa lentokentälle on noin 30 kilometriä. Taksilla matka kestää liikenteestä riippuen noin puoli tuntia, julkisilla kulkuvälineillä reilun tunnin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen