Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ubud & Seminyak – rento loma Balilla

 • Kiertomatkat
 • Indonesia
hinta alkaen € 1.209,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna mielesi levätä ja hiljenny Balin paratiisissa! Tarjoukseen sisältyy lennot Denpasariin, 8 yön majoitukset aamiaisineen Ubudissa ja Seminyakissa, kuljetukset sekä käsimatkatavara.

Panosta hyvinvointiisi ja lähde rentoutumaan Balin auringon alle! Balin lumoavan trooppinen ympäristö riisipeltoineen, valkoisine rantoineen ja historiallisine temppeleineen takaa täydelliset puitteet mielenrauhan löytämiseen ja nauttimiseen – miltä kuulostaisi matka, jossa ruoka olisi terveellistä, keho lepäisi ja jonka jälkeen voimavarat olisivat parhaimmillaan? Vietä 8 rentouttavaa yötä Balilla tavoitellen kehon ja mielen yhteyttä maagisessa Ubudissa ja loikoillen energisen Seminyakin paratiisirannoilla. Nauti ihanalla hemmottelulomallasi luonnon helmasta, puhtaasta ruoasta ja rentouttavista aktiviteeteista. Lähde rauhoittavalle joogatunnille, polkypyöräile ohi upeiden maisemien tai melo kristallinkirkkaassa vedessä. Valitsetpa aktiviteettivaihtoehtojen valtamerestä mitä tahansa, palaat lomalta kotiin rentoutuneena ja onnellisena.

Tarjous sisältää
 • Lennot Denpasariin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Bakung Ubud Resort & Villasissa tai vastaavassa (Ubud)
 • 4 yön majoitus Swiss-Belhotel Petitengetissä tai vastaavassa (Seminyak)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset Balilla (lentokenttäkuljetukset sekä siirtyminen Ubudin ja Seminyakin välillä)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Koskenlasku, 6–7 tunnin päiväretki
 • Polkypyöräily, 5–6 tunnin päiväretki
 • Viidakkovaellus, 7–8 tunnin päiväretki
 • Joogatunti 1,5 tuntia (vähintään kahdelle hengelle)
Indonesian helmi

Kaakkois-Aasiassa sijaitseva, kiehtova Indonesia on yli 6000:lla asutulla saarellaan maailman suurin saarivaltio. Turkoosin meren ympäröimä Indonesian kruunaamaton kuningas on paratiisisaari Bali, joka hurmaa matkailijan valkoisilla hiekkarannoillaan, historiallisilla temppeleillään ja ihanilla aktiviteeteillaan. Anna ympärivuotisen lämmön hivellä ihoasi ja rentoudu ympäristössä, joka on suoraan kuin satukirjasta. Tutustu surffauksen saloihin, heittäydy aaltojen mukana seikkailuun, sukella ihailemaan vedenalaista maailmaa ja nauti lumoavan luonnon aarteista. Vauhdikkaiden aktiviteettien ohella on myös hyvä hiljentyä – istu pehmeälle hiekalle, sulje silmäsi ja anna kevyen merituulen sekä rauhallisen hetken viedä sinut mukanaan. Panosta hyvään oloon syömällä paikallisen keittiön kevyitä herkkuja, jotka on valmistettu rakkaudella ja ainutlaatuisella kosketuksella.

Reitti

Päivä 1 - 4: Ubud, Balin hengellinen sydän

Vietät lomasi 4 ensimmäistä yötä upeassa Ubudissa, joka on saaren kiehtova kulttuurikeskus. Ubudin taianomaista ympäristöä värittävät mystiset viidakot, historialliset kylät, näyttävät temppelit, majesteettiset palatsit ja aito balilainen tunnelma. Loma taiteen ja kulttuurin rikastuttamassa Ubud… Lue lisää

Bakung Ubud Resort & Villas  tai vastaava

Päivä 5 - 9: Seminyak, paratiisi rannalla

Rauhoittumisen ja rentoutumisen jälkeen on aika siirtyä Seminyakin hemmoteltavaksi! Värikäs ja upea rantakaupunki tarjoaa matkailijalle niin tyylikästä muotia, laadukkaita ruokia kuin myös silmiin kantamattoman jatkuvan rantaviivan. Lumoavan valkoisilla rannoilla voit vain rentoutua ja unohtaa k… Lue lisää

Swiss-Belhotel Petitenget  tai vastaava
Vapaavalintaiset retket

Voit täyttää lomaohjelmasi vauhdikkailla aktiviteeteilla ja retkillä. Valitset retkipäivän saapuessasi ensimmäiseen hotelliin. Kaikki retket sisältävät englanninkielisen oppaan, ja ne on mahdollista varata myös paikan päältä. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse niistä kiehtovimmat!

 • Lähde vauhdikkaalle päiväretkelle laskemaan pitkin koskea joko toisena, kolmantena tai neljäntenä lomapäivänäsi. Noin 6–7 tuntia kestävän ikimuistoisen retken aikana saat ainutlaatuisen mahdollisuuden laskeutua alas Gunung Agung -vuorelta pitkin taianomaista Telaga Waja -jokea. Vauhdikkaan matkan aikana kuljet läpi lumoavan trooppisen metsän ja vuoristomaisemien. Retken kruunaa hurja lasku neljä metriä korkeasta vesiputouksesta. Lounaalla varustettu päiväretki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille.
 • Vietä ikimuistoiset 5–6 tuntia polkupyörän selässä. Lomasi toisena, kolmantena tai neljäntenä päivänä voit lähteä ulos turistikohteen sykkeestä ihailemaan aitoa balilaista elämänmenoa. Retken aikana polkypyöräilet läpi tunnelmallisten kylien ja henkeäsalpaavan luonnon. Retkeen sisältyy lounas.
 • Lomasi toisen päivän jälkeen voit lähteä 7–8 tunniksi vaeltamaan viidakkoon. Päiväretki vie tutustumaan Balin kuuluisimpaan sademetsään ja lumoavalle Tamblingan-järvelle, josta matka jatkuu meloen. Opastetun kierroksen aikana opit valtavasti eläimistä, trooppisista kasveista ja alueen upeista kukista. Retkeen sisältyy lounas.
Lomalta voimia joogan avulla

Balilla voit unohtaa arjen askareet ja antaa mielesi vain levätä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittamiseksi kannattaa kokeilla joogaa, jonka tarkoituksena on luoda yhteys kehon ja mielen välille. Joogalla on ennen kaikkea positiiviset terveysvaikutukset, mutta samalla henkinen tasapaino vahvistuu ja rauhoittuu. Tiesitkö, että monet vaivat, kuten selkäkivut, unihäiriöt ja stressiperäiset päänsäryt, voivat olla hoidettavissa joogan avulla?

Ubudissa sinulla on mahdollisuus osallistua ikimuistoisille ja rentouttaville joogatunneille, joita järjestetään Balin kuuluisimmassa joogakoulussa päivittäin – ensimmäinen tunti on seitsemältä aamulla, viimeinen tunti on yhdeksältä illalla. Joogatunneille voivat osallistua sekä aloittelijat että kokeneemmat joogaajat, sillä tunteja on erilaisia. Voit varata antoisan tunnin lomavarauksesi yhteydessä, ja sopia halutun ajan paikan päällä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vapaavalintaiset retket
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Check-in

Bakung Ubud Hotel klo. 13.00
Swiss Bel Seminyak klo 14.00

Check-out

Bakung Ubud Hotel klo 12.00
Swiss Bel Seminyak klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Hotelleissa on saatavilla yhden hengen huoneita. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–5-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
5–12-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa. Hotelleilla ei kuitenkaan ole erillistä vuodetta lapselle.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotelleissa ei välttämättä ole myöskään hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Wellness

Molemmissa hotelleissa on ulkouima-altaat

Viisumi

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskellessaan Indonesiassa alle 30 päivää. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotukset

Matkustaessasi Balille suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten. Huomioithan, että saatat joutua odottamaan kuljettajaa lentokentällä.

Rahayksikkö

Indonesian rahayksikkö on Indonesian rupia (IDR), joka on arvoltaan noin 0,000070 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Balin hintataso on edullisempi kuin Suomessa, mutta silti hiukan kalliimpi kuin muualla Aasiassa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,75 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,45 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35 €
Linja-autolippu noin 0,35 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Balin ilmasto

Balilla on trooppinen ilmasto. Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Lisävalintaiset retket

Varausvaiheessa voit lisätä lomaohjelmaasi kiehtovia retkiä. Retkien opastus on englanniksi. Saat matka-asiakirjojen mukana kupongin, joka oikeuttaa retkelle osallistumiseen. Tulostathan kupongin ja otat sen matkalle mukaan.

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Aikaero

Balin aikaero Suomeen on kesäisin +5 tuntia ja talvisin +6 tuntia.

Tietoa kohteesta

Bali kuuluu Indonesian saarivaltioon. Saaren väkiluku on noin 3 890 700.

Saarella puhutaan balia sekä indonesiaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla erittäin hyvin. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Denpasariin kestää noin 20–27 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty yhden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen