• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Näe ja koe lumoava Etelä-Vietnam

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 14 yötä
 • Vietnam
17 arvostelua
hinta alkaen € 1.019,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 31 kertaa

Suuntaa 12 yön kiertomatkalle Etelä-Vietnamin kontrastien kaupunkeihin. Tarjoukseen sisältyy majoitukset Ho Chi Minh Cityssä ja Hoi Anissa, aamiaiset, kaupunkien välinen junamatka ja maan sisäinen paluulento, lennot Helsingistä sekä käsimatkatavara.

Etelä-Vietnamissa pääset kokemaan yhden reissun aikana Ho Chi Mihn Cityn eli Saigonin vilkkaan kaupunkielämän ja rantaparatiisi Hoi Anin rentouttavan ympäristön. Katukojujen maut ja tuoksut, ystävälliset paikalliset sekä eläväinen kulttuuri luovat matkallesi ainutlaatuisen näkökulman, jollaista et Euroopasta voi löytää. Nauti maan eteläosia halkovalla junamatkalla Vietnamin sadunomaisista maisemista, jotka ovat sekoitus historiallisia rakennuksia ja valloillaan vihertävää luontoa. Lisäksi tarjoukseen sisältyvät ja vapaasti lisättävät retket tuovat matkan varrelle hetkiä, jotka piirtyvät muistiisi loppuelämän ajaksi. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno–paluulennot Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 6 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Hotel Saigon Parkview)
 • 1 yö junamatkalla Hoi Aniin
 • 5 yön majoitus Hoi Anissa (Phu Thinh Boutique Resort & Spa)
 • Aamiaiset
 • Tutustumismatka Mekong Deltaan ja kukkamarkkinoille
 • Pyöräretki ja kokkaustunteja Tra Que Herb Villagessa
 • Maan sisäinen lento Hoi An–Ho Chi Minh City
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Opastettu kierros Ho Chi Minh Cityssä
 • Cu Chin tunnelit ja Cao Dain temppeli
 • Opastettu kierros Hoi Anissa
 • My Sonin temppelialue
Reitti

Päivä 1 - 5: Ho Chi Minh City

Tervetuloa Vietnamiin! Lennon jälkeen seurueesi kuljetetaan suoraan matkan ensimmäiselle hotellille, joka sijaitsee aivan Ho Chi Minh Cityn keskustassa. Tee löytöjä läheisillä Ben Thanhin markkinoilla, missä pääset myös kokemaan matkan ensimmäiset kulttuurikohtaamiset ja istahtamaan alas paikall… Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview

Päivä 6: Junamatka Ho Chi Minh City–Hoi An

Viiden yön jälkeen on aika vaihtaa suurkaupungin syke rantamaisemiin ja tarkemmin sanottuna Hoi Anin historialliseen merenrantakaupunkiin. Iltajuna kuljettaa seurueesi Etelä-Vietnamin rannikon ja maaseudun halki. Junamatka kestää noin 16 tuntia, joten tulet viettämään yhden yön matkasta kiskojen… Lue lisää

Päivä 7 - 11: Hoi An

Matkan toisella puoliskolla saavut Hoi Anin ihastuttavaan rannikkokaupunkiin, missä sinut kuljetetaan juna-asemalta suoraan hotellille. 1600-luvulla vilkkaaksi satamakaupungiksi kehittynyt Hoi An on yksi Vietnamin vanhimpia kaupunkeja, jonka kaduilla kohtaat upeita historiallisia rakennuksia, te… Lue lisää

Phu Thinh Boutique Resort & Spa

Päivä 12: Paluu Ho Chi Minh Cityyn

Hoi Anista lennät takaisin Ho Chi Minh Cityyn, missä vietät viimeisen yön ennen Suomeen paluuta: pidä siis huoli siitä, että matkan viimeiset päivät tulevat olemaan vähintäänkin yhtä ikimuistoisia kuin edellisetkin. Tutustu kaupungin värikkäisiin markkinapaikkoihin ja varaa matkalaukkuusi tilaa … Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview
Vapaavalintaiset retket

Voit lisätä matkaasi yhden tai useamman seuraavista retkistä. Retket voi lisätä myös matkan varaamisen jälkeen.

 • Opastettu kiertomatka Ho Chi Minh Cityssä (päivä 2): Tällä retkellä pääset kiertämään Ho Chi Minh Cityä kahdeksan tunnin ajan.
 • Cu Chin tunnelit ja Cao Dain temppeli (päivä 3): Cu Chin maanalaiset tunnelit toimivat merkittävässä osassa Vietnamin sodan aikana. Pääset samalla yhdeksän tunnin pituisella matkalla vierailemaan myös ainutlaatuisessa Cao Dain temppelissä.
 • Opastettu kierros Hoi Anissa (päivä 8): Tämä retki tutustuttaa sinut UNESCOn varjelemaan Hoi Anin keskustaan. Koko päivän kestävän matkan päätteeksi pääset veneretkelle Thu Bonin joelle.
 • My Sonin temppelialue (päivä 10): Kambodžan Angkor Watia jäljittelevä My Son -temppeli tarjoaa nähtävää ja kuvattavaa Hoi Anin aamupäivään.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Aamiaiset junamatkalla
 • Mahdollinen turistivero
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa.
Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–11-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.
Enintään kolme henkilöä kolmen hengen huoneessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat saavat majoituksesta 25 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi hotelleissa

Retkien opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan yli 15 päiväksi Vietnamiin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Passi

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Maan sisäinen lento

Huomioithan, että maan sisäisellä lennolla matkatavaroiden painorajoitus on 20 kg.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Vietnamin ilmasto

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen