De närmaste 72 timmarna har du möjlighet att fynda din nästa semester till ett extra bra pris. Till vår 72h Super Sale har vi handplockat några av våra medlemmars favoritdestinationer och hotell och förhandlat fram extra bra priser under kampanjperioden. Missa inte chansen att boka din drömresa utan att spränga plånboken.

Att resa är att leva, skrev H.C Andersen – och vi kan inte annat än att hålla med. Finns det något bättre än lämna storhandling, matlådor och disken hemma några dagar för att utforska nya platser? Oavsett om det handlar om att unna sig en hotellnatt på hemmaplan i Sverige eller oförglömliga reseäventyr inom Europa eller på andra sidan jordklotet. Unna dig sköna sovmorgnar, snooza länge i en bekväm hotellsäng, beställ frukost på rummet och bara fly vardagen för några dagar.

Även om våra Super Sale-erbjudanden endast är tillgängliga i 72 timmar har de ofta lediga datum och rum långt fram. Passa på att göra plats i resekalendern för hela året eftersom du kan boka resor för alla säsonger. Våra hotell och resor passar oavsett om du reser som par, singel, med vänner eller med familjen – håll bara utkik efter ikonerna under varje erbjudande för att enkelt hitta det du söker.

Våra kampanjer är exklusiva för Secret Escapes-medlemmar och du hittar inte ett lägre pris någon annanstans under kampanjperioden. Skynda att fynda – du har bara 72 timmar på dig! Ju tidigare du slår till, desto bättre priser och datum finns kvar.