Hänförande utsikt över Bodrumhalvön

4reasons Hotel and Bistro, Yalikavak, Turkiet

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Hotell på Bodrumhalvön med panoramavy och närhet till stränder, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ljuvlig vistelse på boutiquehotell ovanför kuststaden Yalikavak, med pool, wellness och strand samt en fantastisk utsikt över Bodrum och Egeiska havet, inklusive frukost eller halvpension

  • En härlig sol- och badsemester: Beställ en drink i baren innan du sjunker ned i den härliga utomhuspoolen med utsikt över Yalikavak och Egeiska havet. Om du föredrar att lyssna till havets vågor, kan du bege dig till någon av Yalikavaks stränder där du kan lapa sol eller ägna dig åt mer fartfyllda aktiviteter, såsom surfing och vindsurfing.

  • Total avkoppling för alla sinnen: Välkomna dagen med ett meditativt yogapass medan du njuter av en förtrollande utsikt över Egeiska havet. Lite senare kan du återvända för en skön massage i 4reasons underbara trädgård, ett välkommet avbrott efter en upplevelserik dag i livliga Bodrum.

  • Smaker från öst och väst: Efter en dag på stranden kan du bege dig till Terrace Bar för att läppja på en cocktail medan du njuter av solnedgången över Yalikavak-bukten. Fortsätt kvällen med en middag på hotellrestaurangen bistro4 by 4reasons, där du hittar en varierad meny med smaker från öst och väst, med betoning på Medelhavet och det lokala kökets specialiteter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Utomhuspool
- Trädgård
- Wellness

Hitta hit

Närmaste internationella flygplats är Milas-Bodrum, som nås med bil eller transfer på ungefär 50 minuter. 
Tilkicik Mevkii, Bakan Caddesi, No:2 Yalikavak, 48430 Muğla, Turkiet

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor