• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Indonesian kohokohdat kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • 14 tai 15 yötä
 • Indonesia
hinta alkaen € 2.109,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Indonesian hurmaavat saaret kutsuvat kiertomatkalle. Koe Java, Borneo, Sulawesi ja Bali 13 yön matkalla, johon sisältyy myös retkiä.

Mikä on Indonesian kaunein saari? Jokaisella on varmasti oma suosikkinsa, sillä Indonesiassa on peräti 15 000 saarta, joista tunnetuimpia ovat Java ja Bali. Pääset tällä unohtumattomalla kiertomatkalla näiden kahden saaren lisäksi myös Borneolle ja Sulawesin saarelle! Borneolla pääset katselemaan orankien touhuja ja Sulawesin saaren kiehtova kulttuuri vie sinut mennessään. Bali ei varmasti esittelyjä kaipaa, sillä tämän paratiisisaaren maine on kiirinyt monen suomalaisenkin korviin. Varaa siis oma matkasi heti ja lähde nauttimaan unohtumattomasta saarihyppelystä Indonesiassa!

Tarjous sisältää
 • 1 yön majoitus Jakartassa (Java)
 • 2 yön majoitus veneessä Tanjung Putingin kansallispuistossa (Borneo)
 • 1 yön majoitus Jogyakartassa (Java)
 • 1 yön majoitus Makassarissa (Sulawesi)
 • 3 yön majoitus Torajassa (Sulawesi)
 • 1 yön majoitus Sengkangissa (Sulawesi)
 • 4 yön majoitus Seminyakissa (Bali)
 • Mahdolliset yöt lentokoneessa
 • Aamiaiset
 • Vierailu orankikeskuksessa Tanjung Putingin kansallispuistossa (päivä 2 & 3)
 • Retki Semarangiin ja Borobuduriin (päivä 4)
 • Kaupunkikierros Jogyakartassa (päivä 5)
 • Kierros Makasarissa ja Torajassa (päivä 6)
 • Kierros Torajassa (päivä 7 & 8)
 • Kierros Torajassa ja Sengkangissa kierros (päivä 9)
 • Auringonlaskuretki Tanah Lotin temppelille (päivä 13)
 • Paikalliset oppaat
 • Kaikki kuljetukset
 • Lento lentokentältä Helsinki lentokentälle Jakarta ja lentokentältä Denpasar lentokentälle Helsinki
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Javalle

Tervetuloa Indonesiaan! Matkasi alkaa Jakartasta, joka on Javan saaren pääkaupunki. Sinut kuljetetaan lentokentältä ensimmäiselle hotellille, jolla voit karistaa pitkän lennon tomut ja väsymyksen. Voit käydä tutustumassa kaupunkiin ja suunnata mukavaan ravintolaan maistelemaan paikallisia erikoi… Lue lisää

Swiss-Belhotel Airport

Päivä 2-3: Borneo

Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan lentokentälle, jossa sinua odottaa lento Pangkalan Buniin, Borneon saarelle. Lopullisia hyvästejä Javalle ei tarvitse vielä heittää, sillä palaat saarelle vielä lomasi aikana. Borneoon perille päästyäsi suuntaat kuljetuksella Kumain jokisatamaan, jossa sinua o… Lue lisää

Tanjung Puting National Park

Päivä 4: Semarang (Java)

Tänään on aika heittää haikeat hyvästit Borneolle ja palata takaisin Javalle. Pääset saarelle palattuasi tutustumaan kuuluisaan Borobudurin temppeliin, joka sijaitsee vehreiden riisipeltojen ja metsien keskellä. Temppeliltä on mahtavat maisemat lähiympäristöön, joten varaa kamera kättesi ulottuv… Lue lisää

Hotel New Saphir Yogyakarta

Päivä 5: Yogyakarta (Java)

Nokka kohti Yogyakartaa! Kaupunki on yksi Indonesian mukavimmista ja löydät sen katujen varsilta mahtavan tarjonnan ravintoloita ja putiikkeja. Kaupungissa on myös kiinnostavat markkinat ja kiehtovia nähtävyyksiä. Pääset myös vierailulle sulttaanin palatsille, Kota Geden hopeakaupunkiin ja Pramb… Lue lisää

Hotel Santika Makassar

Päivä 6-8: Toraja (Sulawesi)

Päivä alkaa matkalla Torajaan, joka sijaitsee noin 250 kilometrin päässä Makassarista ja on täynnä kaunista nähtävää sekä kiehtovaa kulttuuria. Matkan aikana pääset ihastelemaan vehreitä laaksoja ja riisipeltoja, joiden kauneus kannattaa tallentaa myös kameran muistikortille. Seuraavana päivänä … Lue lisää

Toraja Misiliana Hotel

Päivä 9: Sengkang (Sulawesi)

Pysyttelet edelleen Sulawesin saarella, mutta suuntaat vain saaren toiseen kolkkaan. Kohteena on Sengkang, joka sijaitsee joen rannalla. Joki virtaa Tempemeeriin, jossa pääset tutustumaan paikallisten elämänmenoon ja kelluviin taloihin. Pääset vierailemaan myös perinteisessä silkkikutomossa, jon… Lue lisää

BBC Hotel

Päivä 10-13: Bali

On aika matkata kohti kiertomatkan viimeistä kohdetta: Balin upeaa saarta! Lennät Sulawesin saarelta Balille ja sinut kuljetetaan lentokentältä Seminyakissa sijaitsevalle hotellillesi. Voit viettää lomapäiväsi Balilla oman makusi mukaan. Vuokraa vaikka skootteri ja huristele pitkin lähialuetta t… Lue lisää

Tonys Villas and Resort - Bali
Lisävalintaiset retket Balilla

Koskenlaskuretki (päivä 11 tai 12): Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä seikkailulle koskenlaskun muodossa. Meloessasi keskellä Balin luontoa näet trooppisia metsiä ja pääset nauttimaan vauhdin hurmasta. Retken turvallisuus on taattu asiantuntijoiden johdolla. Koskenlasku kestää noin 2,5 tuntia. Sinut noudetaan retkelle hotelliltasi noin klo 8.00.

Lembongan Beach Club -veneretki (päivä 11 tai 12): Retki vie sinut rentoutumaan koko päiväksi vesille! Katamaraanin kyydistä voit katsella trooppisia saaria, näkymiä kauniille rannoille sekä hypätä mereen vilvoittavalle uinnille tai kokeilla snorklaamista ja sukeltamista. BBQ-lounas sisältyy retken hintaan. Sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 8.00 ja paluu on noin klo 16.00.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskellessaan Indonesiassa alle 30 päivää. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotukset

Matkustaessasi Indonesiaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen