• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kiertomatka Montenegron luonnossa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Montenegro
hinta alkaen € 739,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Mainio Montenegron kiertomatka yhdistää yhteen ja samaan kokemukseen luonnonkauneutta, historiaa ja kulttuuria aamiaisten ja vuokra-auton kera.

Montenegro ei kenties ole ensimmäinen maa, joka tulee mieleesi pohtiessasi seuraavaa lomakohdetta. Me aiomme kuitenkin muuttaa ajatuksenjuoksuasi! Montenegro on valloittavan kaunis maa, jonka henkeäsalpaavan luonnon keskellä sinun täytyy elämäsi aikana vaellella. Tiheitä metsiä, kristallinkirkkaita järviä, taivasta kohti kurkottavia vuoria ja kaunista rantaviivaa – tätä kaikkea löydät Montenegrosta. Kiertomatkan aikana pääset tutustumaan kolmen eri alueen erityispiirteisiin omaan tahtiisi vuokra-autolla. Pääset vierailemaan kansallispuistoissa, vaeltamaan vuorten rinteillä ja tapaamaan paikallisia vierailemalla yhdessä monista kylistä. Matka yhdistää kauniin luonnon Podgorican ja Budvan historiallisten kaupunkien kanssa, ja lopuksi pääset ihailemaan kaunista Adrianmeren rannikkoa. Montenegro tulee lyömään sinut ällikällä… Oletko valmis?

Tarjous sisältää
 • 2 yön majoitus Podgorican alueella
 • 2 tai 3 yön majoitus Kolašinin alueella
 • 3 tai 5 yön majoitus Budvan alueella
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
 • Meno-paluulennot Helsinki–Podgorica
Reitti

Päivä 1 & 2: Löytöretki Podgoricaan

Tervetuloa Montenegroon! Lentosi laskeuduttua Podgorican lentokentälle on aika ottaa vuokra-auto käyttöösi ja aloittaa taatusti unohtumaton roadtrip. Valmistaudu siihen, että tämän Balkanin helmen päätähuimaavat luonnonmaisemat lyövät sinut ällikällä. Kiertomatka lähtee liikkeelle pääkaupungista… Lue lisää

Hotel Keto  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Kolašinin ympäristön upeat kansallispuistot

Oletko valmis lähtemään uskomattomalle luontoseikkailulle? Matka jatkuu sisämaahan huristellessasi kohti Kolašinin kaupunkia. Vaikuttavat vuoret hallitsevat maisemia, joihin mahtuu myös Biogradska Goran kansallispuisto. Maailman vanhimpiin suojeltuihin alueisiin lukeutuva puisto on täynnä tiheit… Lue lisää

Bianca Resort & Spa  tai vastaava

Päivä 5 - 8: Hurmaava Budvan alue

Vehreät metsät ja kristallinkirkkaat järvet saavat nyt jäädä taaksesi, sillä edessä on toinen luontoäidin ihme, Budvan rannikkoalue. Adrianmeren äärellä sijaitsevat rannat, lahdelmat ja kylät odottavat sinua lähtiessäsi jälleen matkaan vuokra-autollasi. Kumpuilevalle alueelle mahtuu jopa 35 pikk… Lue lisää

M-Club Hotel  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Toyota Yaris, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,50 € per yö (2-12-vuotiaille), 1,00 € per yö (12-17-vuotiaille), 1,50 € per yö (yli 18-vuotiaille)
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla hotelleilta. Otathan etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen