• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Prahasta Berliiniin junalla

 • Kaupunkilomat
 • 4 tai 6 yötä
 • Saksa, Tšekki
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Vietä seuraava lomasi Prahan ja Berliinin nähtävyyksiä koluten sekä mukavasta junamatkasta kaupunkien välillä nauttien.

Lähde Prahaan ihastelemaan astronomista kelloa ja vanhankaupungin kauniita taloja sekä nauttimaan edullisista hinnoista ja tuhdista tšekkiläisestä ruoasta. Hyppää mukavien Prahassa vietettyjen päivien jälkeen junaan, joka vie sinut Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin. Berliinissä sinua odottavat kuuluisat nähtävyydet Brandenburgin portista aina Alexanderplatzin aukion laidalla kohoavaan televisiotorniin. Pakkaa siis laukkusi ja suuntaa mukavalle kiertomatkalle, joka vie sinut lomalle kahteen mahtavaan kaupunkiin.

Tarjous sisältää
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa ilman aamiaisia
 • 2 tai 3 kolmen yön majoitus Berliinissä aamiaisineen
 • Pullo viiniä Prahan hotellilla
 • Tervetuliaisjuoma Berliinin hotellilla
 • Näet hotellitiedot varausvaiheessa
 • Junamatka Prahasta Berliiniin
 • Lento lentokentältä Helsinki lentokentälle Praha ja lentokentältä Berliini lentokentälle Helsinki
Prahasta Berliiniin


Mikä olisikaan parempaa kuin matka kahteen eurooppalaiseen pääkaupunkiin samalla kertaa? Tällä kiertomatkalla pääset Prahaan ja Berliiniin sekä kokemaan mukavan junamatkan näiden kaupunkien välillä. Prahassa kulttuurin ja hyvän ruoan parissa vietettyjen päivien jälkeen et lennäkään vielä kotiin, vaan hyppäät Berliiniin suuntaavaan junaan. Berliinissä pääset nauttimaan kaupungin rennosta tunnelmasta ja mahtavista nähtävyyksistä, kunnes on aika lentää takaisin Suomeen. Joko lähdetään?

Hotellit

Teemme alueella yhteistyötä luotettavien kumppanien kanssa, jotta pystymme takaamaan mahdollisimman mukavan majoituksen.

Varatessasi matkaasi ja matkapäiväsi valittuasi näytämme hotellit, joissa majoitut.

Kaikkien hotellien edut

Reitti

Päivä 1 & 2: Värikäs Praha

Tervetuloa Prahaan! Tšekin pääkaupunki on pullollaan kiinnostavaa koettavaa. Jokaisen kulman takana odottaa jotain uutta nähtävää tai vähintäänkin viehättävä kahvila tai ravintola. Kävele pitkin UNESCOn maailmanperintölistallekin kuuluvan vanhankaupungin katuja ja pysähdy ihmettelemään maailman … Lue lisää

Päivä 3 & 4: Kiehtova Berliini

Matka Prahasta Berliiniin taittuu mukavasti junalla, jossa on myös viihtyisä ravintolavaunu. Junan saapuessa Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin Berliiniin suuntaa ensin hotellillesi jättämään matkatavarasi huoneeseesi ja lähde sen jälkeen heti tutustumaan kaupungin tarjontaan. Käy katsomassa komeaa… Lue lisää

Junamatka Prahasta Berliiniin

Kahden kiehtovan kaupungin koluamisen lisäksi pääset tällä matkalla kokemaan myös mukavan junamatkan. Raiteet Prahasta Berliiniin kulkevat mahtavissa maisemissa, joten varaa kamera kättesi ulottuville. Näet ikkunasta muun muassa vehreitä laaksoja, hurmaavia pikkukyliä ja Sächsische Schweizin kansallispuiston kauniita maisemia. Nojaa siis taaksepäin penkissäsi ja nauti näkymistä!

Juna lähtee Prahan päärautatieasemalta klo 9.30 ja 12.00 väillillä. Matka Berliiniin kestää noin 4 tuntia.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Aamiaiset Prahassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 75,00 - € 103,00

Junamatka Prahasta Berliiniin

Junamatka Prahasta Berliiniin kestää noin 4 tuntia. Arvioitu lähtöaika on klo 9.30 ja 12.00 välillä. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojen mukana.

Estettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen