• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Madagaskarin parhaat palat

 • Kiertomatkat
 • 13, 14 tai 16 yötä
 • Madagaskar
hinta alkaen € 2.689,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Ainutlaatuinen Madagaskar odottaa sinua sisältäen päivittäiset aamiaiset, 10 retkeä englanninkielisillä oppailla, kuljetukset ja maansisäisen lennon.

Tervetuloa ainutlaatuiselle Madagaskarin saarelle. Tässä kauniissa, monipuolisessa maassa säntäät yhdeltä yllätykseltä toiselle. Rengashäntämakit hyppivät kaukaisuudessa puun oksalta toiselle, riisipellot jatkuvat silmänkantamattomiin, turkoosinsininen Intian valtameri kutsuu virkistävälle pulahdukselle ja idylliset rannat ovat kuin suoraan postikortista – puhumattakaan herkullisista ruoka-annoksista… Ainutlaatuisen kiertomatkan aikana pääset tutustumaan saareen monipuolisesti: pääkaupungin, Antananarivon, sykkeen keskeltä päädyt kauniisiin luonnonpuistoihin, jotka pursuavat vertaansa vailla olevia kasveja ja eläimiä. Matkasi huipentuu Ifatyn paratiisimaisemissa, jossa voit hekumoida kokemuksiesi äärellä. Valmistaudu unohtumattomaan matkaan!

Tarjous sisältää
 • 2 yötä Antananarivossa (matkan ensimmäinen ja viimeinen yö)
 • 2 yötä Andasibe-Mantadian kansallispuistossa
 • 1 yö Antsirabessa
 • 2 yötä Ranomafanassa
 • 2 yötä Ranohirassa
 • 3 tai 5 yötä puolihoidolla Ifatyssa
 • Aamiaiset kaikissa hotelleissa sekä puolihoito Ifatyssa
 • Vierailu Peyrierasin liskotarhassa (päivä 2)
 • Iltakävely Andasibessa yöeläimiä bongaten (päivä 2)
 • Vierailu Analamazaotran luonnonpuistossa (päivä 3)
 • Vierailu Vakônan luonnonpuistossa (päivä 3)
 • Vierailu Ranomafanan kansallispuistossa (päivä 6)
 • Vierailu Vohiparara-metsässä (päivä 6)
 • Vierailu Antaimoro-paperitehtaassa (päivä 7)
 • Vierailu Anja Community Reserve -luonnonpuistossa (päivä 7)
 • Vierailu Isalon kansallispuistossa (päivä 8)
 • Vierailu Antsokayn kasvitieteellisessä puutarhassa (päivä 9)
 • Pääsymaksut ja paikallisoppaat
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Maan sisäinen lento Ifatysta Antananarivoon
 • Meno-paluulennot Helsinki–Antananarivo
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Antananarivoon

Nyt se päivä on viimein käsillä: matkasi ainutlaatuisen Madagaskarin läpi on alkamassa! Lentosi laskeuduttua Antananarivon lentokentälle sinut kuljetetaan ensimmäiselle hotellillesi. Antananarivo ei ole pelkästään pääkaupunki vaan myös saarivaltion suurin kaupunki, josta paikalliset käyttävät Ta… Lue lisää

Guest House Les 3 Metis  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Andasibe-Mantadian kansallispuisto ja Analamazaotran luonnonpuisto

Tänään on tiedossa aikainen herätys, sillä klo 8.30 sinut noudetaan hotelliltasi lähteäksesi matkaan kohti Andasibea, kumpuilevien kukkuloiden ja sademetsien hallitsemien maisemien läpi. Matkan varrella on luvassa pysähdys Peyrierasin liskotarhassa, joka on ranskalaisen kasvitieteilijän perustam… Lue lisää

Eulophiella  tai vastaava

Päivä 4: Antsirabe

Valmistaudu matkantekoon, sillä tänään vietät useamman tunnin auton kyydissä. Kohti Antsirabea suuntautuva, noin 315 kilometrin pituinen matka kestää noin 8 tuntia. Matkan varrella teette useita pysähdyksiä pienissä kylissä, joissa pääset lähemmäs paikallista kulttuuria aivan uudenlaisella taval… Lue lisää

Les Chambres Du Voyageur  tai vastaava

Päivä 5 & 6: Ambositra ja Ranomafanan kansallispuisto

Hyvää huomenta! Tänään luvassa on jälleen noin 8 tunnin kestoinen matkarupeama. Suuntaat etelään kohti Ambositraa, joka tunnetaan etenkin lukemattomista käsityöpuodeistaan. Kuljeskeltuasi hetken kaupungin kaduilla, matka jatkuu kohti Ranomafanaa, joka sijaitsee Madagaskarin kaakkoisosassa. Matka… Lue lisää

Hotel Thermal Ranomafana  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Ranohira

Tänään suuntana on Ranohira, joka sijatsee noin 360 kilometrin päässä Ranomafanasta. Matkan varrella luvassa on pysähdys Ambalavaossa, jossa pääset vierailemaan Antaimoro-paperitehtaassa – täällä paperia valmistetaan perinteiseen tapaan käsityönä. Täältä matka jatkuu Anja Community Reserve -luon… Lue lisää

Hotel H1 Isalo  tai vastaava

Päivä 9 & 10: Ifaty

Päivänä 9 jatkat lounaaseen kohti Toliaran provinssia, jossa paratiisimaiset näkymät odottavat sinua! Ensimmäiseksi luvassa on pysähdys Antsokan kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa pääset kokemaan kasvimaailman ihmeet noin tunnin kestävällä opastetulla kierroksella. Opastuksen jälkeen jatkat … Lue lisää

Le Paradisier  tai vastaava

Päivä 11 & 12: Takaisin Antananarivoon

Kiertomatkasi lähestyy loppuaan vietettyäsi 2 tai 4 yötä tässä paratiisimaisessa kohteessa. Tänään sinut kuljetetaan lentokentälle, joka on noin 30 minuutin ajomatkan päässä hotelliltasi. Istahdat lentokoneen kiidätettäväksi kohti Antananarivoa, josta matkasi lähti liikkeelle. Vietät täällä seik… Lue lisää

Guest House Les 3 Metis  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset juomarahat
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä (2 aikuista tai 1 aikuinen ja 1 lapsi) ja enintään 3 henkilöä (joista vähintään 1 aikuinen)

Yksin matkustavan lisämaksu

Matka on varattavissa vain vähintään 2 henkilölle.

Lapsialennukset

7–11-vuotiaat lapset majoittuvat 50 % alennuksella. Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Huomioithan, ettei matka ole varattavissa alle 6-vuotiaille lapsille.

Alennus 3. aikuiselle

Kolmas aikuinen saa 35 % alennuksen. Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Sadekausi

Huomioithan, että Madagaskarilla on sadekausi tammi-maaliskuussa, jolloin matkustusolosuhteet eivät ole kaikista parhaimmat.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kuljetukset

Kaikki kuljetukset ovat yksityiskuljetuksia, lukuunottamatta kuljetusta lentokentältä ensimmäiselle hotellillesi. Tällöin kyseessä on ryhmäkuljetus enintään 18 muun matkailijan kanssa. Kuljettaja puhuu englantia, muttei ole matkaopas.

Taso

Huomioithan, että majoituksen taso sekä yleiset tilat eivät välttämättä vastaa kotimaan tasoa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Madagaskariin suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Muut rokotteet riskiarvion perusteella. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Madagaskarin matkoilla. Viisumi saadaan maahan saavuttaessa.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen