• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Aurinkoinen loma Agadirissa

 • Aurinkomatkat
 • 4 tai 7 yötä
 • Agadir
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Vietä seuraava lomasi Agadirin lämmöstä nauttien ja mielenkiintoiseen marokkolaiseen kulttuuriin tutustuen. Mukava loma odottaa!

Haluatko tuntea auringon lämpimät säteet ihollasi ja tepastella 10 kilometriä pitkällä hiekkarannalla? Jos vastaus on kyllä, niin ota seuraavalla lomallasi suunnaksi Marokossa sijaitseva Agadir, joka on kiehtovan eksoottinen lomakohde. Koko lomaa Agadirissa ei tarvitse viettää rannalla loikoillen, sillä vilkkaassa kaupungissa riittää tekemistä ja ihmeteltävää pidemmäksikin aikaa. Valmistaudu täyttämään D-vitamiinivarastosi, maistelemaan marokkolaisten herkkujen makuja ja vaikuttumaan markkinoiden valikoimasta. Matkasi kruunaa mukava majoitus puolihoidon kera. Marokko kutsuu!

Tarjous sisältää
 • 4 tai 7 yön majoitus Atlantic Hotel Agadirissa
 • Puolihoito
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Agadir
Lisävaihtoehdot
 • Päiväretki Essaouiraan
 • Päiväretki Massaan ja Tiznitiin nelivetokyydillä
 • Päiväretki Tioutiin ja Traoudantiin
Agadirin auringon alla

Noin 300 aurinkoista päivää vuodessa ja melkein 10 kilometrinen hiekkaranta ovat lomakaupunki Agadirin ehdottomat vetonaulat. Lomallasi pääset myös nauttimaan Atlantin valtameren aaltojen rauhoittavasta kohinasta ja ihailemaan näkymiä kaupungin laidalla kohoaville vuorille. Pääosassa loman aikana on tietysti pehmeällä hiekalla loikoilu, mereen pulahtaminen ja herkuttelu. Varaa kuitenkin aikaa myös paikallisten markkinoiden, soukien, tutkimiselle ja rennoille kävelyretkille pitkin kaupungin elämää viliseviä katuja. Nokka kohti Marokkoa!

Atlantic Hotel Agadir

 • Hotelli
 • Agadir, Marokko
restaurant 2

Moderni hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä rannalta. Hotellilla on helppoa viettää rentoja lomapäiviä ulkouima-altaan äärellä ja voit istuskella myös kattoterassilla, rentoutua hammamissa tai varata pientä lisämaksua vastaan hieronnan. Voit herkutella hotellin ravintolassa ja nauttia kylmiä juomia baarissa. Aamusi alkaa mukavasti aamiaisbuffetin äärellä. Hotellin yksityisrannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja (saatavuuden mukaan).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huone on kooltaan noin 20 m² ja se on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, minibaarilla, tallelokerolla, televisiolla ja kirjoituspöydällä. Kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

room 1

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Yhden hengen huone on kooltaan noin 20 m² ja se on varustettu vuoteen lisäksi ilmastoinnilla, minibaarilla, tallelokerolla, televisiolla ja kirjoituspöydällä. Kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Lisävalintaiset retket

Mikäli kaipaat lomaasi hieman ohjelmaa, niin varaa yksi tai useampi lisävalintaisista retkistämme.

 • Päiväretki Massaan ja Tiznitiin: Lähde viettämään mukava retkipäivä tutustuen Massan ja Tiznitin kiehtoviin seutuihin. Sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 8.00 ja ajomatka 60 kilometrin päässä sijaitsevaa Massan seutua kohti voi alkaa. Massa tunnetaan kauniista 33 800 hehtaarin kokoisesta kansallispuistostaan, joten seudun maisemia kelpaa katsella. Ensimmäinen pysähdys tehdään perinteisessä kalastajakylässä, joka on myös surffareiden suosiossa. Matka jatkuu ensimmäisen vierailukohteen jälkeen Massan kylään ja pysähdytte myös Sous Massan kansallispuistossa sekä Youssef Ben Tachfinen padolla. Pääset retken aikana myös Saharan dyynien äärelle nappaamaan muutaman kuvan sekä vierailemaan Tiznitissä, joka on kuuluisa hopeaesineistään. Paluu hotellille on noin klo 17.00.
 • Päiväretki Essaouiraan: Sinut noudetaan retkelle hotelliltasi noin klo 7.30 ja 170 kilometrin ajomatka Essaouiraan voi alkaa. Ensimmäinen pysähdys on noin 60 kilometrin ajomatkan jälkeen, jolloin pääset ihastelemaan upeita maisemia näköalapaikalla. Toisen pysähdyksen aikana pääset ihailemaan puissa kiipeileviä vuohia ja sen jälkeen kahvihetkelle berberikahvilassa. Itse Essaouiraan Retken päätteeksi pääset vierailulle arganöljyä valmistavalle tehtaalle. Paluumatka takaisin Agadiriin alkaa noin klo 15.00.
 • Päiväretki Tioutiin ja Traoudantiin: Sinut noudetaan retkelle klo 8.00 hotelliltasi ja noin 86 kilometrin ajomatka kauniissa maisemissa alkaa. Voit bongailla matkan varrella arganpuissa kiipeileviä vuohia sekä ihastella kauniita appelsiinipuita. Taroudantissa sinua odottaa vilkas kaupunki sekä kiinnostavat markkinat, joten varaa jalkaasi hyvät kengät, sillä pääset tutustumaan kaupungin vilskeeseen jalkaisin. Retken aikana pääset vierailulle myös Tioutiin, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Taroudantista. Tioutissa jaloittelun jälkeen on aika aloittaa noin 3,5 tunnin paluumatka Agadiriin.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,10 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 10-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
3–10 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Marokkoon suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen