• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unohtumaton rantahyppely Thaimaassa

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 14 yötä
 • Thaimaa
hinta alkaen € 1.639,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde ikimuistoiselle matkalla Thaimaahan ja näe Phuketin, Koh Phi Phin, Krabin sekä Khao Lakin paratiisirannat sekä majoitu tyylikkäissä hotelleissa.

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Haluatko upottaa varpaasi lämpimään hiekkaan, pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen meriveteen sekä painaa illalla pääsi mukavan hotellin pehmeälle tyynylle? Mikäli vastaus on kaikkiin kohtiin kyllä, niin lennähdä TravelBirdin matkassa Thaimaahan, jossa sinua odottaa kaikkien aikojen rantaloma. Pääset lomasi aikana nauttimaan Phuketin tunnelmasta, ihailemaan Koh Phi Phin kauneutta, tutustumaan luonnonkauniiseen Krabiin ja rentoutumaan tunnelmallisessa Khao Lakissa. Lomasi kruunaa majoitus viihtyisissä ja tyylikkäissä hotelleissa aamiaisineen, joten nyt vain laukut kasaan ja nokka kohti Thaimaata!

Tarjous sisältää
 • 2 yötä Phuketissa (Crowne Plaza Phuket Panwa Beach)
 • 2 yötä Koh Phi Phi -saarilla (Phi Phi Island Village Resort)
 • 4 yötä Krabilla (Ao Nang Fiore Resort)
 • 4 yötä Khao Lakissa (The Haven Resort Khaolak)
 • Aamiaiset
 • Buffetillallinen Haven Resort Khao Lakissa (ei sisällä juomia)
 • 10 % alennus ruoasta Haven Resort Khao Lakissa
 • 10 % alennus hoidoista Haven Resort Khao Lakin AQUAR Spassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Phuket
Reitti

Päivä 1-2: Phuket

Tervetuloa Thaimaahan! Laskeuduttuasi Phuketin lentokentälle on aika aloittaa loma virallisesti ja suunnata kuljettajan kyydissä ensimmäiselle hotellillesi. Karista pitkän lennon tomut mukavassa huoneessasi ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan Thaimaan rannoilla. Lomasi ensimmäinen pysäkki on P… Lue lisää

Crowne Plaza Phuket Panwa Beach

Päivä 3-4: Koh Phi Phi

Matkapäivänä 3 sinut noudetaan noin klo 9 aikaan aamulla, ja nouset kohti uusia seikkailuja vievän veneen kyytiin. Määränpäänä on useammasta saaresta koostuva Koh Phi Phi. Saarista vain Phi Phi Don on asuttu, mutta kaikilla saarilla riittää tietysti toinen toistaan upeampia rantoja ja kauniita m… Lue lisää

Phi Phi Island Village Beach Resort

Päivä 5-8: Krabi

Luonnonkaunis Krabi korkeuksiin kurottavine palmuine ja kauniin turkoosine merivesineen saa sinut varmasti hieraisemaan silmiäsi muutaman kerran. Kyseessä ei ole kangastus, vaan yksi monen Thaimaan-matkaajan ehdottomista suosikkikohteista, jonne saavut mukavasti venekyydillä viidentenä matkapäiv… Lue lisää

Aonang Fiore Resort & Spa

Päivä 9-12: Khao Lak

Tänään on aika aloittaa kiertomatkan viimeinen etappi ja lähteä kohti hurmaavaa Khao Lakia. Aloita aamusi maukkaalla aamupalalla ja kasaa sen jälkeen matkatavarasi kokoon, sillä sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 11. Perillä Khao Lakissa sinua odottaa rauhallinen lomatunnelma, joka vie sinut … Lue lisää

The Haven Khao Lak
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisella Haven Resort Khao Lakissa
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Huomioithan, että matka on tarkoitettu vain aikuisille.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaan matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään yksi tyhjä sivu.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Thaimaahan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen