• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Tunnelmallinen Bosnia ja Hertsegovina

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Bosnia ja Hertsegovina
hinta alkaen € 629,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde tutustumaan Bosnia ja Hertsegovinaan, jossa sinua odottaa autoilun ilot sekä majoitus kolmessa hotellissa aamiaisineen.

Oletko valmis kiehtovaan kiertomatkaan Bosnia ja Hertsegovinassa? Pakkaa matkalaukkusi, heitä aurinkolasit nenällesi ja hyppää vuokra-autoosi, jonka nokan suuntaat lomasi aikana kolmeen eri kohteeseen. Varaudu siis lumoutumaan Mostarin kaupungin kauneudesta, ihastelemaan trendikästä Sarajevoa ja pulahtamaan Adrianmeren aaltoihin Neumissa. Luvassa on siis kulttuurintäysteisiä hetkiä sekä rentoa rannalla loikoilua. Kuulostaa mitä mainioimmalta matkalta, eikö?

Tarjous sisältää
 • 2 yön majoitus Aparthotel Amicusissa (tai vastaavassa) Mostarissa
 • 2 yön majoitus Hotel Heccossa (tai vastaavassa) Sarajevossa
 • 3 yön majoitus Hotel Adriassa (tai vastaavassa) Neumissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
 • Meno-paluulennot Helsinki–Dubrovnik
Reitti

Päivä 1 & 2: Mostar

Matkasi alkaa lennolla Kroatian Dubrovnikiin, jonka lentokentällä sinua odottaa vuokra-autosi. Hyppää siis ratin taakse ja ota suunnaksi Mostar! Ajomatkaa on noin 130 kilometriä, ja perille päästyäsi voit suunnata ensimmäiselle hotellillesi jättämään matkatavarasi huoneeseesi. Lähde heti tutustu… Lue lisää

Amicus Aparthotel  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Sarajevo

Kiertomatkan seuraava kohde on maan pääkaupunki Sarajevo, jolla on monipuolinen historia ja kaupungista löytyykin paljon kiinnostavaa nähtävää. Kuljeskele Bašcaršijan kaupunginosassa, josta löydät muun muassa kauniin aukion ja Sebilj-suihkulähteen. Vierailusi aikana tulet varmasti myös huomaamaa… Lue lisää

Hotel Hecco  tai vastaava

Päivä 5 - 8: Neum

Kiertomatkan kulttuurintäyteisten kaupunkivierailujen jälkeen on mukavaa suunnata kohti rannikkoa ja kutsuvasti kimmeltävää Adrianmerta. Matka Sarajevosta kohti Neumia kulkee kauniissa vuoristomaisemissa, joten pääset matkan aikana ihastelemaan kuvankauniita näkymiä. Perille Neumiin päästyäsi vo… Lue lisää

Hotel Adria  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo, VW Polo 1.6 tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Rajanylitysmaksut
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei ole täysin esteetön

Vuokra-auto

Matkaan sisältyvät lennot ovat Dubrovnikiin, Kroatiaan. Huomioithan, että autoa noudettaessa sinun on ilmoitettava aikomuksestasi ylittää Kroatian ja Bosnia ja Hertsegovinan raja. Rajanylityksestä saatetaan myös periä paikan päällä lisämaksuja.

Maamiinat

Maamiinoja voi löytyä vielä joiltakin alueilta sotien jäljiltä. Kaupungeissa ei ole maamiinoihin liittyviä riskejä, mutta älä poistu tieltä harvaan asutuilla alueilla. Kannattaa välttää myös laajoja avoimia luontoalueita, hylättyjä rakennuksia ja kyliä, metsiä sekä päällystämättömiä teitä.

Ajaminen Bosnia ja Hertsegovinassa

Maan liikennekulttuuri poikkeaa huomattavasti suomalaisesta liikennekulttuurista. Tiet ovat kohtuullisessa kunnossa, mutta paikallisten ajotyyli on paikoittain melko huoletonta, joten ylimääräinen varovaisuus on autoillessa tarpeen.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen