• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiehtova Kiova ja mystinen Tšernobyl

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • Kiev
hinta alkaen € 609,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Kiinnostaisiko unohtumaton kokemus ja historian havina ukrainalaiseen tyyliin? Hyppää koneeseen kohti Kiovaa ja lähde opastetulle Tšernobyl-retkelle.

Hylättyjä rakennuksia, rikkoutuneita ikkunalaseja ja luonnon valtaamaa maisemaa – maailmanlopun näkymiä muistuttava maisema luo kaupunkiin mystisen tunnelman. Kyseessä on Ukrainassa sijaitseva Tšernobyl, jossa kaikkien aikojen vakavin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui Tšernobylin ydinvoimalassa vuonna 1986. Ajan kuluessa säteilytasot ovat laskeneet ja nyt voit lähteä kiehtovalle opastetulle retkelle niin sanotulle Tšernobylin suojavyöhykkeelle syventymään mystisen alueen salaisuuksiin. Tšernobyl-retken lisäksi pääset tutustumaan Kiovaan, joka on toistaiseksi hyvin piilossa pysynyt Itä-Euroopan helmi. 1100-luvun katedraalit, vaikuttava Äiti synnyinmaa -muistomerkki ja Neuvostoliiton aikaiset mahtipontiset rakennukset kohtaavat kaupungissa nykyaikaisen taiteen, kulttuurin ja arkkitehtuurin. Lähde mukaan ainutlaatuiselle seikkailulle!

Tarjous sisältää
 • 3 tai 4 yötä Art Hotel Bakkarassa (tai vastaavassa)
 • Aamiaiset
 • Kaupunkikierros Kiovassa
 • Koko päivän retki Tšernobyliin
 • Vierailu Museum of National Folk Architecture and Rural Life -museossa Pirogovossa (vain 4 yön matkalla)
 • Vierailu Kiovan luolaluostarissa eli Petšerskin lavrassa (vain 4 yön matkalla)
 • Kaikki kuljetukset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Kiova
Kiova – neuvostoajan tunnelmaa nykyaikaisessa kaupungissa

Kiova toivottaa matkailijat tervetulleiksi avoimin sylin! Kaupungin kiehtovan historian lisäksi löydät kaupungista kauniita nähtävyyksiä – ihaile 100 metriä korkeaa Äiti synnyinmaa -muistomerkkiä, Itsenäisyydenaukiota ja Pyhän Sofian katedraalia. On myös vaivan väärti lähteä käyskentelemään puistoihin, vanhaankaupunkiin ja Dnepr-joen varrelle. Voit jopa ottaa rennosti kaupungin rajojen sisäpuolella sijaitsevalla rannalla, joka löytyy talsimalla sillan yli Trukhanivin saarelle. Kiovan luolaluostari kuuluu kaupungin must see -kohteisiin, sillä sen historiallinen kellotorni piirtyy komeasti Kiovan modernia kaupunkikuvaa vasten. Löydät runsaasti esimerkkejä neuvostoaikaisesta arkkitehtuurista – tutustu esimerkiksi lentävää lautasta muistuttavaan betonirakennukseen, joka sijaitsee Ukrainian Institute for Scientific-Technical and Economic Information -rakennuksen yhteydessä. Lumoudut takuulla kiehtovasta Kiovasta!

Bakkara Art Hotel

 • Hotelli
 • Kiev, Ukraina
art hotel bakkara

Bakkara Art Hotel on laivaan rakennettu hotelli ja sen sijainti Dnepr-joen varrella mahdollistaa upeat panoraamanäkymät sekä joelle että kaupunkia kohti. Hotelli on sisustettu klassiseen tyyliin. Voit majoittumisesi aikana käyttää hyödyksesi baarin, Grand Piano Café -ravintolan ja kuntosalin palveluita. Hotelli tarjoaa mahdollisuuden harrastaa myös muita aktiviteetteja, kuten biljardia, keilausta, minigolfia ja lentopalloa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Lue lisää
art hotel bakkara

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Voit ihailla puistonäkymiä noin 19 m² kokoisen kahden hengen huoneen parvekkeelta käsin. Huone on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, sohvalla ja sohvapöydällä, työpöydällä, satelliittitelevisiolla, ilmastoinnilla, tallelokerolla sekä minibaarilla (lisömaksusta). Yksityisessä kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Päiväretki Tšernobyliin

Tiedän mitä mietit – retki Tšernobyliin ei välttämättä ensikuulemalta vaikuta kovin kutsuvalta! Nimi Tšernobyl tuo mieleen vuonna 1986 tapahtuneen ydinvoimalaonnettomuuden, jossa voimalan reaktori 4:n räjähdyksen myötä radioaktiivista säteilyä vapautui ilmakehään. Voit kuitenkin jättää uhkakuvat kotiin ennen matkaan lähtöä, sillä säteily on enää suhteellisen vähäistä eikä matkaankaan tarvitse lähteä yksin – kokenut opas johdattaa sinua autiolla Tšernobylin alueella. Suojakuorin päällystettyjen reaktoreiden lisäksi kaupungista löytyy laaja valikoima hylättyjä rakennuksia: asuin- ja toimistorakennuksia, urheiluhalleja, koulu, elokuvateatteri, uimahalli ja huvipuisto. Retken aikana vastaasi tulee pölyisiä huonekaluja, repaleisia koulukirjoja ja kaasunaamareita – aivan kuin olisit vierailulla kauhuelokuvan kuvauspaikalla. Historiallisen katastrofin tapahtumapaikka kutsuu pysähtymään hetkeen.

 • Otathan huomioon, että alle 18-vuotiaille ei myönnetä pääsyä Tšernobyliin. Kannathan aina passia mukanasi retken aikana, jotta henkilöllisyytesi voidaan varmistaa. Retken aikana liikutaan ryhmässä.
 • Tšernobyl-retki alkaa aamuvarhain klo 7.30 Kiovasta. Saat lisätietoa lähtöpaikasta hotellilta.
 • Matka Kiovasta Tšernobyliin kestää noin 2 tuntia. Vierailu Tšernobylissä kestää noin neljä tuntia. Retken aikana on tunnin mittainen lounastauko. Lounas sisältyy retkeen. Suosittelemme kuitenkin ottamaan retkelle mukaan juotavaa, sillä Tšernobylissä ei ole mahdollista ostaa juomia.
 • Retki järjestetään kolmantena matkapäivänä (poikkeus: mikäli kolmas matkapäivä on lauantai, Tšernobyl-retki järjestetään matkasi toisena päivänä).
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Ateriat, joita ei ole mainittu tarjouksessa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 82,00 - € 111,00

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Ukrainaan. Maassa voi oleskella viisumivapaasti 90 päivän ajan. Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä Ukrainaan matkustaessa.

Ikäraja

Huomioithan, että kaikkien matkaseurueen jäsenten täytyy olla vähintään 18-vuotiaita, sillä matkapakettiin sisältyvä päiväretki Tšernobyliin on sallittu vain yli 18-vuotiaille.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Bakkara Art Hotel sijaitsee aivan Dnepr-joella, sillä hotelli on rakennettu joessa aloillaan pysyttelevään laivaan. Hotelli sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Kiovan lentokentältä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen