• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Curaçao – Karibian paratiisisaari

 • Aurinkomatkat
 • 8, 11 tai 15 yötä
 • Curaçao
hinta alkaen € 1.399,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Miltä kuulostaisi tyylikäs rantahotelli uima-altaan kera Curaçaon länsirannikolla, turkoosin Karibianmeren äärellä? Täällä unelmat muuttuvat todeksi!

Valkoisia hiekkarantoja, turkoosin eri sävyissä hohtavaa vettä ja 28°C vuosittainen keskilämpötila tekevät Curaçaosta maanpäällisen paratiisin. Karibianmerellä olet niin kaukana arjesta kuin mahdollista ja tämä neljän tähden rantahotelli yhdellä kauneimmista saarista varmistaa, että laskeudut lomatunnelmaan alta aikayksikön. Mikäli haaveissasi siintää sukellusretki pinnanalaisen maailman ihmeiden keskelle, olet juuri oikeassa paikassa – olethan yhdessä saaren upeimmista sukelluspaikoista, jossa kirkkaansininen vesi takaa upeat näkymät ja valkoisena hohtavat hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan pulahduksen jälkeen. Ihaile Jan Kok -järven flamingoja, fiilistele lämpimän hiekan tuntua varpaidesi välissä tai tutustu Curaçaon pääkaupunkiin, Willemstadiin. Lähde ansaitulle lomamatkalle Karibian auringon alle!

Tarjous sisältää
 • 7, 10 tai 14 yötä Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resortissa****
 • 1 yö lentokoneessa
 • Majoitus ilman aterioita
 • Meno-paluulennot Helsinki–Willemstad
Lisävaihtoehdot
 • Päivittäiset aamiaiset
 • Vuokra-auto
Karibianmeren hohtava helmi

Karibianmeren eteläosasta löydät 444 km² kokoisen Curaçaon saaren, jonka kirkas merivesi ja yli 30 valkoista hiekkarantaa saavat sinut takuulla hieromaan silmiäsi. Entinen Alankomaiden siirtomaa houkuttelee puoleensa sukeltajia eri puolilta maailmaa, sillä Curaçaon henkeäsalpaava pinnanalainen maailma on vertaistaan vailla – ihmettele koralleja, merihevosia, rauskuja, barrakudia ja merikilpikonnia niiden luontaisessa elinympäristössä tai lähde aarrejahtiin saaren edustalla sijaitsevien laivanhylkyjen luo. Vedenpinnan yläpuolellakin riittää rutkasti nähtävää ja tehtävää: tutustu meriakvaarioon, talsiskele Kuningatar Emman ponttoonisillan yli ja ihaile Willemstadin Pundan alueen värikkäitä taloja. Curaçaossa kauniit näkymät eivät lopu kesken!

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort****

 • Hotelli
 • Curaçao, Curaçao
View

Väkijoukoista kaukana ja aivan rannan äärellä – löydät tämän tyylikkään neljän tähden hotellin Curaçaon länsiosasta. Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort hemmottelee matkailijaa uima-altaalla, kylpylällä (lisämaksusta), kattobaarilla ja ravintolalla. Hotellista löytyy myös sukelluskoulu ja syy on selkeä, sillä alue on yksi Curaçaon kauneimmista sukelluskohteista. Hotelli sijaitsee Rif St. Marien luonnonpuiston keskellä.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
Bedroom

Economy-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Joko ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa sijaitsevasta economy-huoneesta löytyy parivuode, keittonurkkaus, nojatuolit ja suihkulla varustettu yksityinen kylpyhuone. Vaalein sävyin sisustettujen huoneiden yhteydessä on myös parveke tai terassi, jolta on osittainen merinäkymä.

Bedroom

Deluxe-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Deluxe-huone on samankaltainen kuin economy-huone, mutta se sijaitsee hotellin etupuolella, kylpylän läheisyydessä, joko ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa. Huoneesta löytyy parivuode, keittonurkkaus, nojatuolit ja suihkulla varustettu yksityinen kylpyhuone. Vaalein sävyin sisustettujen huoneiden yhteydessä on myös parveke tai terassi, jolta on suora näkymä merelle.

Balcony

Perhehuone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan perhehuoneen yhteydessä on kaunis terassi, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Vaalein sävyin sisustetusta huoneesta löytyy parivuode, vuodesohva, keittonurkkaus ja suihkulla varustettu yksityinen kylpyhuone.

TravelBird suosittelee
 • Aaltojen mylvinnän äärelle

  Curaçaon pohjoisosa on täynnä luonnonihmeitä – täällä meri kohtaa kalkkikivijyrkänteet, korkeat aallot valtaavat maanalaiset luolat ja soratiet risteilevät pitkin rauhallista pohjoisrannikkoa. Puiston eri osista löytyy myös suojeltuja kilpikonnien pesintäalueita.

  Puisto Shete Boka National Park Puisto
 • Unelmaranta vailla vertaansa

  Curaçaosta löydät maailman kauneimpiin kuuluvia hiekkarantoja, mutta osa tunnetuimmista rannoista on hyvinkin suosittuja. Kokeile siispä jotakin uutta ja suuntaa kohti Daaiboo Beach -rantaa, joka sijaitsee pienessä lahden poukamassa. Rentoudu valkoisesta hiekasta ja turkoosinsinisestä merivedestä nauttien!

  Ranta Daaibooi Beach Ranta
Tietoa vuokra-autosta

Suosittelemme varaamaan vuokra-auton, sillä Curaçaosta löytyy kehnosti julkisen liikenteen yhteyksiä. Saarella on monia kauniita rantoja, joiden luo pääset vaivatta ja nopeasti autolla. Mikäli päätät olla varaamatta vuokra-autoa, voit ottaa taksin lentokentältä hotellillesi noin 50 Yhdysvaltain dollarin hintaan yhteen suuntaan.

Sinulla on käytössäsi KIA Picanto tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta. Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 200–400 Yhdysvaltain dollarin arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
Pääkuljettajan täytyy olla vähintään 25-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva ajokortti. Huomioithan, että jos olet 21–25-vuotias, saatat joutua maksamaan nuoren kuljettajan lisän. Lisä maksetaan paikan päällä.
Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna, ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
Mikäli noudat vuokra-autosi vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, saatat joutua maksamaan lisämaksun, joka maksetaan paikan päällä.
Lisäkuljettaja voidaan lisätä pyynnöstä ja lisämaksusta, joka maksetaan paikan päällä.
Vakuutukset: riskitön takuu, kattava vakuutus, varkaussuoja sekä ikkunoiden, renkaiden, alustan ja katon vahinkosuoja.
Voit lisätä varaukseesi GPS-navigaattorin paikan päällä lisämaksua vastaan.
Voit lisätä varaukseesi lastenistuimen paikan päällä lisämaksua vastaan.

Vastaanotat yksityiskohtaiset käyttöehdot ja kupongin vuokra-autoasi varten 2 viikkoa ennen matkaan lähtöä. Auto on noudettavissa Curaçaon kansainväliseltä lentokentältä ja se palautetaan samaan paikkaan vuokra-ajan päättyessä.

Otathan huomioon, että TravelBirdiltä matkan varannut henkilö on automaattisesti pääkuljettaja ja hänellä täytyy olla omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa edellä mainittu takuumaksu.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Vuokra-auto (voit lisätä vuokra-auton matkaasi varausvaiheessa)
 • Ateriat (voit lisätä aamiaiset matkaasi varausvaiheessa)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Economy-huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Deluxe-huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Perhehuone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Curaçaoon alle 30 päivän ajaksi. Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

On suositeltavaa, että passi on voimassa Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Curaçaoon suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Lääkärin riskiarvion perusteella voi olla suositeltavaa hankkia rokote B-hepatiittia ja lavantautia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja se on yksi Curaçaon upeimmista sukelluskohteista. Saaren pääkaupunki Willemstad on noin 28 kilometrin päässä hotelliltasi. Lentokentälle on matkaa noin 19 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen