• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Maukas kiertomatka Toscanaan

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 9 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 749,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Seikkaile vuokra-autolla huristellen vehreiden sypressien, mykistävien näkymien ja maittavan ruoan Toscanassa kolmessa hotellissa majoittuen.

Miltä kuulostaisi välimerellisten maisemien ihailu korkeiden sypressipuiden varjossa? Näet ympärilläsi henkeäsalpaavan kauniita kukkuloita, runsauttaan notkuvia oliivipuita ja hurmaavia maatiloja. Auto on jätetty parkkiin tien reunaan, sillä näkymät ovat liian kauniita vain ajaaksesi niiden ohitse. Vuokra-auto tekee matkanteosta erityisen vaivatonta – määräät oman tahtisi ja teet pysähdyksiä silloin, kun itse haluat. Tervetuloa Toscanaan, yhteen Italian kiehtovimmista seuduista! Valmistaudu häkeltymään historiallisten kaupunkien lumoavasta tunnelmasta Firenzessä ja Sienassa. Herkkusuiden paratiisi takaa unohtumattomia makuelämyksiä ja viinin ystävä ei jää mistään vaille, joten nautiskele italialaiseen tapaan. La dolce vita odottaa!

Tarjous sisältää
 • 1 tai 2 yötä Hotel Calamidorossa (tai vastaavassa) Pisassa
 • 2 tai 3 yötä Hotel Sant’Ubertossa (tai vastaavassa) Sienassa
 • 3 yötä in Hotel Fattoria degli Usignoli (tai vastaavassa) Firenzessä
 • 1 lisäyö Hotel Calamidorossa (tai vastaavassa) Pisassa
 • Aamiaiset
 • Uima-altaiden käyttö (kesäkuusta syyskuun puoleenväliin)
 • 3 ruokalajin illallinen saapumispäivänä Hotel Sant'Ubertossa ja Fattoria degli Usignolissa
 • Pääsy golf-radalle Hotel Calamidorossa
 • 4 ruokalajin illallinen saapumispäivänä Hotel Calamidorossa
 • Paketti käsintehtyä toscanalaista pastaa huoneessasi Hotel Calamidorossa
 • Kaksi pientä kivennäisvesipulloa Hotel Colomidorossa
 • Pääsy hyvinvointialueelle kerran majoittumisen aikana Hotel Sant'Ubertossa
 • Vuokra-auto
 • Meno-paluulennot Helsinki–Pisa
Tunnelmallinen Toscana

Kukaan ei voi kieltää, etteikö Toscana olisi yksi Italian kauneimmista seuduista. Täällä jokainen lomalainen löytää haluamansa: ylväitä vuoria, huimaavan hienoja näkymiä, kulttuurillisia elämyksiä aina keskiajasta renessanssiin – unohtamatta erinomaista ruoka- ja viinitarjontaa! Mikset siis lähtisi matkaan sekoittamaan omaan makuusi sopivaa lomacocktailia viinitarhojen ja oliivipuiden ääreltä? Toscanan alueen erikoisuudet kutsuvat sinua rentoutumaan.

Reitti

Päivä 1: Pisa – seikkailusi alku!

Benvenuti in Italia! Toscanan kiertomatkasi alkaa lentosi laskeuduttua Pisan lentokentälle, josta saat vuokra-auton käyttöösi koko lomasi ajaksi. Nyt on aika asettaa aurinkolasit nenälle ja laittaa unelmiesi lomasoittolista raikamaan tarttuessasi rattiin. Kenties Eros Ramazzotti saisi matkaseuru… Lue lisää

Hotel Calamidoro  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Kohti Sienaa kaunista rannikkoa pitkin

Luvassa on lisää huikeita maisemia, kun suuntaat vuokra-autosi nokan viehättävien kylien läpi Italian rannikkoa kohti. Herkuttele kalakeitolla tai kenties jollakin muulla kala-annoksella – olethan aivan meren äärellä, joten tämän tuoreemmaksi tuskin merenelävien osalta enää pääsee. Tee käännös S… Lue lisää

Hotel Sant'Uberto  tai vastaava

Päivä 4 - 6: Suunnaksi Firenze

Oletko valmis lähtemään lomamatkasi kenties kauneimmalle ajelulle? Suunnatessasi Firenzeen huristelet Chiantin alueen satumaisen kauniiden maisemien läpi. Maailmankuulut Chiantin viinit ovat täältä lähtöisin ja julkisuuden henkilöillä, kuten Stingillä ja Robert de Nirolla, on jopa omat viinitila… Lue lisää

Fattoria degli Usignoli  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Paluu Pisaan

Kiertomatkasi loppu alkaa jo häämöttää, mutta sitä ennen sinulla on vielä edessäsi upeita kokemuksia. Vieraile Luccan tai Pisan kaupungeissa, joista molemmat ovat hotelliasi lähellä. Lucca on tyypillinen italialainen kaupunki, jossa vastaasi tulee lumoavia aukioita, lukuisia kirkkoja ja maailman… Lue lisää

Hotel Calamidoro  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Ateriat, joita ei ole mainittu tarjouksessa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
3–6 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
7–12 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Saatavilla Hotel Sant'Ubertossa 5,00 € hintaan per yö, ja Fattoria degli Usignolissa 10,00 € hintaan per yö. Saatavilla maksutta Hotel Calamidorosa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Hyvinvointialueen käyttö Hotel Sant’Ubertossa

Voit käyttää Hotel Sant'Uberton hyvinvointialuetta kerran majoittumisesi aikana, sisältäen saunan ja kuntosalin käytön.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen