Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoilun hurmaa upeassa Etelä-Ruotsissa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Ruotsi
hinta alkaen € 499,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Ruotsin eteläisten osien mahtaviin maisemiin vuokra-autolla huristellen ja neljässä eri hotellissa majoittuen.

Välkommen till Sverige! Länsinaapurimme kutsuu mukavalle kiertomatkalle, jonka aikana pääset ajelemaan muun muassa Skånen, Smålandin ja länsirannikon upeisiin maisemiin. Huristele siis omaan tahtiisi halki vehreiden metsä- ja peltomaisemien, katsele ikkunasta hurmaavia rannikkonäkymiä, ihastele sieviä punamullattuja taloja sekä poikkeile kiinnostavissa kylissä ja kaupungeissa etsimässä kotoisia kahviloita, joihin istahtaa kahvikupposen ja kanelipullan äärelle. Yövyt matkan aikana Malmössä, Karlskronassa, Jönköpingissä ja Kungälvissä, joista jokaisella on paljon tarjottavaa. Luvassa on siis mitä mukavin kiertomatka, joten koska lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Kööpenhamina
 • 2 yön majoitus Malmössä (Good Morning Malmö)
 • 1 yön majoitus Karlskronassa (First Hotel Statt)
 • 1 yön majoitus Jönköpingissä (Grand Hotel)
 • 2 yön majoitus Kungälvissä (Hotel Fars Hatt)
 • 1 yön majoitus Malmössä (Good Morning Malmö)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Reitti

Päivä 1 & 2: Hallå Malmö!

Laskeudut tänään Kööpenhaminan lentokentälle, jossa sinua odottaa vuokra-autosi. Pakkaa siis matkatavarasi autoon ja aloita matka kohti Ruotsia ylittämällä komea Juutinrauman silta. Huomioithan, että siltamaksu ei sisälly tarjoukseen. Suuntaa Malmössä sijaitsevalle hotellillesi, rentoudu hetki h… Lue lisää

Good Morning + Malmo

Päivä 3: Karlskrona kutsuu

Kolmantena matkapäivänä on aika aloittaa ajomatka halki Skånen ja Blekingen maisemien kohti Karlskronan rannikkokaupunkia. UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle kuuluva kaupunki on kiehtova, mutta nauti ensin ajomatkan mahtavista maisemista ja poikkeile matkan varrella sijaitsevissa kaupunge… Lue lisää

First Hotel Statt

Päivä 4: Småland odottaa

Neljäntenä matkapäivänä on jälleen aika hypätä ratin taakse ja huristella kohti Jönköpingiä. Matka perille kulkee ohi kauniisti kimmeltävien järvien ja halki vehreiden maisemien. Välillä voit bongata maisemien keskeltä myös tietysti kauniita punamultaisia taloja! Kannattaa ajomatkan aikana harki… Lue lisää

Grand Hotel Jönköping

Päivä 5 & 6: Suuntana Kungälv

Viidentenä matkapäivänä on aika suunnata auton nokka kohti Länsi-Ruotsia ja hurmaavaa pikkukaupunkia nimelta Kungälv. Ajele perille omaan tahtiisi ja nauti auton ikkunoista avautuvista maisemista! Päästyäsi perille voit aloittaa tutustumisen Kungälvin kuvaukselliseen keskustaan ja nuuskia ilmass… Lue lisää

Hotel Fars Hatt

Päivä 7 & 8: Kotimatka alkaa

Seikkailu Ruotsissa alkaa lähestyä loppuaan, mutta ennen kotimatkaa takaisin Suomeen ehdit vielä nauttia autoilusta Hallandin halki kohti Malmöä. Matkan aikana kannattaa pitää tauko Varbergissä ja kävellä pitkin siellä sijaitsevaa komeaa ja koristeellista laituria. Myös Landskronan kaupunki on o… Lue lisää

Good Morning + Malmo

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • HUOM: Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa kr 335,00 arvoinen takuumaksu.
 • Saat vuokra-auton (Ford Fiesta 4dr tai vastaava) käyttöösi paikassa Copenhagen Kastrup.
 • Ajokortin on oltava ollut voimassa vähintään 1 vuoden.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Tanskan ja Ruotsin välillä sijaitsevan Juutinrauman siltamaksu. (Kannattaa hankkia etukäteen BroPas, jolla saa alennuksen siltamaksusta. Hanki Bropas osoitteesta www.oresundsbron.com/en/bropas)
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 52,00

Vuokra-auto

Huomioithan, että Tanskan ja Ruotsin rajan ylittäminen vuokra-autolla saattaa johtaa paikan päällä maksettaviin lisämaksuihin. Vuokraamolle on myös auton noudon yhteydessä pakollista ilmoittaa, että aikomuksena on ylittää vuokra-autolla maiden välinen raja.

Pysäköinti

Good Morning Malmö: Maksullinen pysäköinti hotellilla
First Hotel Statt: Maksullinen julkinen pysäköinti
Grand Hotel: Maksullinen julkinen pysäköinti
Hotel Fars Hatt: Maksuton julkinen pysäköinti

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen