• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoretkeilyä Provencen maaseudulla

 • Aurinkomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Aurons
hinta alkaen € 429,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde unelmalomalle kokemaan Etelä-Ranskan maalaismaisemat omaan tahtiisi vuokra-autolla ja yövy tunnelmallisessa Hôtel le Domaine de la Reynaudessa.

Unohtumaton loma Ranskan maaseudun sydämessä odottaa. Kaunis Provence kutsuu aurinkoa, rauhaa ja upeita maisemia rakastavat lomailijat luokseen. Koe lomallasi pala aidointa Ranskaa – vietä rentoja lomapäiviä hotellin uima-altaalla loikoillen, nauti taivaallisista kulinaristisista elämyksistä ja maistele paikallista viiniä auringon laskiessa horisontin taakse. Hurmaavaan Provenceen ja sen historiallisiin kaupunkeihin sekä kiehtoviin nähtävyyksiin tutustut vaivattomasti tarjoukseen kuuluvalla vuokra-autollasi. Varaa elämyksellinen matkasi Ranskaan jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Nizza
 • Hotel le Domaine de la Reynaude: 5 tai 7 yötä
 • Aamiaiset
 • Yksi illallinen per henkilö majoittumisen aikana
 • Vuokra-auto
Provencen alueen ihmeet

Tervetuloa Provenceen, jossa sinua ympäröivät kuvankauniit laventelilaaksot, historialliset kaupungit ja vehreät viiniviljelmät. Provence tunnetaan ennen kaikkea auringosta, vuoristoisista maisemista, hienohiekkaisista rannoista sekä villihevosista. Koet Ranskan maaseudun parhaat palat lomallasi – majoitut Provencen sydämessä, josta matkaat alueen kiehtovimpien ihmeiden äärelle vaivattomasti vuokra-autoa hyödyntäen. Seikkaile Salon-de-Provencen keskiaikaisilla kujilla, tee unohtumaton päiväretki ainutlaatuiseen Marseilles'iin ja vieraile Valensolen tyrmäävän kauniissa laventelilaaksoissa. Pitkien lomapäivien jälkeen voit rauhoittua hotellin uima-altaalla tai sen vehreässä puutarhassa. Unelmien loma Ranskassa odottaa!

Hotel le Domaine de la Reynaude

 • Hotelli
 • Aurons, Ranska
Domaine de la Reynaude - courtyard

Majoituksesi Auronsissa sijaitsee Provencen alueen sydämessä, idyllisesti luonnon ympäröimänä. Hotellilta pääset vaivattomasti tutustumaan lähialueen kohteisiin ja esimerkiksi Salon-de-Provencen kaunis kaupunki sijaitsee vain 9 kilometrin päässä. Hotelli on rakennettu historialliseen 1500-luvun rakennukseen, tarjoten näin lomalle palan menneisyyden havinaa. Voit nauttia ihanista lomapäivistä joko luonnon helmassa tai hotellin uima-altaalla. Lisämukavuutta lomalle tuovat monipuoliset aktiviteetit, kauniit patikointireitit, tenniskentät sekä hotellin ravintola (huomioithan, että ravintola on suljettu sunnuntaisin).

 • +1
Lue lisää
Komfortrum

Kahden hengen Comfort-huone

Hotellin kotoisat ja valoisat kahden hengen Comfort-huoneet on varustettu kahdella yhden hengen vuoteella tai parivuoteella. Huoneesta löydät myös television, ilmastoinnin ja lämmityksen, puhelimen ja tallelokeron. Yksityisessä kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme ja hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Ranskassa ja lumoavassa Provencessa riittää nähtävää ja tehtävää lomasi jokaiselle päivälle! Tässä parhaat vinkkimme lomailijan inspiraatioksi.

 • Salon-de-Provence: noin 9 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitseva Salon-de-Provence henkii aitoa ranskalaista tunnelmaa. Vieraile Château de l'Empérin linnoituksessa, seikkaile kaupungin kapeilla kujilla ja osta tuliaisiksi käsintehtyä saippuaa.
 • Pélissanne: Pélissanne hurmaa välittömällä tunnelmallaan. Kylässä voit viettää aikaa vierailemalla sen kellotornissa tai maistelemalla paikallisesti tuotettuja herkkuja. Pélissanne sijaitsee noin 5 kilometrin päässä hotelliltasi.
 • Camarguen luonnonpuisto: Camarguen puisto sijaitsee Rhône-joen kahden pääsuiston välissä. Kasteikkoalue on koti muun muassa yli 400 lintulajille ja villihevosille. Puiston tunnetuin lintulaji on flamingo. Caramguen luonnonpuisto sijaitsee noin 40 kilometrin päässä hotelliltasi.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Citroen C3, Toyota Aygo, Peugeot 207, Opel Corsa tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

16:00 - 19:30

Check-out klo

08:00 - 11:30

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hôtel le Domaine de la Reynaude sijaitsee Ranskan upealla maaseudulla, Provincen alueella. Nizzan lentokentälle on matkaa hotellilta noin 215 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen