Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Vaella vuoriston seinämiä Andalusiassa

 • Aurinkomatkat
 • El Burgo
hinta alkaen € 1.099,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kapua andalusialaisen vuoriston seinämiä Caminito del Rey -vaellusreitillä Malagan lähellä ja lepää 5 yötä vanhaan kartanoon rakennetussa hotellissa.

Andalusian luonnon aarteet odottavat löytäjäänsä Caminito del Reyn varrella. Kuninkaan polkunakin tunnettua vaellusreittiä pidettiin aikoinaan Euroopan vaarallisimpana, mutta perusteellisen kunnostuksen jälkeen se vetää jälleen puoleensa unohtumattomien kokemusten etsijöitä. Malagan pohjoispuolella sijaitseva legendaarinen reitti vie sinut Desfiladero de los Gaitanes -rotkon läpi ja hemmottelee hätkähdyttävillä maisemilla. Sido vaelluskenkäsi nauhat tiukalle ja nappaa kiikarit matkaasi, sillä luonnonpuiston keskellä kulkeva reitti tarjoaa mahdollisuuden bongata uljaita kotkia ja ketteriä vuoristovuohia. Patikoinnin vastapainoksi voit rentoutua 5 yötä 1800-luvun kartanoon rakennetussa hotellissa El Burgon kylässä, Malagan ja Rondan välissä. Vuokra-auton ansiosta ympäröivään luontoon tutustuminen sujuu vaivattomasti. Oletko valmis tähän espanjalaiseen seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Malagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 yön majoitus La Casa Grande del Burgossa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Caminito del Rey

Caminito del Rey rakennettiin 1900-luvun alussa Desfiladero de los Gaitanes -rotkon läpi kulkevaksi huoltoreitiksi El Chorron kylän ja patotyömaan välille. Reitti nimettiin Kuninkaan poluksi Espanjan hallitsija Alfonso XIII:n kuljettua sitä pitkin padon avajaisiin vuonna 1921. Reitti sijaitsee Desfiladero de los Gaitanesin luonnonpuistossa, joka on luontointoilijoiden keskuudessa suosittu kohde. Alueelle ominaiset korkeat vuoret, jyrkänteet, kirkkaansiniset järvet ja joet tekevät siitä ainutlaatuisen kauniin luontokohteen. Ajan myötä reitti rapistui ja se poistettiin lopulta käytöstä vuosituhanteen vaihteessa.

Vajaan 8 kilometrin pituinen reitti avattiin yleisölle täysin uudistettuna keväällä 2015. Sen kallio-osuudet varustettiin tukevilla puusilloilla, joten matkaan voi lähteä rauhallisin mielin. Pakkaathan mukaan patikointiin soveltuvat kengät sekä riittävästi ruokaa ja juomaa, sillä reitin varrella ei ole ostosmahdollisuutta. Näiden eväiden avulla pääset nauttimaan komeiden kallioseinämien karusta pinnasta, alapuolellasi virtaavan veden äänestä ja havumetsän miellyttävästä tuoksusta.

La Casa Grande del Burgo

 • Hotelli
 • El Burgo, Espanja
exterior

El Burgon kylässä sijaitseva hotelli on rakennettu eleganttiin 1800-luvun kartanoon hiljaisen ja rauhallisen miljöön keskelle. Casa Grande del Burgossa on säilytetty sen alkuperäinen sisustus ja arkkitehtuurinen tyyli, kuten kaltevat katot ja puiset kattopalkit. Voit rentoutua syventymällä kirjaan olohuoneessa, tulitakan äärellä tai terassilla. El Burgon kylä sijaitsee kuuluisan Ruta de los Pueblos Blancos -reitin lähellä, joka kulkee useiden kauniiden andalusialaisten kylien läpi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Modernilla otteella ja 1800-luvun charmilla sisustettu huone sisältää parivuoteen tai kaksi yhden hengen vuodetta, ilmastoinnin, television ja puhelimen. Yksityisessä kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaine ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Huomioitavaa

7,7 kilometrin pituisen Caminito del Rey -reitin varrelle mahtuu isompia nousuja ja askelmia, joten vaellus vaatii kohtalaista kuntoa ja kunnolliset varusteet.

Sijainti

Hotelli sijaitsee El Burgon kylässä, Malagan ja Rondan kaupunkien välissä. Malagaan on matkaa noin 70 kilometriä ja Ronda sijaitsee noin 30 kilometrin päässä. Caminito del Rey -vaellusreitti on noin 30 kilometrin päässä hotellilta. Lentokentältä on matkaa hotellille noin 75 kilometriä, joka taittuu kätevästi vuokra-autolla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen