• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ruokaintoilijan Marrakech

 • Kaupunkilomat
 • 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 yötä
 • Marrakesh
hinta alkaen € 509,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Eksoottisia elämyksiä ja kokkailua Marokossa: 3–7 yötä Riad Moulayssa, Marrakechin medinassa. Sisältää kokkauskurssin ja kuljetukset!

Marrakech – loputtomien värien maailma, jossa kulttuuri, historia ja lumoavat ruoka-aarteet kohtaavat. Tällä matkalla tulet tutustumaan Marokon eksoottisiin ruokiin sekä vähintään yhtä jännittävään pääkaupunkiin, Marrakechiin. Pääset oppimaan tarjoukseen sisältyvän kokkauskurssin aikana lisää paikallisesta ruokakulttuurista, ja majoittuessasi medinan sydämessä, olet aivan keskellä kaikkia kaupungin tapahtumia. Anna Marokon lumota sinut!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Marrakech
 • 3, 4, 5 tai 7 yön majoitus Riad Moulayssa
 • Aamiaiset
 • Kokkauskurssi Le Medina Privilégessa 2. matkapäivänä
 • Kaikki kuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Yksityinen kierros Marrakechin nähtävyyksillä, väh. 2 hengelle (ei sis. sisäänpääsymaksuja)
 • Yksityinen vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa, väh. 2 hengelle (sis. sisäänpääsyn Majorellen puutarhaan)
 • Retki Ouzoudin putouksille
Marrakechin medina

19 kilometrin pitkän historiallisen vaaleanpunaisen muurin sisältä löytyvä medina on pysäyttävä näky kaikkine väreineen. Soukit, arabialaiset lamput ja satumaiset kapeat kujat ovat vain muutamia asioita, joita tulet UNESCOn suojelemassa medinassa kohtaamaan. Medinan ehdoton keskus on Jemaa el-Fna -aukio, joka herää henkiin auringon laskiessa vaaleanpunaisen kaupungin muurien taakse. Kulje etanakojujen, käärmeenlumoojien, akrobaattien ja muusikoinen keskellä ja koe aitoa marokkolaista eksotiikkaa.

Riad Moulay

 • Hotelli
 • Marrakesh, Marokko
Pool

Perinteinen Riad Moulay sijaitsee Marokon pääkaupungin sydämessä, vain noin 800 metrin päässä Jemaa el-Fna -aukiolta. Riad tarjoaa vierailleen hammamin, jonne pääsee lisämaksua vastaan, kattoterassin, josta avautuu lumoavat maisemat vilkkaaseen Marrakechiin sekä virkistävä hetkiä tarjoilevan uima-altaan. Aloitat aamusi perineisellä marokkolaisella aamiaisella ja voit halutessasi myös nauttia ravintolassa lounasta tai illallista. Riadin henkilökunta on käytettävissäsi vuorokauden ympäri ja he auttavat myös varaamaan retkiä. Bahian palatsi sijaitsee noin 600 metrin päässä ja lentokentälle on matkaa noin 6 kilometrin päässä.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Lue lisää
Bedroom

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Riadin kahden hengen huoneet on sisustettu värikkäästi ja perinteiseen marokkolaiseen tyyliin. Huoneesta löytyy vuode sekä istuma-alue, ilmastointi, puhelin ja taulutelevisio. Yksityisessä kylpyhuoneessa on kylpyamme.

Lisävaihtoehdot

 • Yksityinen kierros Marrakechin nähtävyyksillä (väh. 2 hengelle): Kierroksen aikana näet Marrakechin kohokohdat, kuten Bahian palatsin, Koutoubian moskeijan minareetin ja Saadien haudat. Englantia puhuva opas noutaa sinut hotellilta puoli päivää kestävälle kierrokselle. Tarkan noutoajan ja -päivän saat tietää saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että kierros ei sisällä sisäänpääsymaksuja.
 • Yksityinen vierailu kasvitieteellisissä puutarhoissa (väh. 2 hengelle): Ensimmäinen pysähdys on Majorellen puutarha, jonka on suunnitellut ranskalainen taiteilija Jacques Majorelle. Puutarha on rauhallinen keidas keskellä kaupunkia. Seuraavaksi sinut kuljetetaan Menaran puutarhaan, josta on upeat maisemat Atlas-vuorielle. Kotimatkalla ohitat Agdalin puutarhan hevosvaunussa. Retkelle lähdetään noin klo 10.00 ja se kestää puoli päivää. Sisältää sisäänpääsymaksun Majorellen puutarhaan.
 • Retki Ouzoudin putouksille: Oliivilehtojen keskeltä löydät majesteettiset Ouzoudin putoukset, jotka putoavat 110 metriä kallion korkeuksista alaspäin. Paikan päällä pystyt ihailemaan putouksia useasta eri perspektiivistä. Koko päivän kestävä retki järjestetään 8–12 hengen ryhmässä. Sinut noudetaan riadista noin klo 8.00 ja tuodaan myös takaisin riadiin retken päätyttyä.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Kokkauskurssi

Lähtö matkan toisena päivänä noin klo 10.00 kohti Le Medina Privilégea
Saapuminen noin klo 10.20 Le Medina Privilégeen
Lähtö soukeille tekemään ruokaostokset
Ostoskierroksen jälkeen aloitat muiden osallistujien kanssa Le Medina Privilégessa kokkailun kokin opastuksella
Kokkauskurssilla valmistettu lounas noin klo 12.20 ja 20 minuutin rentoutumista Le Medina Privilégen uima-altaalla
Paluu takaisin Riad Moulayyn noin klo 14.00

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Juomarahat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

13:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus per majoituskerta
3–11 vuotiaat lapset: 50% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: 10% alennus per majoituskerta

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 242,00

Passivaatimukset

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Marokkoon suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Riad Moulay sijaitsee medinan sydämessä noin 800 metrin päässä Jemaa el-Fna -aukiolta. Marrakechin lentokentälle on matkaa noin 6 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen