Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Praha ja Krakova yhdessä paketissa

 • Kiertomatkat
 • Puola, Tšekki
hinta alkaen € 589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kuvittele unelmiesi kaupunkiloma ja kerro se kahdella – koe Prahan ja Krakovan ikimuistoiset näkymät yhden ja saman 4 tai 6 yön seikkailun aikana.

Haaveidesi lomakaupungit Praha ja Krakova ovat lyömätön yhdistelmä – ja nyt ne molemmat ovat helposti kättesi ulottuvilla. Vain junamatkan päässä toisistaan sijaitsevat Keski-Euroopan kaunokaiset vievät sinut ihailemaan historiallisia maisemia ja kävelemään pitkin sekä Vltavan että Vistulan joenvarsia. Saat kaiken irti molemmista kohteista lepäämällä yösi viihtyisissä hotelleissa. Koe yhden ja saman matkan aikana Kaarlensillan kauniit pyhimyspatsaat ja Mucha-museo Prahassa sekä Kazimierzin juutalaiskaupunginosa ja renessanssiaikainen Verkahalli Krakovassa. Tšekkiläiset oluet ja puolalaiset pierogit odottavat nautiskelijaansa!

Tarjous sisältää
 • Lennot väleillä Helsinki-Praha ja Krakova-Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Yardenissa aamiaisineen
 • 2 tai 3 yön majoitus Elizabeth Suitesissa ilman aamiaisia
 • Junamatka Prahasta Budapestiin
 • Pullo viiniä huoneessa Elizabeth Suitesissa
 • Huoneluokan korotus Junior Deluxe -sviittiin Elizabeth Suitesissa
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 13.00 Elizabeth Suitesissa
Lisävaihtoehdot
 • Huoneluokan korotus huoneeseen puutarhanäkymällä Hotel Yardenissa
Kokemuksien Praha ja Krakova

Kahden kaupungin seikkailu on tehty varsin vaivattomaksi. Uppoudu Prahan historiallisiin maisemiin Vltava-joen molemmin puolin ja hyppää junan kyytiin kohti toista upeaa kohdetta, Krakovaa. Rikkaat tarinat ja vaikuttavat nähtävyydet takaavat sinulla laajan valikoiman kokemuksia, joista voit vapaasti valita mielesi mukaan. Uppoudu keskiaikaisten linna-alueiden salaisuuksiin yhtä lailla Prahan linnassa kuin Krakovan Wawelin linnassakin. Maistele myös paikallisia erikoisuuksia, kuten tšekkiläisiä palačinky-pannukakkuja ja puolalaisia gołąbki-kääryleitä. Lähde kiireettömälle kävelylle Prahan Kaarlensillan kupeeseen Kampa-saarelle ja katoa hetkeksi maan alle Krakovan Rynekin maanalaiseen galleriaan. Kaksin aina kaunihimpi – kaupunkilomankin kohdalla!

Reitti

Päivä 1 & 2: Praha

Kahden unelmakaupungin matkasi lähtee käyntiin Prahasta, jossa yövyt mukavasti neljän tähden hotellissa. Nyt on aika tutustua taianomaiseen kaupunkiin, jossa on rutkasti koettavaa useammankin päivän ajaksi. Älä unohda ladata kamerasi akkua, sillä edessä on monia ikuistamisen arvoisia näkyjä. Zoo… Lue lisää

Elizabeth Suites

Päivä 3 & 4: Krakova

Junamatkan päätteeksi löydät itsesi Puolan toiseksi suurimmasta kaupungista, Krakovasta. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja rentoa joutenoloa. Hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa taianomaisen kurkistuksen menneisiin aikoihin. Vieraile Euroopan suu… Lue lisää

Yarden Aparthotel Krakow
Junamatka Prahasta Krakovaan

Tarjoukseen sisältyy junamatka Prahasta Krakovaan. Junamatka kestää noin 8 tuntia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojen mukana. Tulostathan liput ja ota ne matkalle mukaan.

 • Prahan päärautatieasema sijaitsee noin 1,3 kilometrin päässä hotelliltasi. Matka taittuu kävellen noin 15 minuutissa.
 • Krakovan päärautatieasema sijaitsee noin 1,2 kilometrin päässä hotelliltasi. Matka taittuu kävellen noin 14 minuutissa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Aamiaiset Elizabeth Suitesissa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Junaliput

Saat matka-asiakirjojesi yhteydessä junalipun Prahasta (Praha Hlavní Nádraží) Krakovaan (Krakow Główny).

Majoitustyyppi

Aamiainen ei sisälly majoitukseen Elizabeth Suitesissa, mutta huoneessa on keittokomero.
Hotel Yardenin majoitukseen sisältyy buffetaamiainen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin kilometrin päässä Krakovan keskusaukiolta. Lentokentälle on matkaa noin 15 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen