Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Satamakaupungeista kaunein Gdansk

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Gdańsk
hinta alkaen € 99,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna auringonpaisteisen rannikkokaupungin tunnelman, huokeiden hintojen ja neljän tähden mukavuuksien temmata mukanaan Gdanskissa 2–5 yön ajan.

Gdanskin vanhankaupungin värikkäät talot ja kapeat kujat takaavat sen, ettei museokäynti ole välttämätön – olethan jo keskellä suurta ulkoilmamuseota kaikkine viihdykkeineen. Keskiaikaiset korttelit ja kaupungin läpi virtaavat kanaalit tarjoavat silmänruokaa ja ihmeteltävää joka suunnalta. Koe satamakaupunki vedestä käsin ja lähde risteilylle pitkin Motława-jokea tai nappaa urbaaniin seikkailunnälkään vuokrakajakki. Osta tuliaiset huokeilla hinnoilla ja herkuttele maukkaalla ruoalla Mariacka-kadun varrella, unohtamatta käsityöoluiden maistelua kuuluisassa Brovarnia Gdansk -panimossa. Anna tämän upean rannikkokaupungin yllättää!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Gdanskiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Focus Hotel Premium Gdanskissa****
 • Tervetuliaisjuoma
 • Kuntosalin käyttö
 • Saunan käyttö
Gdansk Itämeren äärellä

Tuhatvuotisen historian omaava hansakaupunki Gdansk vakuuttaa tarjonnallaan. Oli kyseessä sitten talsiskelu kauniilla vanhankaupungin kaduilla, oluen maistelu viihtyisässä panimoravintolassa tai historian havinaan uppoutuminen toiseen maailmansotaan keskittyvässä museossa, huomaat löytäneesi varsinaisen helmen Itämeren rannalta. Vain lyhyen lentomatkan päästä löytyvä rannikkokaupunki hurmaa romanttisilla näkymillään ja odottamattomilla mahdollisuuksillaan. Kenties sinua houkuttaisi kävely seinämaalauksia bongaten Zaspan kaupunginosassa tai tunnelmointi hiekkarannalla kuutamon kajossa? Koe tämä kaikki ja paljon enemmän Gdanskissa!

Focus Hotel Premium Gdansk****

 • Hotelli
 • Gdańsk, Puola
Property

Vuonna 2016 ovensa avannut Focus Hotel Premium Gdansk tarjoaa neljän tähden mukavuuksien lisäksi mainion sijainnin kaupungin lukuisten nähtävyyksien valloittamiseen. Pääset kätevästi liikkeelle vain 550 metrin päässä sijaitsevalta Gdansk Wrzeszcz -asemalta syötyäsi ensin maittavan aamiaisen hotellilla. Sauna ja kuntosali ovat käytössäsi läpi vuorokauden koko käyntisi ajan. 20 minuutissa löydät itsesi Gdanskin vanhastakaupungista tai Sopotin rantakaupungista ja 30 minuutissa olet jo lentokentällä. Läheiset ostoskeskukset, Galeria Metropolia ja Galeria Bałtycka, tarjoavat loistavat mahdollisuudet ostosten tekemiseen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Lue lisää

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Lämpimin sävyin sisustetut yhden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, työpöydällä, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä LCD-televisiolla. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Huoneessa on lisäksi maksutonta kivennäisvettä.

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Lämpimin sävyin sisustetut kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, työpöydällä, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä LCD-televisiolla. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Huoneessa on lisäksi maksutonta kivennäisvettä.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Ihana katu

  Długa on Gdanskin unohtumaton pääkatu. Toisen maailmansodan jälkeen entisöidyllä kadulla on hurmaavia, satoja vuosia vanhoja rakennuksia sekä kaupungintalo, jonka torni on vartioinut kaupunkia 1300-luvulta asti.

  Nähtävyys Długa Nähtävyys
 • Vanha nosturi

  Satamakaupungin symbolina toimii ikoninen Żuraw – vanha nosturi, joka on kenties kuvatuin nähtävyys Gdanskissa. Aisti vanhan vapaakaupungin historiaa kapuamalla kapeita portaita nosturin ylimpään kerrokseen.

  Museo Żuraw Museo
 • Porttien alta

  Gdanskin Kuninkaallinen tie kulkee kolmen portin alta kaupungin kuuluisimmalle aukiolle, Długi Targille. Aukion laidalla oleva Vihreä portti päättää tien joenrannalle, jossa maisemareitti jatkuu virtaavan veden äärellä.

  Nähtävyys Kultainen tie Nähtävyys

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–12 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Focus Hotel Premium Gdansk**** sijaitsee Zaspan kaupunginosassa, vain 550 metrin päässä Gdansk Wrzeszczin juna-asemalta, josta pääset kätevästi eri puolille kaunista rannikkokaupunkia. Gdanskin historiallinen vanhakaupunki löytyy noin 5,5 kilometrin päästä ja Sopotin kylpyläkaupunkiin on matkaa noin 8 kilometriä. Lentokenttä on noin 10 kilometrin päässä ja matka taittuu kätevästi junalla 30 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen