Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Koe Prahan ja Budapestin parhaat puolet

 • Kaupunkilomat
 • 4 tai 6 yötä
 • Tšekki, Unkari
hinta alkaen € 319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna itsellesi tilaisuus kokea lyömätön yhdistelmä Keski-Eurooppaa! Upeat pääkaupungit Praha ja Budapest hemmottelevat sinua 4 tai 6 yön ajan.

Miksi tyytyä yhteen? Koe kaksi kiehtovaa Keski-Euroopan kohdetta tällä ainutlaatuisella kiertomatkalla! Uskomattoman kauniit ja historialliset joenvarsikaupungit vievät sinut mennessään. Tiiraile Vltava-joen valkeita joutsenia Prahan Kaarlensillalta, hyppää junan kyytiin ja jatka matkaasi Budapestiin ihailemaan kimaltelevaa Tonavaa Széchenyin ketjusillan korkeuksista. Kiertele ensin Prahan vanhankaupungin upeita katuja, ihaile astronomista kelloa ja vaikutu kuninkaanlinnan kauniista edustushuoneista. Kylve Budapestin maailmankuuluissa kylpylöissä, vaikutu näkymistä Budan Linnavuorella ja nappaa lomakuvat Sankarien aukion pylväsrivistön edessä. Monipuolinen lomamatka tarjoaa oivan tilaisuuden rentoutumiseen!

Tarjous sisältää
 • Lennot väleillä Helsinki-Praha ja Budapest-Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus The Three Corners Hotel Bristolissa aamiaisineen
 • 2 tai 3 yön majoitus Elizabeth Suitesissa ilman aamiaisia
 • Junamatka Prahasta Budapestiin
 • Pullo viiniä huoneessa Elizabeth Suitesissa
 • Huoneluokan korotus Junior Deluxe -sviittiin Elizabeth Suitesissa
 • Pääsy saunatiloihin The Three Corners Hotel Bristolissa
 • Pääsy kuntosalille The Three Corners Hotel Bristolissa
Unelmien Praha ja Budapest

Praha ja Budapest – tämä pääkaupunkien yhdistelmä on kuin nähtävyyksien ja kokemusten runsaudensarvi! Löydät molemmista kaupungeista UNESCOn maailmanperintökohteita etkä takuulla tule ihmettelemään miksi. Kauneudestaan tunnetut kulttuurin tyyssijat viehättävät omaleimaisine ruoka- ja juomakulttuureineen, linnoineen sekä monipuolisine tarinoineen. Tutustu matkasi varrella John Lennon -seinään Prahassa ja Manner-Euroopan vanhimpaan metrojärjestelmään Budapestissä. Vehreät joenvarsikaupungit kutsuvat myös perehtymään upeisiin puistoihin ja kasvitieteellisiin puutarhoihin. Lähde siis matkaan!

Reitti

Päivä 1 & 2: Historiallinen Praha

Valmistaudu tuplatäysosumaan tällä kahden kaupungin kierroksella! Matkasi lähtee käyntiin taianomaisesta Prahasta, joka ihastuttaa ylväillä jokimaisemilla, historian havinalla ja rennoilla terassihetkillä oluttuopin äärellä. UNESCOn maailmanperintökohteena tunnettu vanhakaupunki tulvii monenlais… Lue lisää

Elizabeth Suites

Päivä 3 & 4: Monipuolinen Budapest

Budapest ei kalpene monipuolisuudessa muiden eurooppalaisten pääkaupunkien rinnalla – onhan se Tonavan erottamien, omaleimaisten Budan ja Pestin kaupunginosien summa. Nouse köysiratahissillä historialliselle Linnavuorelle ja ihastele jykevää Budan linnaa, uusgoottilaista Matiaksenkirkkoa ja kori… Lue lisää

The Three Corners Hotel Bristol
Junamatka Prahasta Budapestiin

Tarjoukseen sisältyy junamatka Prahasta Budapestiin. Junamatka kestää noin 6,5 tuntia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojen mukana. Tulostathan liput ja otat ne matkalle mukaan.

 • Prahan päärautatieasema sijaitsee noin 1,2 kilometrin päässä hotelliltasi. Matka taittuu kävellen noin 20 minuutissa. Voit halutessasi suunnata asemalle myös taksilla.
 • Budapestin päärautatieasema sijaitsee noin 550 metrin päässä hotelliltasi. Matka taittuu kävellen noin 10 minuutissa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Mahdolliset turistiverot
 • Aamiaiset Elizabeth Suitesissa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Junaliput

Saat matka-asiakirjojesi yhteydessä junalipun Prahasta (Praha Hlavní Nádraží) Budapestiin (Budapest-Keleti Pályaudvar).

Majoitustyyppi

Aamiainen ei sisälly majoitukseen Elizabeth Suitesissa, mutta huoneessa on keittokomero.
The Three Corners Hotel Bristolin majoitukseen sisältyy aamiainen. Voit nauttia siitä arkiaamuisin klo 7.30–10.30 ja viikonloppuisin klo 7.30–11.00.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen