Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Sisilian kauneus autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 919,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Sisilian hurmaavaan saaren autoillen. Pääset 7 yön matkan aikana majoittumaan neljässä hotellissa aamiaisineen.

Italian suurin saari Sisilia on monien suosikkilomakohde, eikä ihme. Kuvankaunis saari pursuaa nähtävää ja tekemistä riittää kaikenikäisille matkailijoille, joten pakkaa laukkusi ja lähde viettämään ikimuistoinen loma historiallisista nähtävyyksistä nauttien sekä rentoja lomapäiviä viettäen. Pääset matkan aikana myös ajelemaan kauniissa maisemissa tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla ja tutustumaan Taorminan, Catanian, Ragusan sekä Palermon seutuihin. Nyt vain nokka kohti Sisiliaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Catania
 • 2 yön majoitus Taorminassa (Borromeo Resort**** tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Palermossa (Astoria Palace Hotel**** tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Ragusassa (Mediterraneo Palace Hotel**** tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Cataniassa (Hotel De Curtis Palace*** tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
 • Wi-Fin käyttö
Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi
Reitti

Päivä 1 & 2: Taormina

Loma voi virallisesti alkaa! Sinua odottaa lentokentällä vuokra-autosi, jonka ratin taakse voit heti hypätä ja suunnata kohti Taorminassa sijaitsevaa hotelliasi. Jätä matkatavarasi huoneeseen ja lähde heti tutustumaan tarkemmin Taorminan rannikkokaupunkiin. Etsi kotoisa paikallinen ravintola ja … Lue lisää

Resort Borromeo Taormina  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Palermo

Matkan kolmantena päivänä on aika pakata matkatavarat auton kyytiin ja ottaa suunnaksi noin 270 kilometrin päässä sijaitseva Palermo. Nauti hotellilla ensin aamiainen ja ajele sitten omaan tahtiisi pitkin kauniiden maisemien ympäröimiä teitä. Pysähtele matkalla jaloittelemaan kiinnostavissa kyli… Lue lisää

Astoria Palace Hotel  tai vastaava

Päivä 5 & 6: Ragusa

Palermossa vietettyjen mukavien päivien jälkeen on aika käynnistää vuokra-auto ja aloittaa ajomatka kohti uutta kohdetta. 265 kilometrin ajomatkan päässä odottaa Ragusa, joka on hurmaava barokkityylisiä rakennuksia pursuava kaupunki. Kukkulalla sijaitsevassa kaupungissa on herttaisia kujia, joit… Lue lisää

Hotel Mediterraneo Palace  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Catania ja kohti kotia

Seitsemäntenä päivänä on aika hurauttaa autolla matkan viimeiseen kohteeseen, joka on Catanian viehättävä kaupunki. Sinua odottaa Cataniassa kaunis historiallinen keskusta, joka on päässyt myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Käy siis katsastamassa kaupungin kauniit aukiot, komeat kirkot ja käv… Lue lisää

De Curtis Palace b&b  tai vastaava
Lisävalintainen kokkauskurssi

Lomaan Sisiliassa kuuluu olennaisesti tietysti paikallisilla ruoilla herkuttelu. Voit halutessasi osallistua lisävalintaiselle kokkauskurssille, jonka aikana pääset selvittämään muun muassa arancini-riisipallojen valmistamiseen liittyviä saloja sekä tietysti maistelemaan valmistamiasi herkkuja. Kokkaushetki järjesteään matkasi toisena päivänä klo 10.00 Taorminassa sijaitsevassa ravintolassa nimeltä Ficodindia (Via Appiano 44, 98039 Mazzeo, Taormina). Huomioithan, että juomat eivät sisälly kokkauskurssiin. Voit lisätä kokkauskurssin matkaasi varausvaiheessa.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

16:00 - 00:00

Check-out klo

00:00 - 10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Autoilu Sisiliassa

Otathan huomioon, että Sisilian autotiet ovat verrattain iäkkäitä. Liikenne voi myös ajoittain äityä ruuhkaiseksi.

Vuokra-auton nouto

Sesonkiaikoina autovuokraamossa saattaa olla runsaasti asiakkaita samanaikaisesti. Tämän takia odotusaika voi ajoittain venyä vuokra-autoa noudettaessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen