Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kierrä sädehtivää Sardiniaa

 • Kiertomatkat
 • Italia
hinta alkaen € 859,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kierrä autolla Orosein lahdelta Cagliariin. Ihmettele Italian rannikolla sijaitsevan saaren upeaa kauneutta ja tunnelmallisia kyliä 7 yön aikana.

Oletko aikaisemmin lomaillut Sardiniassa? Anna meidän lennättää sinut ikimuistoiselle kiertomatkalle Välimerelle! Italialle kuuluva saari on kaikessa komeudessaan autenttinen ja koskematon kohde, jonka lahdet, oliivipuut, vaikuttava luonto ja kallioiset maisemat tekevät sinuun varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Ihastele turkoosia merta Orosein lahdella, tutustu saaren historiaan Castelsardossa ja vaikutu Sardinian pääkaupungin lumosta Cagliarissa. Loman aikana ajat saaren kauneimpiin kohteisiin, teet oman matkasuunnitelmasi ja herkuttelet mitä ihanimmilla italialaisilla ruoka-aarteilla – kuuletko jo Sardinian kutsun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Olbia
 • 2+1 yön majoitus Orosein lahdella (Hotel Brancamaria tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Castelsardon alueella (Ariadimari Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Cagliarissa (Villa Santadi tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Reitti

Päivä 1 & 2: Orosein lahti

Benvenuti in Sardegna, eli tervetuloa Sardiniaan – Välimeren toiseksi suurimmalle saarelle. Noudettuasi vuokra-autosi ajat Sardinian itärannikkoa pitkin Orosein lahden upeisiin maisemiin. Lahti on osa Gennargentun kansallispuistoa, missä pääset ihastelemaan kallioisia maisemia, joiden keskellä s… Lue lisää

Brancamaria  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Castelsardo

Kolmantena päivänä jatkat matkaasi Sardinian pohjoisrannikolle Castelsardoon, joka on idyllisesti kukkulan päällä sijaitseva historiallinen kaupunki. Erityisesti korkealle rakennetulta Castello dei Dorialta on upeat maisemat rannikolle ja Castelsardoon. Kulje pitkin kaltevia kujia ja löydä tunne… Lue lisää

HOTEL ARIADIMARI  tai vastaava

Päivä 5 & 6: Pääkaupunki Cagliari

Onko kellonajalla väliä kun olet lomalla? Ei todellakaan, mutta viidentenä päivänä kannattaa kuitenkin pitää aikataulusta kiinni, sillä ajat saaren halki etelässä sijaitsevaan Sardinian pääkaupunkiin Cagliariin. Vaikka matka on aiempia päiviä pidempi, on matkan aikana ohitettavat maisemat niin u… Lue lisää

Villa Santadi  tai vastaava

Päivä 7: Takaisin Orosein lahdelle ja kotiin

Ihanan viikon kestävän loman jälkeen on aika viimeistellä reissu sen alkusijoilla. Palaat takaisin Orosein lahdelle mieli täynnä muistoja Sardinian kauniista luonnosta, kylistä, rannoista ja saaren vieraanvaraisista paikallisista. Hemmottele vielä kerran herkullisella italialaisella aterialla en… Lue lisää

Brancamaria  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen