Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Ihania hetkiä Costa de la Luzissa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hyppää auton ratin taakse ja lähde valloittavalle kiertomatkalle valon rannikolle 7 tai 10 yöksi. Huelva, Algeciras ja Jerez de la Frontera odottavat!

Lähde ainutlaatuiselle seikkailulle Andalusiaan ja tutustu Costa de la Luzin helmiin omaan tahtiisi vuokra-autolla. Aloitat kiertomatkasi viehättävästä Huelvasta, jossa nautiskelet olostasi riippumatossa, ihastelet kiehtovia rantakallioita ja luonnonsuojelualueilla eläviä flamingoja sekä hämmästelet kirkkaanpunaista Rio Tinto -jokea. Seuraavaksi suuntaat Algecirasin rannikkokaupunkiin, jonka merimaiset Gibraltarinsalmelle ovat henkeäsalpaavat. Jotta pääset sukeltamaan syvälle autenttiseen Andalusian kulttuuriin, vietät lomasi viimeiset päivät sherryn pääkaupungissa, Jerez de la Fronterassa. Ota ilo irti upeista maisemista, hyppää virkistävään mereen ja unohda arjen huolet valon rannikolla!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Málaga
 • 2 tai 3 yön majoitus Senator Hotel Huelvassa
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Globales Reina Cristinassa****
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Soho Boutique Jerez & Spassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Reitti

Päivä 1 & 2: Huelva

Kultaisena hohtava ranta kiehtovine kallioineen, luonnonsuojelualueita ja lintuja, kuten korppikotkia ja flamingoja, tapaksia suolaisista lihoista ja oliiveista, kirkkaanpunainen joki ja periespanjalainen keskusta. Huelvan monet kasvot tulevat ihastuttamaan sinut, ja kaupunki onkin täydellinen p… Lue lisää

Hotel Monte Conquero

Päivä 3 - 5: Algeciras

Kolmantena matkapäivänä suuntaat Espanjan eteläkärkeen. Algeciras on suuri satamakaupunki Gibraltarinsalmella, josta löytyy useita aukioita ja putiikkeja. Kaupunki on myös kaikkein aikojen suurimman flamencokitaristin, Paco de Lucían, synnyinpaikka. Seuraa kitaristin jalanjälkiä Paco de Lucía -r… Lue lisää

Globales Reina Cristina

Päivä 6 - 8: Jerez de la Frontera

Kiertomatkan viimeinen etappi on Cádizin maakunnassa sijaitseva Jerez de la Frontera. Erityisesti flamencosta ja sherry-viinistä tunnettu kaupunki on täynnä perinteisiä andalusialaisia rakennuksia, jotka saavat sinut huokaisemaan ihmetyksestä heti sinne saavuttuasi. Ihaile kauniita palatseja ja … Lue lisää

Hotel Soho Boutique Jerez & Spa

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta, Nissan Micra tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköinti Huelvassa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti paitsi Huelvassa, jossa hotellin lähistöltä löytyy pysäköintipaikkoja (noin 11,00 € per päivä).

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Algecirasin sataman läheisyydessä, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen