• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Loma Teneriffan lempeässä lämmössä

 • Aurinkomatkat
 • 7, 8, 14 tai 15 yötä
 • Puerto de la Cruz
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 9 kertaa

Vietä 7 tai 14 yötä Alua Parque San Antoniossa aamiaisineen ja ota Teneriffan monipuolisesta lomasaaresta kaikki irti.

Hemmottele itseäsi aurinkolomalla ja ota suunnaksi suosittu Teneriffa, jossa sinua odottaa täydellinen tilaisuus nauttia auringon lämmöstä, Atlantin aalloista ja herkkuruoista. Lisäksi yövyt neljän tähden hotellissa, jonka uima-allasalueella kelpaa köllötellä kirjan kanssa. Ei muuta kuin hyvää matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Teneriffalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 tai 14 yön majoitus Alua Parque San Antoniossa****
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Teneriffa ja Puerto de la Cruz

Loma Teneriffalla on aurinkolomailua puhtaimmillaan. Saaren upeat rannat kutsuvat viihtymään, herkkuja notkuvat ravintolat pitävät lomailijan kylläisenä ja erilaiset teemapuistot ja luontokohteet tarjoavat pientä puuhaa lomapäiviisi. Saarella asuu hieman alle miljoona henkeä, mutta vuosittaisia vierailijoita saarella on asukaslukuun nähden jopa viisinkertainen määrä – jotakin taikaa siinä on oltava. Lähde itse toteamaan saaren viehättävyys.

Alua Parque San Antonio

 • Hotelli
 • Puerto de la Cruz, Espanja
Pool

Neljän tähden lomahotellisi sijaitsee noin 1,1 kilometrin päässä Puerto de la Cruzin rannalta ja noin 1,5 kilometrin päässä Puerto de la Cruzin keskustasta. Hotellilta avautuu näkymät La Orotavan laaksoon, Teide-tulivuorelle sekä Atlantin valtamerelle. Hotelli sijaitsee trooppisten puutarhojen ympäröimänä, ja palmut, vehreät nurmikot ja monenlaiset kasvit tekevät ympäristöstä viihtyisän. Hotellilla on modernit puitteet, suuri allasalue sekä rauhallinen tunnelma. Hotellin buffetravintola tarjoilee monipuolisen valikoiman paikallisia herkkuja.

 • +3
Lue lisää
Room balcony

Kahden hengen huone parvekkeella

Viihtyisistä kahden hengen huoneista löytyy parivuode tai kaksi yhden hengen huonetta, oma parveke, televisio, ilmastointi, tallelokero ja puhelin. Yksityinen kylpyhuone on varustettu hiustenkuivaajalla ja kylpytuotteilla.

Room no balcony

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet ovat viihtyisiä ja valoisia. Huoneista löytyy parivuode tai kaksi yhden hengen huonetta, televisio, ilmastointi, tallelokero ja puhelin. Yksityinen kylpyhuone on varustettu hiustenkuivaajalla ja kylpytuotteilla.

TravelBird suosittelee
 • Los Gigantes: Haluatko kokea hieman enemmän saaren tarjonnasta? Lähde ihastelemaan Los Gigantesin vaikuttavia kallioita, jotka kohoavat Atlantista saaren länsirannikolla. Vaikuttava näky!
 • Teide: Teide ja sitä ympyröivä Teiden kansallispuisto ovat ehdoton vierailukohde Teneriffalla ollessasi. Samoile vaellureittejä puistossa tai nouse kohti vuoren huippua joko patikoiden tai kaapelihissillä. Miten upeaa luontoa Teneriffalla onkaan!
 • Loro Parque: Eläintarha Loro Parque on todellinen Teneriffan klassikko. Se sijaitsee hieman Puerto de la Cruzista länteen, noin 2,5 kilometrin päässä hotelliltasi. Puistosta löytyy muun muassa leijonia, tiikereitä, gorilloja, delfiinejä ja erilaisia lintuja, kaloja ja matelijoita. Pidä siis tauko auringonotosta ja lähde ihastelemaan eläinmaailman ihmeitä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone parvekkeella

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Puerto de la Cruzin väkiluku on noin 28 900. Sen sijaan Teneriffan väkiluku on noin 889 900.

Teneriffalla puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta noin 1,3 km
Loro Parque 2,5 km
Teide 43 km
Los Gigantes 54 km
Teneriffan eteläinen lentokenttä 90 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa kaupungissa liikkumiseen on jalkaisin. Tarvittaessa voit kuitenkin liikkua paikasta toiseen taksilla tai linja-autolla. Linja-autolla pääsee myös saaren pääkaupunkiin, Santa Cruziin, sekä saaren eteläosiin.

Mikäli haluat tutustua saaren kohteisiin paremmin, suosittelemme vuokraamaan auton. Autovuokraamoita löytyykin Puerto de la Cruzista useita. Hotellin henkilökunta neuvoo mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Rahayksikkö

Kanariansaarilla käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja ruokailuja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Kanariansaartenhintataso on himena Suomen hintatasoa matalampi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,10–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,25–1,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,35–3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +18 °C
Helmikuu +18 °C
Maaliskuu +19°C
Huhtikuu +19 °C
Toukokuu +20 °C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +23 °C
Marraskuu +21 °C
Joulukuu +19 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Alua Parque San Antonio**** sijaitsee noin 1,1 kilometrin päässä Puerto de la Cruzin rannalta ja noin 1,5 kilometrin päässä Puerto de la Cruzin keskustasta. Lentokentälle matkaa on noin 90 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen