• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Costa de la Luz autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 489,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Suuntaa seuraavalla lomallasi Espanjaan ja autoile Algecirasin, Cádizin ja Sevillan maisemissa ja majoitu kolmessa hotellissa aamiaisineen.

Kaunista luontoa Algecirassa, veden äärellä sijaitseva vanhakaupunki Cádizissa ja mahtavaa mudéjar-arkkitehtuuria Sevillassa – tämä kaikki ja paljon muuta on luvassa tällä mahtavalla Andalusian kiertomatkalla. Pääset huristelemaan vuokra-autolla omaan tahtiisi, joten laita soimaan espanjalaista musiikkia, pysähdy herkuttelemaan tapas-baariin, nappaa kuvia upeista nähtävyyksistä ja istuskele terassilla sangrian tai viinilasillisen kera. Mahtava matka odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Oulu, Turku, Vaasa–Málaga
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Globales Reina Cristina**** Algecirasissa
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Senator Cádiz Spa**** Cádizissa
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Pasarela**** Sevillassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Costa de la Luz

Kauniita pitkiä rantoja, kimmeltävä meri, herttaisia kyliä valkoisine taloineen ja noin 3000 aurinkoista tuntia vuodessa. Costa de la Luz tarjoilee mahtavat puitteet aurinkoisille seikkailuille kauniissa luonnossa ja kiehtovissa kaupungeissa. Vietä päiviä nähtävyyksiin tutustuen, espanjalaisia herkkuja maistellen sekä parhaita paikallisia tuliaisia metsästäen. On aika lähteä tutustumaan hurmaavaan Etelä-Espanjaan!

Reitti

Päivä 1 - 3: Algeciras

Tervetuloa Espanjaan! Sinua odottaa lentokentällä vuokra-auto, jolla voit lähteä heti kohti ensimmäistä hotelliasi.

Lomasi ensimmäiset päivät vietät Algecirasin kaupungissa, joka sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Gibraltarilta. Voit siis halutessasi kurvata kurkkaamaan tätä brittien h… Lue lisää

Globales Reina Cristina

Päivä 4 & 5: Cádiz

Kiertomatkan seuraava kohde on hurmaava Cádiz, joka sijaitsee aivan meren äärellä. Kaupungissa sinua odottaa kimmeltävän meren lisäksi hurmaavia pikkukujia sekä joukoittain historiaa huokuvia rakennuksia. Käy siis kävelemässä päämäärättömästi pitkin katuja, jotka tuntuvat melkein kaikki johtavan… Lue lisää

Senator Cádiz Spa Hotel

Päivä 6 & 7: Sevilla

On aika hypätä jälleen auton rattiin ja ottaa suunnaksi Andalusian pääkaupunki Sevilla. Matka kaupunkiin kulkee kauniiden maisemien halki ja perillä odottaa tietysti monenlaista kiehtovaa nähtävää ja koettavaa. Vie matkatavarasi hotellillesi ja lähde heti tutustumaan kaupunkiin tarkemmin. Sevill… Lue lisää

Hotel Pasarela

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta, Nissan Micra tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Algecirasin sataman läheisyydessä, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen