Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Loma luonnon helmassa Balaton-järvellä

 • Aurinkomatkat
 • Siófok
hinta alkaen € 259,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Nautiskele olostasi Unkarin upeissa järvimaisemissa 5 tai 7 yön ajan. Majoitut Hotel Lido Siófokissa, joka sijaitsee aivan Balaton-järven äärellä.

Lomapäivät maistuvat aina paremmilta upeissa maisemissa – ja niitä Balaton-järven rannikolta löytyy roppakaupalla. Satumaista Balatonia kutsutaan toisinaan sisämaassa sijaitsevan Unkarin mereksi. Ei ihme, sillä Keski-Euroopan suurin järvi on pinta-alaltaan jopa 596 km². Tiesitkö, että järven turkoosi vesi lämpiää kesäisin jopa 30 asteiseksi? Rentoudu rannalla, pulahda järveen tai kokeile erilaisia vesiurheilulajeja. Balatonin alueen luonto tarjoaa myös loistava mahdollisuuksia aktivieetteihin. Vauhdikkaan päivän jälkeen voit istahtaa parvekkeellesi ihailemaan maisemia ja nauttia lämpimien iltojen taianomaisesta tunnelmasta. Balaton-järven hurmaava rannikko odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Joensuu, Kemi, Kuopio, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Budapest
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Lido Siófokissa
 • Aamiaiset
Balaton-järvi

Balaton-järvi ja sen ympäristö on varmasti yksi Euroopan kauneimmista alueista. Järvellä on rantaviivaa yhteensä yli 200 kilometriä, minkä ansiosta se on samalla Keski-Euroopan suurin järvi. Alueen ainutlaatuinen luonto, lukemattomat kylpylät, termaalikylvyt sekä hiekka- ja nurmikkorannat antavat Balatonille sen ainutlaatuisen säväyksen. Järven vesi ei ole kovin syvä, joten kesäisin veden lämpötila voi hipoa jopa 30 astetta. Ei ihmekään, että Balaton-järven rannat kuuluvat Unkarin suosituimpiin lomakohteisiin!

Hotel Lido Siófok

 • Hotelli
 • Siófok, Unkari
Lidosio Siofok Front view

Balaton-järven eteläpuolella sijaitseva Hotel Lido Siófok toivottaa sinut tervetulleeksi kauniisiin järvimaisemiinsa. Hotellin loistavan sijainnin ansiosta pääset nauttimaan houkuttelevista hiekkarannoista aivan hotellin sisäänkäynnin lähettyvillä ja viettää päiväsi rentoutuen järven kauniilla rannalla. Hotel Lido Siófokilla on kätevästi yksityinen ranta. Pääset päivittäin nauttimaan aamiaisbuffetin antimista ja halutessasi myös herkullisista illallisista Pater-ravintolassa. Ravintola sijaitsee noin 150 metrin päässä hotellilta ja se tarjoaa sekä kansainvälisiä että paikallisia aterioita. Hotellin tiloissa on myös aulabaari, pöytätennis, leikkikenttä ja aurinkotuoleja.

 • +-4
Lue lisää

Yhden hengen huone (E2DWT)

Hotellin yhden hengen huoneet ovat kooltaan noin 14 m², ja ne on varustettu parvekkeella tai terassilla, ilmastoinnilla ja televisiolla. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

Lidosio Siofok Bedroom

Kahden hengen huone (Z2DWT)

Hotellin kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 14 m², ja ne on varustettu parvekkeella tai terassilla, ilmastoinnilla ja televisiolla. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

Perhehuone (D4DWT_K13)

Perhehuoneet on varustettu parivuoteella ja joko kahdella erillisellä vuoteella tai kerrossängyllä, televisiolla, ilmastoinnilla ja parvekkeella tai terassilla. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

TravelBird suosittelee

 • Tekemistä Siófokissa: Lomasi ajan majoitut Siófokissa, joka on Balatonin rantakaupungeista suurin ja vauhdikkain. Kaupungista löydät hiekkarannan lisäksi laajan valikoiman ravintoloita, baareja sekä kauppoja. Käy myös ihmettelemässä 1900-luvulla rakennettua koristeellista vesitornia, jonka entisessä vesitankissa toimii kahvila.
 • Retki Keszthelyyn: Noin 90 kilometrin päässä Siófokista sijaitsee Keszthelyn kaupunki, jolla on kiistämättä Balatonin alueen rikkain historia. Noin 700 vuotta vanha kaupunki on täynnä historiallista nähtävää ja useita mielenkiintoisia museoita.
 • Järviristeilyt: Olisiko parempaa tapaa tutustua järven ympäristöön, kuin ikimuistoinen risteily? Erityisesti kesäisin järvellä järjestetään useita risteilyjä, joiden ansiosta matkailija voi matkata Balatonin rannikkokaupungeista toiseen ja samalla nauttia satumaisista maisemista. Halutessasi voit osallistua erilaiselle teemaristeilylle tai romanttiselle illallisristeilylle.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 1,70 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kulkeminen Budapestistä Siófokiin

Voit halutessasi vuokrata auton lentokentältä, jolloin olet hotellilla 1,5 tunnissa. Jos et halua vuokrata autoa, pääset hotellille kätevästi myös junan kyydissä. Juna lähtee suoraan Budapestin lentokentältä ja saapuu Siófokiin noin 1,5 tunnin kuluttua. Siófokin rautatieasema sijaitsee noin 2 kilometrin päässä hotellilta. Edestakaiset junaliput kustantavat aikuiselta noin 6000 forinttia (noin 18,00 €). Liput voit ostaa paikan päältä tai etukäteen MÁV-csoportin kotisivuilta.

Vaivattomin tapa Siófokin ympäristössä liikkumiseen on autolla. Auton vuokraaminen on mahdollista sekä Budapestin lentokentällä että Siófokissa. Hotellin henkilökunta mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 17-vuotias lapsi ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Yhden hengen huone (E2DWT)
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Kahden hengen huone (Z2DWT)
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 2 enintään 13-vuotiasta lasta ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Perhehuone (D4DWT_K13)

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Lido Siófok sijaitsee aivan Balaton-järven rannikolla. Siófokin kaupunkiin pääsee kätevästi kävellen. Budapestin lentokenttä on noin 130 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen