• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kaupunkiloma Itä-Euroopan sydämessä

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Praha
hinta alkaen € 199,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tartu tilaisuuteen ja lähde lomailemaan hurmaavaan Prahaan, jossa sinua odottaa majoitus viihtyisässä hotellissa kaupungin keskustassa.

Praha on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupunkikohteista, ja koska se on noussut matkailijoiden suosioon toden teolla vasta viime vuosina, on kaupungissa edelleen viehättävää paikallisuuden tuntua. Kaupunki hurmaa historiallisuudellaan sekä konstailemattomalla itäeurooppalaisella keittiöllään, jonka herkut lämmittävät viileinä syysiltoina mukavasti, mutta maistuvat myös kesähelteillä kylmän oluen kera. Prahan kaunis vanhakaupunki ja viehättävät rakennukset, jykevät kirkot ja vehreät puutarhat tarjoavat nähtävää lomapäiviesi täydeltä ja erinomaisella paikalla sijaitseva hotelli kruunaa lomasi.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Joensuu, Kemi, Kuopio, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Praha
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Alveo Suitesissa**** ilman aamiaisia
 • Pullo viiniä
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 13.00 asti
Tervetuloa Prahaan

Prahaan saapuminen saa sinut tuntemaan kuin olisit eksynyt valtavan satukirjan sivuille. Katu toisensa perään kertoo tavalla tai toisella kaupungin pitkästä ja monivaiheisesta historiasta, eikä olekaan yllättävää, että kaupungin vanha keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Kulkiessasi vaikuttavalta kirkolta toiselle, ohittaessasi majesteettisen synagogan ja kulkiessasi aukion halki sen laidalla kohoavaa upeaa barokkipalatsia ihaillen ymmärrät todella, kuinka kaupunki voi huokua historiallisuuden tuntua. Mutta Praha yllättää myös monipuolisuudellaan! Kun olet saanut tarpeeksesi menneisyyden tuulista, suuntaa vaikkapa yhteen kaupungin monista ostoskeskuksista, markkinoista, mukavista kuppiloista ja kotoisista ravintoloista. Mikä parasta, Prahassa tämä kaikki on helposti saavutettavissasi jalan, etkä päädy käyttämään kallisarvoista aikaasi liikenteessä seisomiseen. Mikä täydellinen kaupunkiloma!

Alveo Suites

 • Hotelli
 • Praha, Tšekki
hotel

Neljän tähden hotellisi sijaitsee keskeisellä paikalla Prahassa, mikä tekee siitä täydellisen päämajan kaupunkilomasi ajaksi. Prahan vanhakaupunki on vain noin 1,2 kilometrin etäisyydellä ja aivan hotellin ympäriltä löydät erinomaisen valikoiman palveluita.

 • +1
Lue lisää
double deluxe room

Kahden hengen Deluxe-huone

Tilava kahden hengen Deluxe-huone on kooltaan noin 26 m². Mukava huone on varustettu parivuoteella sekä yksityisellä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun sekä kylpytuotteita.

suite deluxe

Deluxe-sviitti

Deluxe-sviitissä asut tilavassa huoneistossa, joka on kooltaan noin 41 m². Mukavan parivuoteen ja yksityisen, suihkulla ja kylpytuotteilla varustetun kylpyhuoneen lisäksi löydät sviitistä viihtyisän istuma-alueen sohvineen sekä keittonurkkauksen.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Prahan Eiffel-torni

  Kiipeä näköalatorniin ihastelemaan näkymiä Prahan kattojen yli.

  Näköalapaikka Petřínin näköalatorni Näköalapaikka
 • Paras pinkik-paikka

  Prahan toiseksi suurin puisto tarjoaa viihtyisän pakopaikan kaupungin sykkeestä. Puiston kukkulalla on viinitarha, josta on upeat näkymät.

  Puisto Havlíčkovy sady Puisto
 • Rauhaa ja rakkautta

  Seinä toimi 1980-luvulla rauhan symbolina kommunistihallinnolle. Se sijaitsee kauniisti lähellä Kampa-saarta.

  Näköalapaikka John Lennon -seinä Näköalapaikka

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00 - 21:00

Check-out klo

09:00 - 11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Deluxe-huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Deluxe-sviitti

Lapsialennukset

Deluxe-sviitti: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
3–18 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
Deluxe-sviitti, Kahden hengen Deluxe-huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee aivan Prahan keskustassa, noin kilometrin etäisyydellä Prahan vanhastakaupungista ja noin 16 kilometrin etäisyydellä Prahan lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen