Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Historiallinen Krakova ja Auschwitz

 • Kaupunkilomat
 • 2 yötä
 • Krakova
hinta alkaen € 319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hyppää ajassa taaksepäin ja löydä itsesi Krakovan suloisilta kaduilta sekä tutustumassa toisen maailmansodan kauheuksiin Auschwitzissa.

Anna Krakovan suloisten mukulakivikatujen hurmata ja johdattaa sinut kaupungin lumoaville nähtävyyksille. Vanhassakaupungissa historialliset rakennukset ja viehättävät baarit sekä ravintolat seisovat vieri vieressä luoden rennon, mutta kiehtovan kokonaisuuden. Veikseljoen rauhoittava liplatus vie mielesi mennessään Puolan riipaisevaan historiaan, ja tällä matkalla pääsetkin paremmin tutustumaan toisen maailmansodan tapahtumiin Auschwitzissa. Kaunis ja kiehtova kaupunkiloma Krakovassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Krakova
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Aparthotel Zulianissa
 • Aamiaiset
 • Maksuton Wi-Fi
 • Päiväretki Auschwitziin
Lisävaihtoehdot
 • Retki Wieliczkan suolakaivokselle
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Huoneluokan korotus puutarhanäkymälliseen huoneeseen
Krakova

Krakova on kuin yksi suuri historiankirja: kaduilla kulkiessasi tulet näkemään lumoavaa arkkitehtuuria ja kirkkoja, jotka kaikki kertovat tarinaa Puolan historiasta. Useat rakennukset ovatkin Krakovan traagisen menneisyyden hiljaisia todistajia. Samaan aikaan Krakovan vilkas kaupunki on elämää ja iloa täynnä, ja tyylikäs kaupunki tarjoaakin vaihtoehtoja monipuolisesti kaikille matkailijoille. Vieraile muun muassa Kazimierzin juutalaiskortteleilla ja sen keskellä sijaitsevalla Nowyn aukiolla tutustumassa paikalliseen elämänmenoon. Aukiota ympäröi lukematon määrä perinteisiä tunnelmallisia baareja ja ravintoloita, joissa pääset maistamaan Krakovan parhaimpia herkkuja. Päiväsaikaan alueen taidegalleriat, design-liikkeet ja vintage-puodit tarjoavat nähtävää. Kaikkialla Kazimierzissä voit kohdata värikästä katutaidetta ja pieniä suloisia taloja, joten ethän unohda pakata kameraasi matkalle mukaan.

Aparthotel Zuliani

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Reception

Viihtyisä hotelli sijaitsee rauhallisella Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Galeria Krakowska -ostoskeskus ja kaunis Juliusz Słowacki -teatteri sijaitsevat hotellin lähettyvillä, ja Krakovan vanhaankaupunkiin on matkaa vain 600 metriä ja Wawelin linnalle noin 2,1 kilometriä. Hotellin boutique-sisustuksessa on käytetty vaaleaa ja lämpimänsävyistä puuta sekä retrohuonekaluja. Hotellilla on yksityinen pysäköinti.

 • +3
Lue lisää
room (brown)

Kahden hengen huone

Huoneesi on loistava rentoutumispaikka vilkkaan kaupunkiloman aikana. Tilava huone on varustettu vuoteella, tyylikkäällä istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, työpöydällä sekä vaatekaapilla. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Kamer

Kolmen hengen huone

Huoneesi on loistava rentoutumispaikka vilkkaan kaupunkiloman aikana. Tilava huone on varustettu vuodepaikoilla kolmelle hengelle, tyylikkäällä istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, työpöydällä sekä vaatekaapilla. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Kamer

Neljän hengen huone

Huoneesi on loistava rentoutumispaikka vilkkaan kaupunkiloman aikana. Tilava huone on varustettu vuodepaikoilla neljälle hengelle, tyylikkäällä istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, työpöydällä sekä vaatekaapilla. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Päiväretki Auschwitziin

Tarjoukseen sisältyy ainutlaatuinen päiväretki Auschwitziin, joka on monen matkailijan vierailulistalla lomaillessaan Krakovassa. Maailman tunnetuin keskitysleiri sijaitsee nimittäin vain 50 kilometrin päässä Krakovasta. Unohtumattoman retken aikana pääset tutustumaan menneisyyden pysäyttäviin tapahtumiin Auschwitz-Birkenaun vaikuttavassa museossa sekä opastetun kävelykierroksen aikana. Kyseinen tuhoamisleiri rakennettiin noin kolmen kilometrin päähän Auschwitzin pääleiristä. 175 hehtaarin kokoinen alue karmivalla tunnelmallaan saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa. Retki on ennen kaikkea pysäyttävä, mutta myös äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus. Noin 6–7 tuntia kestävään retkeen sisältyy opastettu kierros, kuljetukset ilmastoidussa linja-autossa, sisäänpääsymaksut ja asiantunteva museo-opas. Huomioithan muutaman seikan ennen retkelle lähtöä:

Auschwitz-Birkenaun museoon on tarkat tavararajoitukset. Kaikki laukut tulee olla kooltaan alle 30x20x10 cm. Jätäthän siis laukkusi linja-autoon kierroksen ajaksi.

Syöminen, tupakoiminen, valokuvaaminen ja häiriköiminen on rakennusten sisätiloissa kiellettyä.

Retki ei sisällä lounasta. Pakkaathan oman lounaan mukaasi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Neljän hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan tai lyhyen raitiovaunumatkan päässä. Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen