Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Loma neljän tähden Varsovassa

 • Kaupunkilomat
 • Varsova
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 2–5 yötä Puolan hurmaavassa pääkaupungissa ja nauti majoituksesta viihtyisässä neljän tähden hotellissa aamiaisineen.

Tervetuloa Varsovaan. Kaupunki jää matkakohteena usein Krakovan ja Gdanskin varjoon, mutta täysin syyttä. Varsova on hurmaava sekoitus uutta ja vanhaa, joten valmistaudu kokemaan kiehtova sekoitus historian havinaa ja modernia kaupunkielämää. Voit viettää lomapäiviäsi kierrelen kauniilla kaduilla ja kujilla sekä istuskellen kahviloissa maistelemassa makeita herkkuja tai koluamalla pikkuputiikkien tarjontaa. Matkasi kruunaa myös majoitus neljän tähden hotellissa, jonka maukas aamiainen käynnistää päiväsi mukavasti. Nyt vain nokka kohti Varsovaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Varsova
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Tulip Warsaw Centressä****
 • Aamiaiset
 • Saunan vapaa käytttö
 • Kuntosalin vapaa käyttö
Vaikuttava Varsova

Itämeren toisella puolella sijaitseva Puolan pääkaupunki sopii täydellisesti matkailijoille, jotka haluavat yhdistää lomaansa kulttuuria ja ylellisyyttä – edullisesti. Varsova virkistää pirteällä ilmeellään, joka muuttuu jokaisen kadunkulman takana. Käy kiertelemässä Veiksel-joen rannan ympäristössä ja tee ostoksia vanhankaupungin markkinatorilla Barbicanin vartiotornien varjossa. Vanhankaupungin ulkoilmakahvilat tarjoavat mahdollisuuden istahtaa toviksi alas ja ihailla ympärillä vilisevää elämää. Kahvihetkien lisäksi kaupunki tunnetaan mainioista ravintoloistaan, joten kyseessä on erityisesti herkkusuille sopiva matkakohde, jossa rahallensa saa vastinetta enemmän kuin koto-Suomessa. Matkusta Varsovaan nauttimaan ylellisestä hemmottelulomasta pienellä rahalla!

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel

 • Hotelli
 • Varsova, Puola
hotel 2

Neljän tähden hotellisi Varsovassa on varustettu kaikilla kaipaamillasi mukavuuksilla. Lisäksi tyylikäs hotelli sijaitsee aivan Varsovan päärautatieaseman sekä useiden ravintoloiden ja baarien läheisyydessä. Varsovan vanhaankaupunkiin on matkaa noin 3,5 kilometriä. Hotellista löydät puolalaisia sekä kansainvälisiä aterioita tarjoilevan ravintolan, baarin ja kuntosalin.

 • +7
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

Tilavat ja modernit huoneet ovat kooltaan 23 m² ja ne on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, minibaarilla, televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Kulttuuria, tiedettä ja mahtavia maisemia

  237 metrin korkeuteen kurottava rakennus rakennettiin 50-luvulla ja sen lahjoitti puolalaisille Neuvostoliitto. Kiipeä rakennuksen 30. kerrokseen ja ihaile näkymiä kaupungin yli sekä Veiksel-joelle.

  Taide & kulttuuri Kulttuurin ja tieteen palatsi Taide & kulttuuri
 • Yksi pączek, kiitos!

  Nowy Swiatin ylelliseltä ostosalueelta löydät elegantisti sisustetun Cafe Bliklen. Kahvilassa kanttaa tilata kahvikupillisen kaveriksi pączek, joka on puolalainen hillolla täytetty munkki.

  Kahvila Café Blikle Kahvila
 • Puolalaista ja kansainvälistä designia

  Magazyn sijaitsee Soho Factoryssä, joka on paikallinen taide- ja kulttuurikeskus. Kiertele katselemassa putiikin tarjontaa, joka koostuu muun muassa matoista, huonekaluista, keramiikkaesineistä ja lampuista. Soho Factory on myös usein erilaisten kulttuuritapahtumien ja konserttien pitopaikka.

  Putiikki Magazyn Putiikki

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–12 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee lähellä Varsovan päärautatieaseman läheisyydessä ja noin 3,5 kilometrin päässä vanhastakaupungista. Lentokentälle on noin 8 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen