Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Arkea pakoon Budapestiin

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Budapest
hinta alkaen € 169,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna Budapestin hurmata sinut kauneudellaan 2–5 yön matkalla, jonka kruunaa majoitus modernissa hotellissa aamiaisineen.

Tervetuloa Budapestiin! Unkarissa sinua odottaa yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista, joka tarjoilee lukuisia kiehtovia nähtävyyksiä, kutsuvia kylpylöitä ja tunnelmallisia ravintoloita. Tepastele pitkin ylväänä virtaavan Tonavan rantaa, istuskele kahviloissa katselemassa paikallisten elämänmenoa ja poikkeile pikkuputiikkeihin tekemään löytöjä. Budapestissä on helppoa päästä irti arjesta, joten varaa itsellesi mukava kaupunkiloma heti!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Joensuu, Kemi, Kuopio, Oulu, Turku, Tampere, Vaasa–Budapest
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus The Three Corner Anna Superiorissa
 • Aamiaiset
Budapest

Unkarin hurmaava pääkaupunki on täynnä nähtävää ja koettava. Lukemattomien nähtävyyksien, kulttuurikohteiden ja makuelämysten kaupunkia halkoo kauniisti Tonava-joki, jonka sillat iltahämärällä loistavat tunnelmallisella valaistuksellaan. Kiipeä kuuluisalta Széchenyin ketjusillalta upeiden nähtävyyksien Linnavuorelle. Näe Kalastajanlinnake ja kauniisti koristeltu uusgoottilainen Matiaksen kirkko sekä ihastele maisemia modernin Pestin puolelle Linnavuoren reunalta. Kaupungin kuitenkin tunnetuin nähtävyys on Tonavan varrella seisova Parlamenttitalo. Rakennus kuuluu Budapestin korkeimpiin rakennuksiin ja joen vastarannalta katsottuna yli 100-vuotias parlamenttitalo on näyttävä näky. Vieraile myös rakennuksen lumoavissa sisätiloissa!

The Three Corners Hotel Anna Superior

 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
Property

Syyskuussa 2017 ovensa avannut hotelli sijaitsee Budapestin sydämessä ja on vain noin 600 metrin päässä Dohany-synagogalta ja Unkarin kansallismuseolta. Hotelli on sisustettu värikkäästi ja modernisti. Hotellilla on ravintola, jossa pääset nauttimaan aamiaista päivittäin sekä lobbybaari, joka kutsuu istuskelemaan kylmän tai kuuman juoman äärelle.

 • +2
Lue lisää
Room

Kahden hengen Comfort-huone

Huone on kooltaan noin 14 m² ja se on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella, pienellä jääkaapilla sekä tallelokerolla. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät suihkun, hiustenkuivaajan ja kylpytuotteita.

Room

Kahden hengen Deluxe-huone

Huone on kooltaan noin 21 m² ja se on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella, pienellä jääkaapilla sekä tallelokerolla. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät suihkun, hiustenkuivaajan ja kylpytuotteita.

Room

Perhehuone

Huone on kooltaan noin 35 m² ja se koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joissa on kaksi erillistä vuodetta sekä parivuode. Perhehuone on varustettu myös ilmastoinnilla, televisiolla, puhelimella, pienellä jääkaapilla sekä tallelokerolla. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät suihkun, hiustenkuivaajan ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Kaupungin parhaimmat näköalat

  Lähde ihailemaan satumaisia maisemia Gellértinvuorelle, joka sijaitsee Tonavan länsirannalla. Täältä saat kauneimmat kuvat Budapestistä! Erityisesti auringonlaskun seuraaminen kukkulalta on erinomainen idea.

  Vuori Gellértinvuori Vuori
 • Ostoksia ja nähtävyyksiä

  Ihastele Budapestin majesteettisen kauppahallin tarjontaa, tee erinomaisia löytöjä ja jatka matkaasi kauppahallin vieressä sijaitsevalle Vapaudensillalle.

  Markkinat Központi Vásárcsarnok Markkinat
 • Saari keskellä kaupunkia

  Keskellä Budaa ja Pestiä halkovaa Tonavaa sijaitseva Margitinsaari on erittäin suosittu virkistäytymisalue pääkaupungin sykkeessä ja tarjoaa puistojen lisäksi paljon nähtävää. Tiesitkö, että keskiajalla saari tunnettiin Jänissaarena?

  Nähtävyys Margitinsaari Nähtävyys

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen Deluxe-huone
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen Comfort-huone
Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Perhehuone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Budapestin keskustassa ja on noin 600 metrin päässä Dohany-synagogalta ja Unkarin kansallismuseolta. Budapestin lentokentälle on matkaa noin 21 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen