• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Etelä-Afrikan ainutlaatuinen luonto

 • Aurinkomatkat
 • 10 yötä
 • Etelä-Afrikka
hinta alkaen € 1.429,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kokemaan Johannesburg ja Krugerin kansallispuisto 8 yön unohtumattomalla matkalla, johon sisältyy myös täysihoito, safareita sekä paljon muuta!

Etelä-Afrikka tarjoilee mitä mainioimmat puitteet unelmien lomalle! Lähde todistamaan omin silmin Johannesburgin vilske ja anna upean luonnon sekä villieläinten tehdä sinuun lähtemätön vaikutus Krugerin kansallispuistossa. Pääset matkan aikana peräti kolmelle safarille, vierailulle villieläinten kuntoutuskeskukseen sekä patikointiretkelle, joten kamerasi täyttyy varmasti mahtavilla otoksilla. Kauniiden maisemien ihailun ja kiehtovien eläinten bongaamisen jälkeen voit rentoutua mukavalla hotellillasi täysihoidon iloista nauttien. Luvassa on ikimuistoinen matka, joten koska lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Johannesburgiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Johannesburgissa (Safari Club tai vastaava)
 • 7 yön majoitus Limpopon provinssin alueella (Moholoholo Ya Mati Lodge tai vastaava)
 • Täysihoito
 • Aamusafari (päivä 3)
 • Vierailu villieläinten kuntoutuskeskuksessa (päivä 3)
 • Koko päivän safari Krugerin kansallispuistossa (päivä 4)
 • Patikointiretki (päivä 6)
 • Iltapäiväsafari (päivä 7)
 • Kuljetukset
Reitti

Päivä 1: Johannesburg

Tervetuloa Etelä-Afrikan suurimpaan kaupunkiin, Johannesburgiin! Sinua odottaa lentokentällä TravelBird-logolla varustettua kylttiä pitelevä kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Voit levätä huoneessasi hetken tai suunnata heti kaupungin sykkeeseen. Käy vaikkapa kiertelemässä ke… Lue lisää

The Safari Club SA  tai vastaava

Päivä 2-8: Krugerin kansallispuisto

Matkan toisena päivänä herätyskello soi aikaisin, sillä on aika lähteä kohti luontoa ja Krugerin kansallispuistoa. Sinut noudetaan klo 6.45 ja matka upeiden maisemien halki voi alkaa! Saavut perille seuraavaan majapaikkaasi noin klo 12.15 ja voit halutessasi suunnata virkistävälle uinnille hotel… Lue lisää

Moholoholo Ya Mati  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Mikäli haluat tehdä matkastasi entistä unohtumattomamman, niin varaa yksi tai useampi lisävalintaisista retkistämme:

 • Puolen päivän retki Sowetossa (päivä 1): Mikäli saavut Johannesburgiin hyvissä ajoin ensimmäisenä matkapäivänäsi, niin aloita lomasi heti retkellä! Pääset retken aikana vierailemaan Soweton townshipissä, eli asuinalueella, jonne tummaihoiset karkoitettiin kaupungeista rotuerottelun aikaan. Soweto on tunnetaan kuuluisista asukkaistaan, joihin lukeutuvat edesmennyt presidentti Nelson Mandela sekä arkkipiispa Desmond Tutu. Pääset retken aikan vierailemaan Nelson Mandelan museoksi muutetussa kotitalossa sekä Hector Pietersonin muistomerkillä ja museossa. Retki kestää noin 4 tuntia ja sisältää sisäänpääsyt museoihin.
 • Retki pitkin maisemareittiä (päivä 5): Mpumalangan provinssi pursuaa mahtavia maisemia ja upeita luontonähtävyyksiä. Tämä retki vie sinut muun muassa God’s Window -näköalapaikalle, Bourke's Luck -hiidenkirnuille, Blyde-joen kanjonille sekä Three Rondawels -kalliomuodostelmille. Retken aikana vieraillaan myös Pilgrim's Rest -kaivoskaupungissa. Retki kestää yhteensä noin 10 tuntia.
 • Safari Krugerin kansallispuistossa (päivä 8): Mikäli et saa tarpeeksesi villieläinten bongaamisesta, niin tämä retki on sinua varten. Krugerin kansallispuistossa voit nähdä muun muassa elefantteja, leopardeja, puhveleita, sarvikuonoja sekä tietysti leijonia. Safarin aikana pysähdytään myös upealla näköalapaikalla, jolla voit myös nauttia piknik-herkuista. Safari kestää yhteensä noin 10 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisilla
 • Lisävalintaisten retkien sisäänpääsymaksut (maksetaan paikan päällä)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alle 18-vuotiaat matkustajat

Huomoithan, että alle 18-vuotiailla on oltava vanhempien tai huoltajan suostumus lähteä matkalle. Jos molemmat vanhemmat matkustavat mukana, on lapsella oltava mukana syntymätodistus. Yhden vanhemman kanssa matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava matkalta puuttuvan vanhemman todistus suostumuksesta. Ilman vanhempia matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava molempien vanhempien todistus suostumuksesta.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Etelä-Afrikkaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Etelä-Afrikassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Krugerin kansallispuisto

Huomioithan, että Krugerin kansallispuisto on malaria-alueella, joten suosittelemme malarianestolääkitystä.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen