Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Venetsia ja upea gondoliristeily

 • Kaupunkilomat
 • 3, 4 tai 5 yötä
 • Venetsia
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lomaile Venetsiassa ja vietä 3–5 yötä Hotel Venezia dei Fratelli Rossettossa aamiaisineen. Lomaasi sisältyy myös mukava gondoliristeily.

Venetsia huokuu romanttista tunnelmaa, jonka kruunaavat kauniit sillat, upeat vanhat palatsit, värikkäät talot ja tietysti kanaaleja pitkin lipuvat gondolit. Sanat eivät tee oikeutta kaupungin kauneudelle, vaan se pitää kokea itse paikan päällä. Tartu siis tilaisuuteen ja lähde mukavalle muutaman päivän kaupunkilomalle romantiikan pääkaupunkiin, jossa pääset myös kokemaan gondoliristeilyn. Pakkaa siis heti laukkusi ja anna Venetsian hurmata sinut!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Venetsiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yötä Hotel Venezia dei Fratelli Rossettossa
 • Aamiaiset
 • Gondoliristeily
Lumoava Venetsia

Venetsia on kauniin arkkitehtuurin, romantiikan, historian ja kiehtovien nähtävyyksien kehto, jossa nauttii olostaan aivan jokainen. Tunnelmalliset kujat ja ravintolat, hurmaavat aukiot ja torit sekä hulppeat palatsit ja kirkot luovat satumaisen maiseman, jolle mikään kaupunkikohde ei vedä vertoja. Ainutlaatuiset kanaalit ja sillat muodostavat kokonaisuudesta kaikin tavoin vaikuttavan. Vieraile Rialton siltaa reunustavilla myyntikojuilla, käy ihastelemassa Pyhän Markuksen kirkon mosaiikkeja ja lumoavia yksityiskohtia sekä istahda espressolle yhteen Pyhän Markuksen toria reunustavista kahviloista. Ihastele kahvitauollasi Dogen palatsia ja 1600-luvulla rakennettua Huokausten siltaa, jonka nimi juontaa vankien huokailuista, jotka näkivät sillalta vapauden viimeistä kertaa. Uskomuksen mukaan parin rakkaus kestää ikuisesti, jos he suutelevat sillan alla auringonlaskun aikaan. Lähde siis romanttiselle gondoliajelulle selvittämään, pitääkö tämä paikkansa. Benvenuti a Venezia!

Hotel Venezia dei Fratelli Rossetto

 • Hotelli
 • Venetsia, Italia
Property

Hotellisi sijaitsee Venetsian mantereella sijaitsevalla Mestren alueella, Venetsian laguunin toisella puolen. Venetsiaan kulkee linja-autoja joka 10 minuutin välein ja matka kestää noin 15 minuuttia. Venetsiassa vietetyn vilkkaan päivän jälkeen, on ihana majoittua rauhallisessa ympäristössä. Hotelli tarjoilee päivittäisen aamiaisen ravintolassa, ja iltaisin baari tarjoaa virkistäviä drinkkejä ja paikallisia digestiivejä. Hotellin 24-tuntisen vastaanoton henkilökunta auttaa mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Lue lisää

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin huoneet on varustettu televisiolla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kaikissa huoneissa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Venetsian kuuluisa kellotorni

  Ihaile noin 100 metrin korkeuteen kurottavaa kellotornia, joka on myös yksi Venetsian tärkeimmistä maamerkeistä.

  Näköalapaikka Campanile di San Marco Näköalapaikka
 • Menneisyyden silta

  Tämä historiallinen silta yhdistää tutkintotuomareiden toimitilat sekä Dogen palatsin sellit uuteen vankilaan. Silta on saanut nimensä vangeista, jotka huokaisivat surusta nähdessään vapauden viimeistä kertaa.

  Näköalapaikka Huokausten silta Näköalapaikka
 • Kauneutta ja lasinpuhallusta

  Historiallinen saari on kuuluisa vuosisatoja vanhasta lasiteollisuudestaan. Lasia on valmistettu Venetsiassa jo 900-luvulta lähtien, mutta kaikki lasitehtaat siirettiin 1200-luvulla dogen määräyksestä tänne.

  Taide & kulttuuri Murano Taide & kulttuuri

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Gondoliristeily

Tarjoukseen sisältyy mukava gondoliristeily. Gondoliin mahtuu enintään 6 henkilöä ja gondolieeri jakaa istumapaikat.

Kesto: 30 minuuttia
Ajankohta: matkan toisena päivänä
Lähtöaika: Voit valita gondoliristeilyn ajankohdaksi joko aamupäivän tai iltapäivän.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 2,40 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

12:00 - 04:00

Check-out klo

05:00 - 11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Venetsian mantereella sijaitsevalla Mestren alueella, Venetsian laguunin toisella puolen. Lentokentälle on hotellilta noin 10 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen