Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Ylellinen pako arjesta Tallinnassa

 • Viikonloppumatkat
 • 1, 2, 3 tai 4 yötä
 • Tallinna
hinta alkaen € 49,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hemmottele itseäsi ja vietä miniloma Baltian helmessä. Majoitut neljän tähden Hotel L’Ermitagessa, jossa nautit myös herkulliset aamiaiset.

Tutustu Baltian kauneimpaan kaupunkiin – Tallinnaan, joka tarjoaa kaunista arkkitehtuuria, huokeita illallisvaihtoehtoja, vilkkaan yöelämän ja loistavia shoppailumahdollisuuksia. Historiallisessa vanhassakaupungissa voit tunnelmoida keskiaikaisen Tallinnan lumoa sekä vierailla ihanissa käsityöläisputiikeissa. Vietä nyt unohtumaton miniloma neljän tähden hotellissa ja anna Tallinnan mutkittelevien kujien viedä sydämesi mukanaan!

Tarjous sisältää
 • 1, 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel L’Ermitagessa****
 • Aamiaiset
Tallinna

Viron pääkaupunki hurmaa vuodesta toiseen miljoonia matkailijoita – eikä ihme, sillä maan itsenäistymisen jälkeen Tallinnasta on nopeasti kehittynyt kiehtova kulttuurikaupunki, jossa itäeurooppalaiset vaikutteet ovat sekoittuneet ainutlaatuisesti pohjoismaiseen perintöön. Kaupungin ydinkeskustassa, 2,5 km pituisen muurin sisäpuolella, on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Ihastele vanhankaupungin historiallista tunnelmaa ja nauti maukkaasta ruoasta idyllisissä ravintoloissa. Vanhankaupungin huipulta löytyy Pyhän Olavin kirkko, joka oli 1500-luvulla maailman korkein rakennus. Kirkon tornista avautuu upea näkymä koko kaupungin ylle.

Hotel L'Ermitage****

 • Hotelli
 • Tallinna, Viro
hotel

Neljän tähden Hotel L’Ermitage sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 750 metrin päässä keskiaikaisesta vanhastakaupungista. Kuuluisa ja keskeinen Raatihuoneentori sijaitsee noin kilometrin päässä hotellilta. Hotelli on sisustettu modernisti ja elegantisti, ja sen sisustuksessa on panostettu huolellisesti yksityiskohtiin ja nykyaikaiseen designiin. Jos kaipaat lomallasi rentoutumista, voit varata Hotel L’Ermitagen sauna- ja poreallasalueen käyttöösi.

 • +7
Lue lisää
double room

Kahden hengen Standard-huone

Mukavista kahden hengen huoneista on kauniit näkymät vanhaankaupunkiin, Hirveparkin puistoon tai viehättävään Kassisaban kaupunginosaan. Viihtyisät huoneet on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, televisiolla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Huoneesta löydät myös minibaarin, tallelokeron, hiustenkuivaajan sekä maksuttoman Wi-Fin.

Yhden hengen Standard-huone

Mukavista yhden hengen huoneista on kauniit näkymät vanhaankaupunkiin, Hirveparkin puistoon tai viehättävään Kassisaban kaupunginosaan. Viihtyisät huoneet on varustettu vuoteella, televisiolla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Huoneesta löydät myös minibaarin, tallelokeron, hiustenkuivaajan sekä maksuttoman Wi-Fin.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Kulttuurielämyksiä Tallinnassa

  Viron kansallisooppera tarjoaa erinomaisen valikoiman kulttuurielämyksiä oopperasta musikaaleihin, balettiin ja operetteihin. Parasta kulttuurielämyksessä on se, että siitä pääsee nauttimaan edullisemmin kuin Suomessa.

  Musiikkitalo Viron kansallisooppera Musiikkitalo
 • Historiaa ulkoilmamuseossa

  Kiinnostaako historia, mutta et haluaisi viettää koko lomaasi sisätiloissa museoita koluten? Suuntaa siinä tapauksessa hieman Tallinnan ulkopuolella sijaitsevaan Viron ulkoilmamuseoon ja tutustu menneiden aikojen elämään Tallinnan seudulla. Tutustu Viron perinteisiin rakentamistapoihin ja entisaikojen virolaiskylien elämään ja perinteisiin.

  Museo Viron ulkoilmamuseo Museo
 • Nähtävyyksiä raitiovaunun kyydissä

  Hyppää raitiovaunun kyytiin ja tee kaupunkikierros omatoimisesti! Maisemia ihaillessasi löydät kaupunginosia ja nähtävyyksiä, joihin et välttämättä omin päin olisi eksynyt.

  Nähtävyys Tallinnan raitiovaunut Nähtävyys

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00 - 22:00

Check-out klo

12:00

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Standard-huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen Standard-huone

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Sijainti

Hotel L'Ermitage sijaitsee Tallinnan keskustassa. Kuuluisa Raatihuoneentori sijaitsee noin kilometrin päässä hotelliltasi. Tallinnan satama sijaitsee noin 2,3 km päässä hotellista. Tallinnaan pääsee Helsingistä useita kertoja päivässä kulkevilla laivoilla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen